Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ζητώ συγνώμη γιά τήν λέξη ζώα  από τά αθώα 4 ποδα ζωάκια κ μόνο από αυτά πού δέν φταίνε σέ τίποτα , δέν μού ειχε ξανατύχει ποτέ  αυτό αλλη φορά γιατί δέν ειχα πάει  τήν ωρα πού ανοίγουν τά lidl στίς 8 το πρωί τίς καθημερινές , σήμερα λοιπόν ειχε προσφορά σε pizza kardis στην μιση τιμή , κ σε μερικα αλλα οπωροπηκευτικά ντομάτες - μπανάνες - κρεμμύδια 30%  κλπ ( αν θυμάμαι καλά γιατί εμείς πήγαμε μόνο γιά τίς πίτσες )  κ ανοιγαν στίς 11 το πρωί , πηγα με μια φιλη μου σε ενα lidl στα νοτια προαστια κοντά στίς 11 παρά - κόσμος πολύς πάνω από 60 - 70 ατομα περίμεναν μέ τά καρότσια ετοιμα μπροστά στήν εισοδο του καταστηματος κ κυρίως ηλικιωμένοι τουλαχιστον το 90% πάνω από 60 ετών νά ορμήσουν μέσα λές κ ηταν η τελευταια ημερα πριν να ξεσπασει πολεμος με τους τούρκους η μοίραζαν λεφτά , κυριολεκτικά χωρίς την παραμικρη υπερβολη , 11 ακριβώς ανοίγει η πόρτα κ τό τί εγινε ουτε σε γηπεδα μέ χουλιγκάνους δεν τα εχω δει νά γίνονται αυτά ...τί καροτσάκια με παιδια αναποδογυρισαν απο την βιασυνη τους να μπουκαρουν μέσα - τί βρισιές επεσαν - τί σπρωξιές κυριολεκτικά εγινε το ελα νά δείς- ακόμα κ μέσα στο lidl εσπρωχνε ο ενας τον αλλον για να παρει καλυτερη θεση μπροστα στα κουνουπιδια - στις ντοματες- στις πατατες κλπ κ μάταια μια συμπαθητικη υπαλληλος του καταστηματος φωναζε υπαρχει πολύ εμπορευμα ηρεμηστε κύριοι ... ρέ ουτε στούς ζουλού δεν γίνονται αυτά - εγω με την φίλη μου μπήκαμε τελευταίοι καναμε την αγορα μας κ φυγαμε κ ευτυχώς εκει που ηταν οι πιτσες δεν ειχε προβλημα - θά πει  καποιος υπαρχει φτωχεια ... αν κρινω απο τα αυτοκινητα κ απο το ντυσιμο τους κ την εμφανιση τους οχι δεν φταίει η φτώχεια αλλά η @@λακία τού ελληνάρα .... περιττό νά γράψω πως οι 4-5 θέσεις γιά parking για ΑΜΕΑ ηταν πιασμένες ... από 2ποδα αρτιμελη ΖΩΑ ...κ μετά αυτοί ψηφίζουν γιά το μέλλον τών παιδιών τους - τών εγγονών τους τής ελλάδος γενικότερα ... συγνώμη γιά τό σεντόνι τά εγραψα κ ηρέμησα ... :mad:

• Like 6
  • Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ζώα τι να πεις. Οκ καταλαβαίνω ότι τα οικονομικά είναι σκατα αλλά λίγο σεβασμό στο διπλανό είναι δωρεάν δεν πειράζει αν θα πάρεις μια ντομάτα λιγότερη...

Α και μια και γκρινιαζουμε προχθές όταν είχα πάει σούπερ στη σειρά με τα τυριά ήταν ένας κύριος και μετά εγώ.ξαφνικά εμφανίζεται μια γριά και μόλις έρχεται η κοπέλα να με εξυπηρετήσει πετάγεται και άρχιζε να λέει τη παραγγελία της! φυσικά τη διέκοψα λέγοντας τη δική μου παραγγελία και η κοπέλα με εξυπηρέτησε. Χαμογέλασα στη γριά και αυτή ξυνισε. Μάθετε τρόπους ρε γαμωτο!ονομάζεται σειρά ένας πίσω από τον άλλο. οχι σπρώξιμο οχι σκουντημα οχι με το κάθε βήμα που κάνω κολλάς σαν βδελλα!

• Like 7
Δημοσ.

Ας σταματήσουμε πρώτα να πηγαίνουμε για ψώνια την ώρα που τα καταστήματα κλείνουν και μετά δρομολογούνται τα υπόλοιπα..

Αυτό πάλι δεν το καταλαβαίνω. Αφού το μαγαζί κλείνει τις πόρτες και δεν αφήνει άλλους να εισέλθουν, και οι σεκιούριτι κυκλοφορούν ενημερώνοντας ότι τα ταμεία κλείνουν και αν δεν πάει ο υπάρχων μέσα στο μαγαζί πελάτης δεν θα μπορέσει να πάρει τα όσα έχει στο καρότσι, και αφού οι υπάλληλοι σχολούν τουλάχιστον μια ώρα μετά το κλείσιμο της πόρτας, τι πειράζει αν εγώ πάω πέντε λεπτά πριν κλείσει το μαγαζί;

Δημοσ.

Αυτό πάλι δεν το καταλαβαίνω. Αφού το μαγαζί κλείνει τις πόρτες και δεν αφήνει άλλους να εισέλθουν, και οι σεκιούριτι κυκλοφορούν ενημερώνοντας ότι τα ταμεία κλείνουν και αν δεν πάει ο υπάρχων μέσα στο μαγαζί πελάτης δεν θα μπορέσει να πάρει τα όσα έχει στο καρότσι, και αφού οι υπάλληλοι σχολούν τουλάχιστον μια ώρα μετά το κλείσιμο της πόρτας, τι πειράζει αν εγώ πάω πέντε λεπτά πριν κλείσει το μαγαζί;

Η "καμια φορά" δεν πειράζει, άνθρωποι είμαστε μπορεί να συμβεί.

Αν όμως γίνεται συστηματικά είναι ενοχλητικό, μπες στη θέση τους

Δημοσ.

Δε μπορώ να φανταστώ γιατί να πειράζει.

"Το μαγαζί κλείνει στις 9" μπορεί να σημαίνει 2 πράγματα: ή ο τελευταίος πελάτης μπαίνει στις 9 ή ο τελευταίος βγαίνει στις 9. Το δεύτερο όμως αποκλείεται γιατί δεν υπάρχει τρόπος να το προκαθορίσεις, ιδιαίτερα αν είσαι ο πελάτης (δηλαδή αυτός στον οποίο απευθύνεται η ταμπέλια τι ώρα κλείνει το μαγαζί) εφόσον δεν έχεις ιδέα αν εκείνη την ώρα μέσα είναι ένα άτομο ή 100 άτομα. Επομένως το μόνο πράγμα που μπορεί να σημαίνει είναι ότι ο τελευταίος μπαίνει στις 9.

That said προφανώς είναι γαϊδουριά και παράλογο το να μπεις στις 9 με την ίδια άνεση που θα μπεις στις 6. Αλλά αν θες να πεταχτείς να πάρεις γάλα από το σούπερ εγώ προσωπικά έμπαινα και στις 20:58 χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

Δημοσ.

Η "καμια φορά" δεν πειράζει, άνθρωποι είμαστε μπορεί να συμβεί.

Αν όμως γίνεται συστηματικά είναι ενοχλητικό, μπες στη θέση τους

Μα επειδή λόγω ωραρίου το κάνω συστηματικά και αν πάω Σάββατο θα περιμένω μια ώρα στο ταμείο, γι'αυτό το λέω.

Αν το μαγαζί κλείνει 9 πχ, 9 και 20 λεπτά ζήτημα να έχουν μείνει 2-3 πελάτες οι οποίοι ήδη περιμένουν στο ταμείο. Όσους πελάτες και αν είχε πριν τις 9 το μαγαζί.

Βέβαια σε περιόδους γιορτών δεν το έχω ζήσει να ξέρω τι παίζεται. Νορμάλ μέρες όμως, αυτό δεν επηρεάζει τον υπάλληλο.

Τον επηρεάζει μόνο ίσως γιατί αν δεν έμπαιναν οι last minute, θα σχολούσε κανά 5λεπτο νωρίτερα. Σόρι αλλά δεκάρα δεν δίνω για το 5λεπτό του, ίσως 10λεπτο που θα έφευγε νωρίτερα ή που θα δούλευε χαλλλλλλλαρααααα περιμένοντας σιγά σιγά να σχολάσει.

Δεν θα χάσω εγώ μια ώρα από την ζωή μου τουλάχιστον στημένος σε ουρά ταμείου το Σάββατο για να δουλεύει χαλλλλλλαρααααα στο τέλος της βάρδειας του κάποιος μεσοβδόμαδα.

Δημοσ.

Αν γίνεται λόγω έλλειψης χρόνου προφανώς και δικαιολογείται δεν το συζητάμε αυτό.

Βολεύει και να μην αγοράζεις μαλακίες.

Αν έχω χρόνο και πάω στο σούπερ με την ησυχία μου, γυρνώ πίσω με χίλια δυο άχρηστα. Όταν τρέχω γιατί κλείνουν, πάντα αυτά για τα οποία πήγα ψωνίζω, άντε το πολύ πολύ να έχω προσθέσει καμιά σοκολάτα που ψάρεψα καθώς περνούσα από διάδρομο.

Δημοσ.

Αν το μαγαζί κλείνει 9 πχ, 9 και 20 λεπτά ζήτημα να έχουν μείνει 2-3 πελάτες οι οποίοι ήδη περιμένουν στο ταμείο. Όσους πελάτες και αν είχε πριν τις 9 το μαγαζί.

Αυτός που είναι στο ταμείο στις 9:20 και θα κάτσει ακόμη 10-15 λεπτά μέχρι να κλείσει ταμείο 90% πληρώνεται σαν να έχει σχολάσει στις 9

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...