Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

9 παρα 1λεπτο εχεις δικαιωμα να μπεις μεσα δεν μπορει να σου πει κανεις τιποτα !

9 ακριβως κλεινουν οι πορτες τις εισοδου και  λειτουργουν μονο της εξοδου!

δεν προκειται να καθυστερησεις κανανεν υπαλληλο μιας και κανεις απο αυτους που εχουν μεινει δεν σχολαει 9 ακριβως , ολοι φευγουν 9.30 η 10 ! οποτε μικρο το κακο αν πας 9 η ωρα στο σ.μαρκετ , αλλου μας βριζουν αν παμε τελευταια στιγμη οχι εκει

• Like 1
  • Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αυτός που είναι στο ταμείο στις 9:20 και θα κάτσει ακόμη 10-15 λεπτά μέχρι να κλείσει ταμείο 90% πληρώνεται σαν να έχει σχολάσει στις 9

Έχω την εντύπωση ότι κανείς υπάλληλος ταμείου δεν σχολά την ώρα που κλείνει το μαγαζί. Ή νωρίτερα οπότε έχει ήδη παραδώσει ταμείο, ή μια ώρα αργότερα.

Αν κάθεται και δουλεύει απλήρωτες υπερεργασίες, πάλι δεν φταίω εγώ ούτε θα την πληρώσω εγώ με δικό μου χαμένο χρόνο. Να βρει αλλού δουλειά ή να κάνει κάτι να αλλάξει τις συνθήκες εργασίας του, όχι να φορτωθώ εγώ σαν δική μου ζημιά τα δικά του λάθη.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτός που είναι στο ταμείο στις 9:20 και θα κάτσει ακόμη 10-15 λεπτά μέχρι να κλείσει ταμείο 90% πληρώνεται σαν να έχει σχολάσει στις 9

Ο ταμείας δεν κλείνει συρτάρι και φεύγει, σχολάνε περί τα 45 λεπτά μετά το κλείσιμο του μαγαζιού, οι πόρτες κλείνουν στις 9:00 αλλά μέχρι να φύγουν όλοι οι πελάτες, να μετρήσει ταμεία, να παραλάβει ο υπεύθυνος κλπ, πάει παραπέρα.

Δημοσ.

Αυτό δε σημαίνει όμως ότι επειδή μπορούμε να σκάσουμε μύτη όσο γίνονται τα παραπάνω, πρέπει να το κάνουμε κιόλας.

Είναι σαν να βλέπεις μια καφετέρια να σφουγγαρίζουν και να χουν ανάψει φώτα και να μπαίνεις να πιεις το ποτάκι σου επειδή "δν έχουν φύγει από μέσα"

Βασικά βγήκαμε offtopic :P

Δημοσ.

Το σ/μ δουλεύει 8 το πρωί με 9 το βράδυ. Άμα έχει 2 βάρδιες τότε μας κάνει 6,5 ώρες δουλειάς ο υπάλληλος. Λογικό να κάνουν και άλλες δουλειές όπως καταμέτρηση και τέτοια για να συμπληρώνουν το 8ωρο που λογικά υποτίθεται πως δουλεύου

Δημοσ.

Βασικά βγήκαμε offtopic :P

Εδώ θα συμφωνήσω. :Ρ

διποδα ζώα ....αυτοί ψηφίζουν γιά τό αυριο τών νέων ?

Ναι αυτοί.. ή πιο σωστά και αυτοί.

Δημοσ.

Οι γέροι είναι από τις χειρότερες κοινωνικές ομάδες, νομίζουν ότι τα πάντα τους ανήκουν, δεν έχουν κουλτούρα και το μυαλό τους είναι συνέχεια στην κομπίνα. Το πραγματικό τους χόμπι δεν είναι η εκκλησία, αλλά το κλέψιμο σειράς σε ουρές. Σε περιπτώσεις προσφορών ανάλογες με του OP τους βγαίνουν όλα τα κατοχικά σύνδρομα, που ακόμα κι αν οι ίδιοι δεν έζησαν κατοχή, τους περάστηκαν περίτεχνα στο υποσυνείδητο. Ο γέρος είναι σαν ένας καλοσυνάτος κύριος που σε κερνάει κρακεράκια στο λεωφορείο, χωρίς όμως να ξέρεις ότι είναι ελεγκτής! Ξέρω πως τα λόγια μου θα φανούν σκληρά σε πολλούς γιατί θα σκεφτούν αυτόματα τους δικούς τους παππούδες ή τον κυριούλη στο Up, αλλά δεν πρέπει να πέσετε σε αυτή την παγίδα. Εκεί πατάει το μεγαλύτερο ποσοστό των γέρων, είναι καμουφλάζ. Μπροστά σας χαμογελάνε με κείνη την επιτηδευμένη αθωότητα της γεροντικής άνοιας και σας τσιμπάνε το μάγουλο, μόλις γυρίσετε την πλάτη όμως δαιμονίζονται σαν τον Bilbo Baggins όταν είδε ξανά το δαχτυλίδι στο The Fellowship και το πρόσωπο τους παίρνει απόκοσμη μορφή. Δε μου το βγάζετε από το μυαλό ότι τα Silver Alert δεν είναι περιπτώσεις εξαφάνισης, απλά κάποιοι βρήκαν το μάστορα τους.

• Like 25
Δημοσ.

Οι γέροι είναι από τις χειρότερες κοινωνικές ομάδες, νομίζουν ότι τα πάντα τους ανήκουν, δεν έχουν κουλτούρα και το μυαλό τους είναι συνέχεια στην κομπίνα. Το πραγματικό τους χόμπι δεν είναι η εκκλησία, αλλά το κλέψιμο σειράς σε ουρές. Σε περιπτώσεις προσφορών ανάλογες με του OP τους βγαίνουν όλα τα κατοχικά σύνδρομα, που ακόμα κι αν οι ίδιοι δεν έζησαν κατοχή, τους περάστηκαν περίτεχνα στο υποσυνείδητο. Ο γέρος είναι σαν ένας καλοσυνάτος κύριος που σε κερνάει κρακεράκια στο λεωφορείο, χωρίς όμως να ξέρεις ότι είναι ελεγκτής! Ξέρω πως τα λόγια μου θα φανούν σκληρά σε πολλούς γιατί θα σκεφτούν αυτόματα τους δικούς τους παππούδες ή τον κυριούλη στο Up, αλλά δεν πρέπει να πέσετε σε αυτή την παγίδα. Εκεί πατάει το μεγαλύτερο ποσοστό των γέρων, είναι καμουφλάζ. Μπροστά σας χαμογελάνε με κείνη την επιτηδευμένη αθωότητα της γεροντικής άνοιας και σας τσιμπάνε το μάγουλο, μόλις γυρίσετε την πλάτη όμως δαιμονίζονται σαν τον Bilbo Baggins όταν είδε ξανά το δαχτυλίδι στο The Fellowship και το πρόσωπο τους παίρνει απόκοσμη μορφή. Δε μου το βγάζετε από το μυαλό ότι τα Silver Alert δεν είναι περιπτώσεις εξαφάνισης, απλά κάποιοι βρήκαν το μάστορα τους.

Όντως ισχύει, αλλά εγώ δεν θα κάτσω να σκάσω για τους ηλικιωμένους, αργά ή γρήγορα θα πεθάνουν πριν απο εμάς. Ας κοιτάξουμε και τους εαυτούς μας όμως γιατί προβλέπω οτι και εμείς όταν θα γίνουμε ηλικιωμένοι θα είμαστε σχεδόν έτσι, για να μην πω απολύτως ίδιοι.

• Like 1
Δημοσ.

Μα επειδή λόγω ωραρίου το κάνω συστηματικά και αν πάω Σάββατο θα περιμένω μια ώρα στο ταμείο, γι'αυτό το λέω.

Αν το μαγαζί κλείνει 9 πχ, 9 και 20 λεπτά ζήτημα να έχουν μείνει 2-3 πελάτες οι οποίοι ήδη περιμένουν στο ταμείο. Όσους πελάτες και αν είχε πριν τις 9 το μαγαζί.

Βέβαια σε περιόδους γιορτών δεν το έχω ζήσει να ξέρω τι παίζεται. Νορμάλ μέρες όμως, αυτό δεν επηρεάζει τον υπάλληλο.

