Γεια σας, ποιες γλώσσες προγραμματισμού χρησιμοποιούνται σήμερα ? Ποιες γλώσσες έχουν μέλλον ?
Θέλω να ξεκινήσω με μια γλώσσα προγραμματισμού, αλλά δεν ξέρω με ποια. Εγώ αυτό που θέλω να κάνω είναι να φτιάχνω προγράμματα και παιχνίδια για τα windows και εφαρμογές για τα κινητά (android (ή iphone)).
Έχω το visual studio ultimate 2013 και δεν μπορώ να προγραμματίσω επειδή δεν ξέρω κάποια γλώσσα.
Για να φτάσει όμως στο να θέλει να ξέρει τί προγραμματίζει πρέπει να ξεκινήσει να προγραμματίζει και να μπορεί να προγραμματίζει.
Αυτά από τη στιγμή που δεν γνωρίζει. Τώρα για να γίνει καλός προγραμμ
Όχι, αυτό που λες δεν υπάρχει. Κάθε γλώσσα που μαθαίνεις σου δίνει μια καινούρια οπτική γωνία για την επίλυση των προβλημάτων σου. Με διαφορετικό τρόπο προσεγγίζεις ένα πρόβλημα με τη γλώσσα Α κι αλλι
Ερώτηση
DreaMakos 1
Γεια σας, ποιες γλώσσες προγραμματισμού χρησιμοποιούνται σήμερα ? Ποιες γλώσσες έχουν μέλλον ?
Θέλω να ξεκινήσω με μια γλώσσα προγραμματισμού, αλλά δεν ξέρω με ποια. Εγώ αυτό που θέλω να κάνω είναι να φτιάχνω προγράμματα και παιχνίδια για τα windows και εφαρμογές για τα κινητά (android (ή iphone)).
Έχω το visual studio ultimate 2013 και δεν μπορώ να προγραμματίσω επειδή δεν ξέρω κάποια γλώσσα.
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Συχνή συμμετοχή στην ερώτηση
23
22
21
19
Δημοφιλείς Ημέρες
29 Δεκ
36
2 Ιαν
18
19 Δεκ
18
16 Δεκ
11
Συχνή συμμετοχή στην ερώτηση
gon1332 23 αναρτήσεις
defacer 22 αναρτήσεις
DreaMakos 21 αναρτήσεις
paparovic 19 αναρτήσεις
Δημοφιλείς Ημέρες
29 Δεκ 2014
36 αναρτήσεις
2 Ιαν 2015
18 αναρτήσεις
19 Δεκ 2014
18 αναρτήσεις
16 Δεκ 2014
11 αναρτήσεις
Δημοφιλή Μηνύματα
gon1332
Για να φτάσει όμως στο να θέλει να ξέρει τί προγραμματίζει πρέπει να ξεκινήσει να προγραμματίζει και να μπορεί να προγραμματίζει. Αυτά από τη στιγμή που δεν γνωρίζει. Τώρα για να γίνει καλός προγραμμ
pmav99
Εγώ πάλι νομίζω ότι ο DreaMakos πρέπει απλά να ξεκινήσει...
Kercyn
Όχι, αυτό που λες δεν υπάρχει. Κάθε γλώσσα που μαθαίνεις σου δίνει μια καινούρια οπτική γωνία για την επίλυση των προβλημάτων σου. Με διαφορετικό τρόπο προσεγγίζεις ένα πρόβλημα με τη γλώσσα Α κι αλλι
280 απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμόΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα