Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και αν σου ζητησει υπερωριες ?? Ως ποτε αυτη η εκμεταλλευση  : (

Ποιος θα ηθελε να κανει την ...καρδια του πετρα για αυτα τα βυζομπαλα ?

Eδω δινει ''ρεσιταλ'' καλυτερα  :-D :-D :-D

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χριστουγεννιάτικη Κατάθλιψη?

ΟΧΙ ΠΙΑ

Ρούφηξε και συ ένα μαστό αυτά τα χριστούγεννα.

• Like 2
Δημοσ.

Μια χαρουλα ειναι τα Χριστουγενα....κριμα που ειμαι 18 και δεν μπορω να παω για καλαντα μπας και μαζεψω για κανα μπουκαλι την πρωτοχρονια........ηηηηη μηπως μπορω x)

Δημοσ.

Εμενα μου αρεσαν μικρο μεγαλο με πιανει καταθλιψη, μια η οικονομικη κατασταση μια οτι εχω χασει αγαπημενα προσωπα , μια να σκεφτεσαι φετος θα με καλεσει κανενας η θα τα περασω μονος ε σε πιανει μια καταθλιψη.

Να σπέυδω αμέσως να επικοινωνήσω μαζί σου για να έρθεις να αράξουμε να γνωρίσεις και το γκέτο μου να σου γεμίσουν το κάλενταρ, και τελικά να μαθαίνω για σένα όλο ελληνικό ποδόσφαιρο, ελληνικό ποδόσφαιρο και ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τι 'α σε κάνω; θα μου τους τρομάξεις όλους.

Θα μείνω στο χαρούμενο το νέο έτος φίλε.

Δημοσ.

Να σπέυδω αμέσως να επικοινωνήσω μαζί σου για να έρθεις να αράξουμε να γνωρίσεις και το γκέτο μου να σου γεμίσουν το κάλενταρ, και τελικά να μαθαίνω για σένα όλο ελληνικό ποδόσφαιρο, ελληνικό ποδόσφαιρο και ελληνικό ποδόσφαιρο.

Λαθος πληροφοριες σου εδωσαν :P

Δημοσ.

Σε μένα πρόσκληση δεν έχει ΚορίτσιΓιαΠισί?

Δημοσ.

XAAXAXAXA

Έχει έχει, πάντα χάνω μια ώρα στη κουζίνα για τα τηγανητά του κοριτσιού για πισί. Το σωστό το άραγμα περνάει απ' το στομάχι λένε.

Δημοσ.

XAAXAXAXA

Έχει έχει, πάντα χάνω μια ώρα στη κουζίνα για τα τηγανητά του κοριτσιού για πισί. Το σωστό το άραγμα περνάει απ' το στομάχι λένε.

Στειλε μου το μενου και θα το σκεφτω τοτε :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...