Τον επηρεάζει μόνο ίσως γιατί αν δεν έμπαιναν οι last minute, θα σχολούσε κανά 5λεπτο νωρίτερα. Σόρι αλλά δεκάρα δεν δίνω για το 5λεπτό του, ίσως 10λεπτο που θα έφευγε νωρίτερα ή που θα δούλευε χαλλλλλλλαρααααα περιμένοντας σιγά σιγά να σχολάσει.

Δεν θα χάσω εγώ μια ώρα από την ζωή μου τουλάχιστον στημένος σε ουρά ταμείου το Σάββατο για να δουλεύει χαλλλλλλαρααααα στο τέλος της βάρδειας του κάποιος μεσοβδόμαδα.

Ναι μωρέ, έτσι, στα παπάρια μας, αφού βολευόμαστε εμείς να πάνε να πνιγούνε οι υπάλληλοι, αυτοί άλλωστε δεν θέλουν να πάνε σπίτι, δεν έχουν δικές του δουλειές, δεν θέλουν να ξεκουραστούνε.Ο GreyΗorse είναι ο Θεός που πρέπει όλοι να υπηρετούνε και αν δεν τους αρέσει:

Αν κάθεται και δουλεύει απλήρωτες υπερεργασίες, πάλι δεν φταίω εγώ ούτε θα την πληρώσω εγώ με δικό μου χαμένο χρόνο. Να βρει αλλού δουλειά ή να κάνει κάτι να αλλάξει τις συνθήκες εργασίας του, όχι να φορτωθώ εγώ σαν δική μου ζημιά τα δικά του λάθη..

Δημοσ.

Ναι μωρέ, έτσι, στα παπάρια μας, αφού βολευόμαστε εμείς να πάνε να πνιγούνε οι υπάλληλοι, αυτοί άλλωστε δεν θέλουν να πάνε σπίτι, δεν έχουν δικές του δουλειές, δεν θέλουν να ξεκουραστούνε.Ο GreyΗorse είναι ο Θεός που πρέπει όλοι να υπηρετούνε και αν δεν τους αρέσει:

Τι λε ρε φίλε, αν νομίζουν ότι κάθονται περισσότερο εξαιτίας μου να τα κανονίσουν με την διεύθυνση να κλείνουν τις πόρτες παρά τέταρτο. Από την στιγμή που η διεύθυνση μου δίνει το δικαίωμα να μπω ένα λεπτό πριν τις 9 μέσα στο κατάστημα, γνωρίζουν πολύ καλά ότι τουλάχιστον ένα τέταρτο χρόνο χρειάζομαι για να εξέλθω (να πάω στο ράφι με αυτό που θέλω να πάρω, να πάω στο ταμείο, να περιμένω 3-4 πριν από εμένα, να πληρώσω, να φύγω).

Οπότε οι υπάλληλοι σχολούν στις 10, μια ώρα μετά το κλείσιμο της πόρτας, για να εξυπηρετήσουν τους τελευταίους πελάτες και να παραδώσουν ταμείο. Αν υπάρχει εργοδότης που τους αναγκάζει να δουλεύουν παραπάνω αμισθί δεν είναι δικό μου το πρόβλημα. Αν θέλουν να πηγαίνουν στο σπίτι στην ώρα τους και να μην δουλεύουν τζάμπα παραπάνω, να διεκδικήσουν το δίκιο τους με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, όχι να ζητάνε από εμένα να τους κάνω την χάρη αλλά να ζητήσουν τα δικαιώματά τους από τον εργοδότη τους.

Με λίγα λόγια, αν αυτοί δεν νοιάζονται για το δικό τους καλό, σιγά μην δώσω δεκάρα τσακιστή εγώ για την πάρτη τους. Χέστηκα.

Δημοσ.

Αν κάθεται και δουλεύει απλήρωτες υπερεργασίες, πάλι δεν φταίω εγώ ούτε θα την πληρώσω εγώ με δικό μου χαμένο χρόνο. Να βρει αλλού δουλειά ή να κάνει κάτι να αλλάξει τις συνθήκες εργασίας του, όχι να φορτωθώ εγώ σαν δική μου ζημιά τα δικά του λάθη.

Έλεος τώρα το πρόσεξα αυτό. Καλά ποιος σου είπε οτι θα πληρώσεις εσύ τον υπάλληλο και τι σχέση έχουν οι υπερωρίες του ταμεία με τον δικό σου χρόνο? Καραέλεος δηλαδή. Εσύ μπες στο σουπερ μαρκετ οτι ώρα θες ψώνισε οτι θες και φύγε, τα υπόλοιπα είναι εντελώς εκτός τόπου.

Δημοσ.

Έλεος τώρα το πρόσεξα αυτό. Καλά ποιος σου είπε οτι θα πληρώσεις εσύ τον υπάλληλο και τι σχέση έχουν οι υπερωρίες του ταμεία με τον δικό σου χρόνο? Καραέλεος δηλαδή. Εσύ μπες στο σουπερ μαρκετ οτι ώρα θες ψώνισε οτι θες και φύγε, τα υπόλοιπα είναι εντελώς εκτός τόπου.

Δεν είπα ότι θα τον πληρώσω εγώ (με χρήμα)

Αλλά αν πάω άλλη ώρα που βολεύει, δηλαδή Σάββατο μετά τις 12, θα την πληρώσω περιμένοντας μια ώρα στην σειρά για το ταμείο, γιατί έχει κόσμο πολύ.

Αν ο υπάλληλος σχολά στις 9 και φεύγει στις 9μιση εξαιτίας των τελευταίων πελατών που μπήκαν ένα λεπτό πριν κλείσουν οι πόρτες, είναι δική του ευθύνη να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ από την εργοδοσία είτε να δουλεύει 2-10 και όχι 1-9 είτε να του πληρώσουν την ώρα σαν υπερεργασία. Δεν έχει κανένα απολύτως δικαίωμα να στραβομουτσουνιάζει και να καταριέται τους last minute πελάτες και να περιμένει από αυτούς να μην πάνε για ψώνια τελευταία στιγμή για να σχολάσει αυτός στην ώρα του.

Δημοσ.

Εαν δουλευα σε super market και εκανες τετοια συζητηση μπροστα μου και ελεγες αυτα που λες,δεν θα εβγαινες καθολου απο το super market.....

και μετα γιατι φτασαμε εδω που φτασαμε.ο κωλος μας και στα @@ μας οι υπολοιποι.

• Like 10
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά ανάμεσα στο "δεν έχουν σχολάσει ακόμα, είμαι πελάτης, άρα έχουν πολύ λογικά την υποχρέωση να με εξυπηρετήσουν" και στο "να πάνε να πνιγούνε οι πεζοί/ΑΜΕΑ, εγώ εδώ θα παρκάρω γιατί εδώ βρήκα".

Μπορεί έτσι που το λέει να μη κερδίζει συμπάθεια αλλά στο δια ταύτα έχει απόλυτο δίκιο. Θα σου πρότεινα να κρατήσεις το μένος για το παρκάρισμα.

Εαν δουλευα σε super market και εκανες τετοια συζητηση μπροστα μου και ελεγες αυτα που λες,δεν θα εβγαινες καθολου απο το super market.....

και μετα γιατι φτασαμε εδω που φτασαμε.ο κωλος μας και στα @@ μας οι υπολοιποι.

Ο τρόπος του είναι προκλητικός. Έχεις κάποια αντίρρηση στην ουσία αυτών που λέει; Όλα τα μεγάλα καταστήματα λένε ότι κλείνουν 9 αλλά το προσωπικό δε σχολάει 9.

Οι γέροι είναι από τις χειρότερες κοινωνικές ομάδες, νομίζουν ότι τα πάντα τους ανήκουν, δεν έχουν κουλτούρα και το μυαλό τους είναι συνέχεια στην κομπίνα.

Καταλαβαίνω νομίζω το πνεύμα του post σου συνολικά, αλλά υπόψιν ότι εγώ, εσύ και οι πιο γαμάτοι προοδευτικοί φίλοι μας κάποια μέρα θα είμαστε οι γέροι. Και τότε σε κάποιο forum θα βγει ο slipknot jr. και θα λέει αυτά τα πράγματα και την επόμενη κάποιος που δε μας ξέρει και θα μας δει να κάνουμε κάτι γεροντίστικο, π.χ. να προκαλούμε συνωστισμό στο λεωφορείο αντί να πάρουμε personal drone θα σκέφτεται εμάς. So... το τσουβάλιασμα κακή φάση, ακόμα και για χιούμορ.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...