Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως θα δωσω την ασφαλιση δημοσιου που εχω στη γυναικα μου; Καναμε πριν μια εβδομαδα πολιτικο γαμο. Ειναι ανεργη αυτο το καιρο. Δεν εχει ασφαλεια.

Δημοσ.

Αιτηση και απογραφικο δελτιο που λεει χορηγουνται απο την υπηρεσια, εννοει την δικη μου ή στο ΟΠΑΔ που θα παω;

Και βασικα, ολα αυτα τα δικαιολογητικα θα τα παω στον ΟΠΑΔ ή στην υπηρεσια μου;

Δημοσ.

Ενταξει βρηκα το τροπο. Το θεμα ειναι πως θα ακυρωθει η γυναικα απο την ασφαλεια που εχει. Αν και νομιζω οτι δεν εχει πλεον επειδη δεν ειναι προστατευομενο μελος των γονιων της. Σωστα;

Οχι δεν ειμαι. Γιατι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειναι προστατευομενο μελος, αφου εχει τελειωσει τη σχολη εδω και χρονια. 26 χρονων ειναι. Δεν εχει ασφαλεια τα τελευταια χρονια. Πρεπει να την ακυρωσει επιπλεον;

Και για να μην ανοιγω θεμα. Το πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης αλλαζει απο μονο του; Ή θα πρεπει να κανω κατι εγω; Διαβαζω οτι πολλοι δημοι δεν ενημερωνουν τους δημους του ζευγαριου. Ο γαμος εγινε Βυρωνα, εγω ειμαι δημοτης κιλκις και η κοπελας δημοτης λαμιας. Τι πρεπει να κανουμε για να ενημερωθουν οι δημοι;

Επισης τι παιζει με την οικογενειακη μεριδα; Πρεπει να φτιαξω δικη μου πλεον; Νομιζω για να κανω οικογενειακη μεριδα θα πρεπει να ειμαι δημοτης σε αυτην κιολας ( τουλαχιστον ο ενας συζηγος ). Σε 2 χρονια θα φυγω απο Αθηνα και θα ζησω μονιμα ειτε θεσσαλονικη, ειτε λαμια. Να την κανω εκει; Σε τι χρειαζεται;

Πρεπει να παω και στην εφορια στο μητρωο για να αλλαξω τα στοιχεια. Αλλα εχουν περασει 13 ημερες απο την ημερα του γαμου. Θα υπαρξει προστιμο; Την ληξιαρχικη πραξη την πηρα πριν 6 ημερες. Ειχαν καταληψεις στο δημαρχειο.

Επισης θελει στην εφορια και πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης ή απλα τη ληξιαρχικη πραξη; Γιατι εαν θελει, θα πρεπει πρωτα να παω στα κεπ..

Μενω και αθηνα, ενα χαος!

***Επειδη μιλησα και με τους γονεις μου. Θα παω πρωτα στα κεπ να στειλω την ληξιαρχικη πραξη γαμου στο δημο κιλκις που ανηκω για να μου φτιαξουν την οικογενειακη κατασταση και οικογενειακη μεριδα.

Δε ξερω εαν χρειαζεται το ιδιο να κανω και η γυναικα. Αλλα για το δικο της δημο, αφου εκει θελει να ψηφιζει και οχι στο κιλκις.

Επεξ/σία από Luxx
Δημοσ.

Καλο ειναι τα αντρογυνα να εχουν στον ιδιο τοπο και κατα προτιμηση στον τοπο κατοικιας τους οικογενειακη μεριδα για να μην εχουν τετοιου ειδους προβληματα.

Εγω ειχα στην Μεσσηνια και η γυναικα μου στην Ευβοια αλλα απο οταν παντερυτηκαμε εδω και 28 χρονια μαζι φεραμε οτι ειχαμε στον μονιμο τοπο διαμονης μας.

Δημοσ.

Απλα το θεμα ειναι οτι σε 1,2 χρονια θα φυγουμε απο Αθηνα, οποτε δε αξιζει να βαλουμε τη μεριδα στη Αθηνα.

Το μονο που δε γνωριζω πλεον ειναι εαν χρειαζεται ακυρωση το βιβλιαριο που εχει τωρα. Σιγουρα τα τελευταια χρονια δεν ειναι ασφαλισμενη παντως.

Δημοσ.

Θα πρεπει να παει στο ικα και να το παραδωσει και να παρει χαρτι ακυρωσης. Ολα κομπλε. Ουτε προστιμο φαγαμε απο την εφορια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...