JimasGR Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα μαγκες, Κατα ποσο αξιζει η αγορα παιχνιδιου απο ατομο https://www.facebook.com/pages/Greek-Fixed-Tips/753492184719072?fref=ts . Ο τυπας εχει ανεβασει βιντεο στο οποιο φαινεται να εχει κερδισει μπολικο χρημα απο στοιχημα και ισχυριζεται πως εχει στημενα ματσακια απο εγκυρη ελληνικη πηγη. Μιλησα μαζι του και μου πουλαει παιχνιδι κοντα στην 30αρα αποδοση για 15ε πριν και 100ε μετα. Το θεμα ειναι αξιζει? Γιατι περα απο τα 15ε που θα χασω στα σιγουρα και θα πανε στην τσεπη του θα χασω και λεφτα που θα πανε στον οπαπ. Να τον εμπιστευτω? (σε περιπτωση π.χ που μου δωσει παιχνιδι με 30odd το οποιο παιξω 30€ τοτε 30x30=900€ απο τα οποια τα 800 υποθετικα πανε στην τσεπη μου).
zio10 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Μακριά θα έλεγα! (όχι από τον συγκεκριμένο αλλά από όλες τις σελίδες τέτοιου είδους). Αν είχε πληροφορίες για τέτοιες αποδόσεις σιγά μη κυνηγούσε 15έυρα.... 2
Par1s* Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Και γιατί δεν παίζει αυτός 500€ x 30 απόδοση, να πάρει 15000; (ρητορική ερώτηση).Στο παρακάτω βίντεο (το είχε αναρτήσει σε παρόμοιο θέμα κάποιος εδώ στο Insomnia) ο τύπος εξηγεί τα αυτονόητα. Τα εξηγεί τόσο καλά, που εμένα μου φάνηκε πιο πολύ σαν οδηγίες πως να το κάνεις κι εσύ, αφού είναι τόσο εύκολο! EDIT: Τώρα κατάλαβα από το τίτλο (vol2) πως διάβασες και το παλιότερο θέμα. Και μετά από εκείνο θέλεις ακόμα να "αγοράσεις" στημένο;;;;;;; Καλή τύχη!
panos2171 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Ας το δούμε από τη λογική του πλευρά. Ας πούμε ότι κάποιος ξέρει ότι το παιχνίδι είναι στημένο, οπότε παίζει μέχρι και το σπίτι του. Σε συγγενείς δε θα το πεί; Ή θα τους ζητάει ανταλλάγματα, και άντε πες ότι το κάνει, το βγάζει και στο νετ και μαζεύει και από κει κάποια άτομα. Εκ των έσω δε θα το ξέρουν και άλλοι 3-4 που θα κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα; Αμέσως αμέσως θα μαζευτούν πάνω από 100 (λέω γω τώρα) που θα ξέρουν για το ''στημένο'' ματς, τι ποσά νομίζεις θα παίξει ο κάθε ένας 20 και 30€; Κομματάκι δύσκολο. Αν ήταν έτσι θα χαν κλείσει οι books. Αν ο συγκεκριμένος έιναι τόσο σίγουρος ζήτα του πίσω τα λεφτά αν δεν έρθει το bet. Αλλά δε θα το κάνει γιατί με τα δικά σου 15€ θα παίξει ή θα τα δώσει σε κάποιον άλλο που του έταξε σίγουρο bet. Μη τσιμπάτε από τέτοιες παπάτζες αλλιώς όλοι τώρα θα μασταν πλούσιοι με τα και καλά σιγουράκια. Στημένα σαφώς υπάρχουν αλλά τα ξέρουν μόνο οι των πολύ έσω και τα συνεννοούνται μεταξύ τους.
JimasGR Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Καλως μαγκες. Παω στα δικη μου κριση και μονο τοτε. Ευχαριστω για την βοηθεια. Και γιατί δεν παίζει αυτός 500€ x 30 απόδοση, να πάρει 15000; (ρητορική ερώτηση).Στο παρακάτω βίντεο (το είχε αναρτήσει σε παρόμοιο θέμα κάποιος εδώ στο Insomnia) ο τύπος εξηγεί τα αυτονόητα. Τα εξηγεί τόσο καλά, που εμένα μου φάνηκε πιο πολύ σαν οδηγίες πως να το κάνεις κι εσύ, αφού είναι τόσο εύκολο! EDIT: Τώρα κατάλαβα από το τίτλο (vol2) πως διάβασες και το παλιότερο θέμα. Και μετά από εκείνο θέλεις ακόμα να "αγοράσεις" στημένο;;;;;;; Καλή τύχη! Ναι το ειδα αλλα το βιντεο δεν μπηκα στον κοπο να το δω. Θα το δω τωρα ομως να μου λυθουν οι αποριες. Ευχαριστω
epp Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Το βιντεο εξηγει 100% αναλυτικα τι παιζει και με αυτη την κοροϊδία
panos2171 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Επειδή βαριέμαι να το δω όλο, σε ποιο ακριβώς σημείο το λέει;
tsakonas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Λίγο τον γαβρο να παρακολουθήσεις φίλε και θα πας ταμείο σήμερα παιχτηκαν ζωές στο άσο ημίχρονο διπλό τελικό
Porg Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Είχα βάλει ένα εκατομμύριο λίρες αγγλίας στο 4-2 μεσοβδόμαδα και ότι πήρα στην ανατροπή και 1-2 σήμερα 1
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Πάντως εντάξει, δεν υπάρχει σωτηρία έτσι; Χρόοονια τώρα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα