Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Έχω κάνει μία αγορά στο ebay από έναν γερμανό seller ο οποίος μου έστειλε το πακέτο στις 3 του μήνα και υποτίθεται πως σήμερα θα έρχοταν αλλα προς το παρόν τίποτα. Σύμφωνα με το site, μου το έστειλε με DHL (DHL Päckchen International) οπότε εδω πέρα θα μου το φέρει η ελληνική DHL ή τα ΕΛΤΑ? Έχει παραγγείλει κανένας από γερμανία και αν ναι σε πόσες μέρες έλαβε το πακέτο? Επίσης, μου βγάζει και έναν 12-ψήφιο tracking number ο οποίος δεν δουλέβει ούτε στην γερμανική DHL ούτε στην ελληνική. Thanks!

Δημοσ.

Γεια σου φιλε . το πακετο θα σου ερθει με ΕΛΤΑ. καμια φορα το τρακινκ ναμπερ δεν λειτουργει μου εχει τυχει κ μενα . μην ανησυχεις . Λογω εορτων υπαρχουν πολλες καθυστερισεις στα ταχυδρομεια . Εμενα το περισσοτερο χρονο π εχει κανει να παει απο Γερμανια Ελλαδα ενα πακετο π εστειλα ειναι 1 μηνας . οποτε τωρα και με τις γιορτες .. υπομονη.

Δημοσ.

Μόνο νούμερα.

τότε θα στο φέρει η ίδια η dhl. Μπες εδώ κάνε αναζήτηση και μόλις δεις ότι μπήκε στην Ελλάδα πάρε τλφ την ελληνική DHL να σου δώσουν καινούργιο αριθμό αποστολής που θα είναι μόνο για την ελλάδα 

Δημοσ.

τότε θα στο φέρει η ίδια η dhl. Μπες εδώ κάνε αναζήτηση και μόλις δεις ότι μπήκε στην Ελλάδα πάρε τλφ την ελληνική DHL να σου δώσουν καινούργιο αριθμό αποστολής που θα είναι μόνο για την ελλάδα 

Δεν βλέπω κάποιο λινκ.

Δημοσ.

Παιδιά μου ήρθε το πακέτο χθες με ΕΛΤΑ. Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις :) Μπορεί να κλείσει το thread.

ok έγινε. Τίποτα να είσαι καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...