fernadezzz Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 καλησπερα. εχω ενα θεμα με τα γραφικα στα παιχνιδια, την ωρα που κουναω το ποντικι εμφανιζεται μια οριζοντια γραμη με μια θολουρα οπως βλεπετε στο βιντεο! δεν ειναι παντα σε συγκεκριμενη θεση! σε αλα παιχνιδια φενεται πολυ λιγο που δεν εχω προβλημα! στο amnesia ομως κανει μπαμ και με χαλαει καπως! ειναι θεμα drivers η εχει προβλημα η καρτα? https://www.youtube.com/watch?v=SH_nLOXP-5g&feature=youtu.be
Σαϊνόμπι Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Αρχικα μπορεις να δοκιμασεις τους τελευταιους διαθεσιμους οδηγους απτην AMD να δεις αν διορθωνεται το προβλημα.
Aggeluska Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 <p>καλησπερα. εχω ενα θεμα με τα γραφικα στα παιχνιδια, την ωρα που κουναω το ποντικι εμφανιζεται μια οριζοντια γραμη με μια θολουρα οπως βλεπετε στο βιντεο! δεν ειναι παντα σε συγκεκριμενη θεση! σε αλα παιχνιδια φενεται πολυ λιγο που δεν εχω προβλημα! στο amnesia ομως κανει μπαμ και με χαλαει καπως! ειναι θεμα drivers η εχει προβλημα η καρτα?</p> <p> </p> <p>https://www.youtube.com/watch?v=SH_nLOXP-5g&feature=youtu.be</p> Μηπως ειναι προβλημα της οθονης με την συχνοτητα; με αλλη καρτα στο κανει;
fernadezzz Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Έσβησα και ξανά πέρασα τους drivers άλλαξα και οθόνη και πάλι τα ίδια. Τώρα έμεινε να δοκιμάσω με άλλη κάρτα.
EddieObscurant Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 ενεργοποιησε/απενεργοποιησε v-sync απο τους catalyst ή μέσα απο το παιχνιδι 1
fernadezzz Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 και με αλλη καρτα δοκιμασα δε το εκανε! τα v-sync τα εκανα απτο παιχνιδι και παλι τπτ! οποτε παει για service σιγα σιγα! ευχαριστω!
Sakiz105 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 screen tearing.Δοκιμασες αλλη θυρα στην καρτα ? Το κανει και στο desktop?
EddieObscurant Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 τα v-sync τα εκανα απτο παιχνιδι και παλι τπτ! αν απο τους catalyst τα κάνει override ο,τι και να αλλαξεις απο το παιχνδι δεν θα δεις διαφορά. Αλλαξτο απο τους catalyst 1
fernadezzz Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Ναι φιλε αυτο ηταν το ενεργοποιησα μεσα απο catalyst και σταματησε! πεσαν λιγο τα fps απο οτι καταλαβα αλα δεν με πολυ κοφτει! ευχαριστω πολυ σε ολους! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα