evo552 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 ενδιαφερομαι οπως λεει και ο τιτλος για καρτα για αγορες απο ιντερνετ (ebay για παραδειγμα).δεν εχω αποφασισει ακομα για χρεωστικη ή για προπληρωμενη.εσεις τι προτινεται? σε περιπτωση που βγαλω χρεωστικη, τι χρειαζεται??και τελος τι διαφορες υπαρχουν και για τις δυο αυτες καρτες, σε καθε τραπεζα?
corsair04 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 εννοείται προπληρωμένη και από Site: Πειραιώς
Aggeluska Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Και εγω απο οσο ξερω για προπληρωμενη η καλυτερη ειναι η τραπεζα πειραιως.
corsair04 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Εάν θες την γνώμη μου πήγαινε στην Πειραιώς άνοιξε λογαριασμό και winbank να φορτίζεις την κάρτα σου οπότε θες εσύ και να μην μπλέκεις και με την τράπεζα ακομη βγάλε άυλη κάρτα αφού για αγορές μέσω paypal θα κανείς να γλυτώσεις τα έξοδα της έκδοσης της κάρτας.
evo552 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Εάν θες την γνώμη μου πήγαινε στην Πειραιώς άνοιξε λογαριασμό και winbank να φορτίζεις την κάρτα σου οπότε θες εσύ και να μην μπλέκεις και με την τράπεζα ακομη βγάλε άυλη κάρτα αφού για αγορές μέσω paypal θα κανείς να γλυτώσεις τα έξοδα της έκδοσης της κάρτας. πως το κανω ακριβως αυτο?? γιατι ειμαι ασχετως
corsair04 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 παίρνεις ένα τηλέφωνο στο 182838 και σε ενημερώνουν σχετικά με τη χαρτιά θα χρειαστείς
paparovic Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Χρεωστική, ποιός ο λόγος να πληρώνεις τα κερατιάτικα της επαναφόρτησης της προπληρωμένης;
corsair04 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 το ίδιο πράγμα ακριβώς είναι και σιγά τα κερατιάτικα 1 ευρώ είναι
paparovic Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 το ίδιο πράγμα ακριβώς είναι και σιγά τα κερατιάτικα 1 ευρώ είναι Νταξ, άμα αγοράζεις μια φορά το 6μηνο όποτε βγαίνεις από την σπηλιά, λογικό.
arc Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 ενδιαφερομαι οπως λεει και ο τιτλος για καρτα για αγορες απο ιντερνετ (ebay για παραδειγμα). δεν εχω αποφασισει ακομα για χρεωστικη ή για προπληρωμενη. εσεις τι προτινεται? σε περιπτωση που βγαλω χρεωστικη, τι χρειαζεται?? και τελος τι διαφορες υπαρχουν και για τις δυο αυτες καρτες, σε καθε τραπεζα? Εφόσον ανοίγεις λογαριασμό σε τράπεζα εννοείται χρεωστική γιατί αν εχεις λεφτά στο λογαριασμό κάνεις τι αγορές, αν εν εχεις δεν μπορείς, οπότε ακομα κι αν υποκλαπει ο αριθμός ειναι πρακτικά άχρηστος. Προπληρωμένη ειναι κυριολεκτικά πεταμένα λεφτά με τις προμήθειες για τα γεμίσματα. Επισης την χρεωστική τη «γεμίζεις» (βάζοντας κατάθεση στο λογαριασμό σου) και απο ΑΤΜ (πάντα δωρεάν) χωρίς να χρειάζεσαι web banking ή εργάσιμη για ταμείο τράπεζας. Ειδικά για το web banking, υπάρχουν άτομα που τους ειπα να μην το χρησιμοποιούν απο τους υπολογιστές τους γιατί (λόγω άγνοιας) ήταν γεμάτοι trojans και ιους. Προπληρωμένες δίνουμε σε παιδάκια ή αφελείς ή μη γνώστες των βασικών της τραπεζικής οικονομίας. Εάν θες την γνώμη μου πήγαινε στην Πειραιώς άνοιξε λογαριασμό και winbank να φορτίζεις την κάρτα σου οπότε θες εσύ και να μην μπλέκεις και με την τράπεζα ακομη βγάλε άυλη κάρτα αφού για αγορές μέσω paypal θα κανείς να γλυτώσεις τα έξοδα της έκδοσης της κάρτας. Η άυλη κάρτα ειναι για ώρα ανάγκης. Δεν την προτείνω γιατί εχουν αναφερθεί αρκετά προβλήματα (π.χ. με διαφορες αγορές - τι όνομα μπαίνει, πως και που θα επιστραφουν χρήματα, κλπ). 2
evo552 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 για να κανω χρεωστικη δηλαδη τι ακριβως κανω?
arc Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 για να κανω χρεωστικη δηλαδη τι ακριβως κανω? Αγιασμό Πας στην πειραιως ανοίγεις λογαριασμό και σου εκδίδουν και χρεωστική. Για τα χαρτιά που απαιτούνται επικοινώνησε πρώτα με το cs τη τράπεζας Επικοινωνήστε μαζί μας από Ελλάδα 18 28 38 ή 210 3288000 Όλο το 24ωρο, από σταθερό ή κινητό, με χρέωση ως κλήση προς σταθερό ή σύμφωνα με τη τιμολογιακή πολιτική του τηλεπικοινωνιακού παρόχου σας. 1
Aris05 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 δεν είναι 1 ευρώ η επαναφόρτιση,είναι 1% επί του ποσού που βάζεις,οπότε σε αρκετά μεγάλα ποσά είναι λίγο τσουχτερό.Αυτό ισχύει για την προπληρωμένη της Πειραιώς
evo552 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 θα παω τη Δευτερα στην eurobanκ να βγαλω μια χρεωστικη αν ειναι...απλα η απορια μου ηταν οτι στη χρεωστικη δινω παλι οταν φορτιζω χρηματα καποιο ποσο στην τραπεζα? ή τιποτα?επισης αν τη δευτερα την βγαλω μετα ειναι ετοιμη για αγορες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα