Προς το περιεχόμενο

Los Angeles

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα ρούχα πρόσεξε τα μεγέθη. Το Medium το αμερικάνικο αντιστοιχεί συνήθως με Large δικό μας και μερικές φορές και XL, ανάλογα τη μάρκα.

Δημοσ.

Στα ρούχα πρόσεξε τα μεγέθη. Το Medium το αμερικάνικο αντιστοιχεί συνήθως με Large δικό μας και μερικές φορές και XL, ανάλογα τη μάρκα.

ε εντάξει αν δεν του κάνουν τα αλλάζει :P

Βλέπω να μην παίρνει τίποτα μ'αυτά και μ'αυτά! :D

Δημοσ.

ε εντάξει αν δεν του κάνουν τα αλλάζει :P

Βλέπω να μην παίρνει τίποτα μ'αυτά και μ'αυτά! :D

αχχααχ οχι ρε συ θα παρω. εχω εμπειρια απο αγορες στο εξωτερικο με νουμερα ειμαι οκ! απλα ελεγα μηπως ξερετε καποιο μαγαζι ή καποια εταιρια ρουχων που ειναι must να παρεις

• Like 1
Δημοσ.

αχχααχ οχι ρε συ θα παρω. εχω εμπειρια απο αγορες στο εξωτερικο με νουμερα ειμαι οκ! απλα ελεγα μηπως ξερετε καποιο μαγαζι ή καποια εταιρια ρουχων που ειναι must να παρεις

Προσωπικά δεν ξέρω αλλά σίγουρα κάποιος θα σε βοηθήσει. Μόνο αυτό με τις ηλεκτρονικές συσκευές πρόσεχε! Αν είναι στα κουτιά τους θα πληρώσεις τη διαφορά σε φόρους και τελωνεία! (και εκτός αν είναι πάλι θα κινήσεις υποψίες αν είναι πολλά κομμάτια)

Δημοσ.

Δύο πράματα πρέπει να κοιτάει κάποιος που πάει Αμερική για ψώνια:

- Την αντιστοιχία ευρώ/δολλαρίου

- Την περιοχή που πάει για το sale και local tax.

Δυστυχώς τώρα δεν είναι η καλύτερη τιμή για ψώνια με το ευρώ στα 1,20 δολλάρια. Πριν 2-3 χρόνια που ήταν στο 1.50-1,65 τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά.

Επίσης η τιμή στην ετικέτα δεν είναι αυτή που πληρώνεις στο ταμείο γιατί κάθε περιοχή επιβάλει το δικό της φόρο επί των πωλήσεων. Η Καλιφόρνια μάλιστα έχει από τους μεγαλύτερους (αν όχι τον μεγαλύτερο) φόρο και εύκολα μπορείς να δώσεις  9-10% παραπάνω από την αναγραφόμενη τιμή.

Οπότε τα Apple που ακολουθούν την πολιτική το x i-product κάνει 200 δολλάρια στην Αμερική, 200 ευρώ στην Ευρώπη δεν είναι τόσο συμφέρουσα αγορά τώρα ειδικά αν δεν χρειάζεσαι άμεσα (θα γλιτώσεις τελικά κάπου στο 12-14%). Το ίδιο και με άλλα κινητά εκτός από τα motorola. Επίσης είναι λίγο δύσκολο να βρεις τελευταία μοντέλα που δεν είναι σε κάποιο συμβόλαιο.

Ρούχα είναι μια καλή ιδέα, ειδικά κλασικές μαζικές μάρκες όπως GAP, Banana Republic, Polo κτλ. Fun fact: Tα Ζάρα είναι πανάκριβα.

Σχετικά με το τελωνείο, είναι καλή ιδέα να έχεις ξεπακετάρει ό,τι ηλεκτρονική συσκευή έχεις αγοράσει, πάντως προσωπικά δεν με έχουν σταματήσει ποτέ για έλεγχο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...