Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειάζομαι την βοήθεια σας για να μην πληρώσω κάποιον τεχνικό για κάτι που μπορεί να είναι τελικά κάτι πολύ απλό.

Αγόρασα τον Crucial MX100 256GB για να αντικαταστήσω τον παλιό HDD του laptop μου που είναι στα τελευταία του. Ο HDD όμως έχει πολλά bad sectors (βλ. screenshot) και η διαδικασία cloning δεν μπορεί να ολοκληρωθεί (δοκίμασα με Paragon, Acronis True Image και EaseUS Todo Backup). Τι μπορώ να κάνω για να αντιγράψω το λειτουργικό, χωρίς να έχω το dvd των windows;

post-279346-0-78330500-1418654800_thumb.png

Δημοσ.

Καλύτερα να περάσεις τα windows απο την αρχή αφου ειναι και καινούργιος δίσκος να ειναι ολα σωστά γιατι και να κατάφερνες να κάνεις cloning με τον δίσκο σε αυτην την κατάσταση ουσιαστικά νεκρό θα είχες προβλήματα απο το cloning του λειτουργικού οποτε καλύτερα απο την αρχή να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο και χωρίς προβλήματα

Δημοσ.

Πως μπορώ να περάσω τα windows 8 όμως από την στιγμή που δεν έχω το instalation dvd; Έχω ψάξει στο ίντερνετ, αλλά δεν βγάζω και πολύ άκρη.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Απ' όσο μπόρεσα να βγάλω άκρη, αν δεν έχεις dvd, το iso μπορείς να το κατεβάσεις μόνο από εδώ, και να το περάσεις σε usb ή dvd για να γινει bootable. Καλή μου επιτυχία!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...