Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Μπήκα σήμερα στο email μου και είδα ένα μήνυμα που ουσιαστικά ένας μου έλεγε ότι ένας άνθρωπος με το δικό μου επώνυμο πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και με καλεί να πάμε σε τράπεζα να βάλω σε δικό μου λογαριασμό τα 9,6 εκατ. δολλάρια που λέει άφησε ο άλλος πριν πεθάνει. 100% απάτη φυσικά, δεν το συζητώ. Μου το έστειλε από τον τύπο email που φαίνεται στο facebook, δηλαδή ταδε@facebook.com. Ποστάρω εδώ το μήνυμα μήπως σας σταλεί και σε σας, να ξέρετε για τι πρόκειται. Hello , My name is James Rotimi Katanga. I am personal lawyer to Michael (εδώ είχε το επώνυμό μου), who died as a result of car accident (May his soul rest in peace). I hereby seek your consent to present your name to Michael’s bank, so that you can inherit his money through my assistance. The money value about 9.6 million dollars was deposited by Michael, before his death. Kindly get back to me if you want more details about this case. Regards James Rotimi
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Νigerian scam. Ψάξε το εδω στο φορουμ αλλα κ στο γουγλη. Εγω ειχα πετυχει εναν θειο μου αδαμαντορυχο. Καλη φαση που εχει variations για να μη βαριομαστε. 2
d_gkal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 προχωρα το να δουμε την συνεχεια (οχι οτι δε την ξερουμε...)
Unabomber Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Απαντησε τον, και πες του, ''show me the dead body first'' :devil:
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 προχωρα το να δουμε την συνεχεια (οχι οτι δε την ξερουμε...) Απαντησε τον, και πες του, ''show me the dead body first'' :devil: xaxaxa ρε σεις το σκέφτηκα, αλλά μετά είπα ασε μη και μου γίνει κολιτσίδα ο τύπος.
cosmos000 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Που τον έθαψαν ...ποτε εγίνε η κηδεία ?Να πας στον τάφο του να αφησεις ενα λουλουδακι καθώς ηταν ο αγαπημένος σου μπαρμπας ... Γιατί πανω απο ολά η θλίψη.....να τον κλαψεις...κ μετα τα λεφτά! ..
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπόν ρε παιδιά τι γίνεται με αυτα τα spam mail, άλλο ένα από δήθεν την attica bank. κοιτάξτε κάτω αριστερά ποιο ειναι το λινκ.... (δεν έχω ούτε κάρτα, ούτε λογαριασμό στην άττικα)
zio10 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μην ασχολείσαι φίλε. Στην τύχη τα στέλνουν μπας και ψαρέψουν κανένα στοιχείο
forgotten Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 εγω επειδη ημουν extra large τυπος σε ενα τετοιο απαντησα Oh great i was waiting for this opportunity for a long time ,may god bless your soul ,i hereby offer my 7/10 of my monopoly money newfound fortune to you and cause i am a large type you dont need to send me any documents .to conclude my reply i hereby transfer to your all my debts that is about 1000e to be paid by you as a token of gratitude of me giving you 7/10 of my newfound fortunewith best wishesDarth Maou tien 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 εγω επειδη ημουν extra large τυπος σε ενα τετοιο απαντησα και τι εγινε; σου απαντησε εκεινος;
lepaterious Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Εγω πάντως όταν βαριέμαι διαβάζω εδω και γελάω http://www.419eater.com/
ApSiMan Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Έχω και καλύτερο παράδειγμα: Βρήκαν το profile στο LinkedIn της διευθύντριας στην τράπεζα κύπρου (σε εμένα έτυχε αυτό, αλλού θα έπαιξε άλλη τράπεζα), πήραν τις φωτογραφίες της & έφτιαξαν νεο fake profile. Σε κάνουν add στο LinkedIn και σου στέλνουν msg ότι έχουν επαγγελματική προσφορά για εσένα & να μιλήσετε μέσω email. Ψαρώνεις και στέλνεις/λαμβάνεις email (καθώς LinkedIn & business proposal πάνε μαζί) και μετά σου λένε αυτή την αηδία. Εμένα ήθελε να τα κάνουμε split κιόλας τα χρήματα..... Και είχα χαρεί ότι θα μου έκαναν προσφορά για δουλειά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα