Kostasspil Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Όπως λέει ο τίτλος, θέλω ότι ειδήσεις ανεβαίνουν στο site μου, να ανεβαίνουν αυτόματα και στο fb. Γίνεται αυτό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Gigenis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δοκίμασε το RSS Graffiti που υπάρχει στο Facebook ή κάτι σαν το dlvr.it ή κάτι σαν το ifttt.com
Kostasspil Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Φίλε ευχαριστώ για την απάντηση, μάλλον θα καταλήξω στο dlvr μου φαίνεται πιο εύχρηστο
bestoftherest7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Για να μην ανοίφω καινούριο θέμα έχω πρόβλημα στο facebook. εχω μια επαγγελαματικη σελιδα και αλλαξα το url της σελίδας. εκανα βλακεια και ηθελα να το ξανααλλαξω και το facebook δεν δινει δυνατοτητα για δευτερη αλλαγη. Αν μπορει καποιος να βοηθησει γιατι εχω καρτες τυπωσει με το παλιο url!
Gigenis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Το Facebook δεν επιτρέπει πολλές αλλαγές στο url.... νομίζω μια φορά επιλέγεις και μια φορά αλλάζεις... κι αυτό πριν ξεπεράσεις ένα ορισμένο αριθμό Likes. Οπότε μάλλον θα αλλάξεις κάρτες
bestoftherest7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 φιλε σοβαρολογείς τωρα; πο ξενερωσα ασχημα. δεν γινεται κατι με underground τροπο;
Kostasspil Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μόνο αν φτιάξεις άλλη σελίδα, αλλά και πάλι δεν είναι βέβαιο.
bestoftherest7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 εγινε η λαλακια και δεν διορθώνεται δηλαδή. παντως αυτή η πολιτικη του φου μπου στο συγκεκριμενο θεμα είναι τουλάχιστον προκλητικη. θα μπορουσε να σε αφηνε εστω 2 φορες να το αλλαξεις όχι μονο μια!
Kostasspil Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Τι νόημα θα είχε? Κάλλιστα θα μπορούσες να χες κάνει το ίδιο λάθος 2 φορές και τώρα πάλι να τρεχες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα