psychogamer Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα θα ήθελα να ασχοληθώ με την σκοποβολή ξέρει κανείς τι χρειάζομαι ?? επίσης πρεπει να έχω βγάλει άδεια οπλοφορίας ? αν παω σε εναν σκοπευτικό όμιλο υπάρχει περίπτωση να μου ζητήσουν ? και αν τίποτα απο τα παραπάνω αδεια μπορώ να πάρω απο τον όμιλο ?
javavall Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Χρειάζεται να μάθεις να το ψάχνεις και λίγο μόνος σου. http://skopovoliatlas.gr/dikaiologitika 1
4saken Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Εναλλακτικα, πας και μια βολτα απο τα γραφεις της χα. 5
psychogamer Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 λολ το παραπανω σχολιο xaxaxaxaxaxax ελεοςςςςςςςςς
David20 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Το καλυτερο για σκοποβολη ειναι ενα μεγαλο κτιριο που,πως λεγεται να δεις;;;;;;;;;;;; Α,ναι................. Βουλη...... 2
adsl2+ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Πήγαινε σε ένα σκοπευτικό όμιλο και θα σου απαντήσουν σε ολες τις απορίες σου
Razor_7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Τι τιμές παίζουνε γενικά? Γιατί παλιά που κοίταζα ήταν ψιλοακριβά.
status Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Τι τιμές παίζουνε γενικά? Γιατί παλιά που κοίταζα ήταν ψιλοακριβά. Ο Άτλας είναι στα 100€ κατ έτος, για αυτά που δίνει είναι παραπάνω από μια χαρά. Στον σκοπευτικό Ηρακλείου που ήμουν έδινα, προς κρίσης, 15€μ/ηνα για όπλο, χωρίς πυρομαχικά, γυαλιά, στόχους, φύλακτρα (το όπλο το άφηνα εκεί), υπόψιν, εάν πάρεις γυαλιά, ωτοασπίδες, πληρώνεις τα ίδια.;ρ Οι σφαίρες, τότε πήγαιναν στο 0.80€/σφαίρα. Γενικά εάν δεν την έχουν δει πρωταθληταράδες στο σύλλογο γίνεται καλή παρέα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα