raid_av Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Γιατι δεν στελνεις ενα γραμμα στην εκπομπη #HashTag της Ελεωνόρας Μελέτη ? 1
Kostasspil Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Γιατι δεν στελνεις ενα γραμμα στην εκπομπη #HashTag της Ελεωνόρας Μελέτη ? στην προηγούμενη εκπομπή έπρεπε, τώρα άργησε. 1
nicoc89 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Απο 3 χρονών μισώ τα Χριστούγεννα. Κάθε Χριστούγεννα την παθαίνω. Με πιάνει μια %$#% μελαγχολία , ένα πράγμα , δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ότι ο κόσμος είναι δυστυχισμένος , ότι θα μπορούσε να είναι καλύτερος , ότι θα μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο κόσμο ........... Με πιάνει μια $#$ ευαισθησία που δεν με πιάνει όλο τον χρόνο ! Οσοι το παθαίνετε βοηθάτε να το ξεπεράσουμε μαζί. εμένα με πιάνει το αντίθετο , κάθε φορά που με ξυπνάνε για να μου πουν τα κάλαντα θέλω τον κόσμο τυλιγμένο στις φλόγες , νιώθω το μίσος να χτυπάει την πόρτα και να κάνει και ντριγκι ντριγκι και θυμάμαι που ειχα βγει μια φορά στη γειτονιά μου οταν ημουν μικρός και μου έδιναν κουραμπιέδες και μελομακάρονα ,τόσους που με πόνεσε το δοντάκι μου , playstation 1 δεν κατάφερα να πάρω , Εκείνο το χρόνο πέθαναν αρκετοί στη γειτονιά μου αλλα ηταν παππούδες γύρω στα 70-80 , τους θέρισε εναν έναν λίγες μέρες μετά τα Χριστούγεννα , αρχές του νεου χρόνου. Θυμάμαι σκεφτόμουν χμμμ ίσως τελικά ΥΠΑΡΧΕΙ αγιος Βασίλης . κατα τα άλλα ειμαι χαρούμενος γιατι μου αρέσει το φαγητό που τρώμε και το δέντρο
Kostasspil Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 τους θέρισε εναν έναν λίγες μέρες μετά τα Χριστούγεννα , αρχές του νεου χρόνου. Θυμάμαι σκεφτόμουν χμμμ ίσως τελικά ΥΠΑΡΧΕΙ αγιος Βασίλης . Άλλος τους θέρισε, όχι ο Άγιος Βασίλης
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Έλα Λύκουιντ σου 'χω το φάρμακο You're welcome. 3
Porg Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Πως είναι έτσι αυτή ρε Που τη βρήκε αυτή τη ζώνη
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Πως είναι έτσι αυτή ρε Σαν ανάποδο γαμώτο αλλά αν την έχεις μπροστά σου τι να κάνεις... Εργάτης. Που τη βρήκε αυτή τη ζώνη Τώρα έθεσες ένα πολύ μεγάλο ερώτημα.. ελπίζω στα επόμενα posts να απαντηθεί.
Razor_7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Σαν ανάποδο γαμώτο αλλά αν την έχεις μπροστά σου τι να κάνεις... Εργάτης. Εκειιιιιι εργατιά
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Εκειιιιιι εργατιά Όχι απλώς εργατιά, βαρέα κι ανθυγιεινά. :/
Porg Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Βαρέα δε λες τίποτα, 2-3 κιλά μόνο είναι το κάθε βυζί
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Βαρέα δε λες τίποτα, 2-3 κιλά μόνο είναι το κάθε βυζί Γι' αυτό το λέω..
Razor_7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 ναι αλλά μια χαρά υγιεινά είναι και νάτουραλ,ούτε σιλικόνες ούτε συνθετικά.
nicoc89 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Άλλος τους θέρισε, όχι ο Άγιος Βασίλης ναι αλλα αυτός έκανε το κονέ
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 ναι αλλά μια χαρά υγιεινά είναι και νάτουραλ,ούτε σιλικόνες ούτε συνθετικά. Έλα ρε Ρέιζα που όλα τα παίρνεις τοις μετρητοίς ναούμε.. Το θέμα φίλε μου είναι να μη βρεθείς σ' αυτή τη δύσκολη θέση!!
bluesattack Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Και αν σου ζητησει υπερωριες ?? Ως ποτε αυτη η εκμεταλλευση : ( Ποιος θα ηθελε να κανει την ...καρδια του πετρα για αυτα τα βυζομπαλα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα