paparovic Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 θα παω τη Δευτερα στην eurobanκ να βγαλω μια χρεωστικη αν ειναι...απλα η απορια μου ηταν οτι στη χρεωστικη δινω παλι οταν φορτιζω χρηματα καποιο ποσο στην τραπεζα? ή τιποτα? επισης αν τη δευτερα την βγαλω μετα ειναι ετοιμη για αγορες? Τίποτα, τραβάει απο τα χρήματα που έχεις αφήσει/βάζεις στο λογαριασμό που είναι συνδεδεμένη. Και αφήνεις πάντα μικρό υπόλοιπο να κάθεται ώστε και στην περίπτωση που κάτι κακό συμβεί, στα @@ σου. Είναι έτοιμη για αγορές από την στιγμή που την πάρεις στα χέρια σου και βάλεις χρήματα στο λογαριασμό. Παλιά μερικές τράπεζες θέλανε ενεργοποίηση της κάρτας μέσω ATM (πήγαινες και παταγες μερικά κουμπάκια), δεν μου έχει τύχει εδώ και πολύ καιρό, αλλά ρώτα μόλις την πάρεις αν θέλει ενεργοποίηση.
arc Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 θα παω τη Δευτερα στην eurobanκ να βγαλω μια χρεωστικη αν ειναι...απλα η απορια μου ηταν οτι στη χρεωστικη δινω παλι οταν φορτιζω χρηματα καποιο ποσο στην τραπεζα? ή τιποτα? επισης αν τη δευτερα την βγαλω μετα ειναι ετοιμη για αγορες? Φαντάσου οτι λογαριασμός και χρεωστική ειναι ενα πραγμα. Αν εχει λεφτά ο λογαριασμός εχει και η χρεωστική. Δε χρειάζεται να «γεμίζεις» την κάρτα ωστε να πληρώνεις κερατιάτικες προμήθειες. Η κατάθεση χρηματων στο λογαριασμό σου ειναι δωρεαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα