Προς το περιεχόμενο

napapijri open skidoo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω εχω την εκδοση χωρις φερμουαρ. Τι εννοεις αν ειναι καλο;;;

Επειδή τό'χω απορία...βολεύει μπουφάν χωρίς φερμούαρ, κουμπιά κλπ; Πώς το μπαινοβγάζετε;

Δημοσ.

Επειδή τό'χω απορία...βολεύει μπουφάν χωρίς φερμούαρ, κουμπιά κλπ; Πώς το μπαινοβγάζετε;

Ε σαν φουτερ...κοιτα η αληθεια ειναι οτι δε βολευει πολυ αλλα τουλαχιστον ειναι πολυ ζεστο

Παντως αν με ρωτας δε θα το ξαναπαιρνα :P θα παιρνα την ανοιχτη εκδοση

Δημοσ.

Έλα μου ντε.. Πόσο fail όμως.. Πραγματικά..

• Like 1
Δημοσ.

δεν βολευει καθολου. εχω ενα element στο ιδιο στυλ, με ενα μικρο φερμουαρ πλαγια κατω δεξια. ζεστο βολικο κτλ ΟΤΑΝ το φορεσεις. αλλα πχ πας μια βολτα, διαλεγεις μαγαζι να κατσεις... οταν πας να το βγαλεις το μπουφαν σε κοιτανε ολοι , οποτε η απλα δεν βολευει η εγω ειμαι complete ass και δεν το βγαζω σωστα :D

Δημοσ.

Aν και το skidoo  ειναι το σημα κατατεθεν της  εμενα ποτε δεν μου αρεσε σαν σχεδιο συν οτι εχει γεμισει μαιμουδιες  η αγορα με αυτο και το εχoyn  βαλει  ολοι κουτσοι -στραβοι :P.

Εγω ειχα παρει προπερσι το Αddy  expedition antarctica σε πρασινο  κλασεις πιο ωραιο  και δεν εχει κυκλοφορησει εδω σχεδον καθολου .

Δημοσ.

Γι αυτο κ εγω επελεξα το open skidoo με το φερμουάρ!

Ζεστο με ενδιαφέρει πιο πολυ απο ολα γιατι οι διακοπές στο χωριο με -5 δεν παλευονται... :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...