Fla Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Ρε μάγκες να κάνω μια ερώτηση? πριν 3 μερες με εποιασαν χωρις εισητηριο και επειδη δεν ειχα μαζι μου την καρτα..(ενω ειναι χτυπημενη για Δεκεμβρη) και λεγοντας μου οτι θα με πανε στο τμημα για εξακριβωση εδωσα τα στοιχεια μου και μου εκοψαν προστιμο..ακουγεται πως αμα παω στα υπευθυνα γραφει και δωσω την καρτα μου σβηνεται το προστιμο..Ισχυει τιποτα τετοιο?
paylidis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Εάν πας με την κάρτα που είχες βγάλει νωρίτερα μπορεί και να στην σβήσουν
Mau-Maus Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 στην Π.Ραλλη έχει σημασία? για να εχει το νου του να μην πηγαινει απο εκει γι αυτο ρωταει ! 2
Pankar95 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μου έτυχε ακριβως το ίδιο στο Μοναστηράκι χτες. Με σταματάνε και δεν είχα μαζί μου την κάρτα. Μου ζητάνε ταυτότητα ή πασο και δεν είχα τίποτα πάνω μου. Λένε θα καλέσουν περιπολικό να με πάνε τμήμα που η διαδικασία κρατά μέχρι 3 ώρες, μάλλον αν είχα ταυτότητα και δεν την έδινα να έσπαγα. Ε τελικά σε λίγο με άφησαν και έφυγα έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα