Unabomber Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Και αν σου ζητησει υπερωριες ?? Ως ποτε αυτη η εκμεταλλευση : ( Ποιος θα ηθελε να κανει την ...καρδια του πετρα για αυτα τα βυζομπαλα ? Eδω δινει ''ρεσιταλ'' καλυτερα :-D
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Και αν σου ζητησει υπερωριες ?? Μη σου τύχει blues..
revolver1990 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Χριστουγεννιάτικη Κατάθλιψη? ΟΧΙ ΠΙΑ Ρούφηξε και συ ένα μαστό αυτά τα χριστούγεννα. 2
Peleus17 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μια χαρουλα ειναι τα Χριστουγενα....κριμα που ειμαι 18 και δεν μπορω να παω για καλαντα μπας και μαζεψω για κανα μπουκαλι την πρωτοχρονια........ηηηηη μηπως μπορω x)
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Εμενα μου αρεσαν μικρο μεγαλο με πιανει καταθλιψη, μια η οικονομικη κατασταση μια οτι εχω χασει αγαπημενα προσωπα , μια να σκεφτεσαι φετος θα με καλεσει κανενας η θα τα περασω μονος ε σε πιανει μια καταθλιψη. Να σπέυδω αμέσως να επικοινωνήσω μαζί σου για να έρθεις να αράξουμε να γνωρίσεις και το γκέτο μου να σου γεμίσουν το κάλενταρ, και τελικά να μαθαίνω για σένα όλο ελληνικό ποδόσφαιρο, ελληνικό ποδόσφαιρο και ελληνικό ποδόσφαιρο. Τι 'α σε κάνω; θα μου τους τρομάξεις όλους. Θα μείνω στο χαρούμενο το νέο έτος φίλε.
Anorymous Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Να σπέυδω αμέσως να επικοινωνήσω μαζί σου για να έρθεις να αράξουμε να γνωρίσεις και το γκέτο μου να σου γεμίσουν το κάλενταρ, και τελικά να μαθαίνω για σένα όλο ελληνικό ποδόσφαιρο, ελληνικό ποδόσφαιρο και ελληνικό ποδόσφαιρο. Τι 'α σε κάνω; θα μου τους τρομάξεις όλους. Θα μείνω στο χαρούμενο το νέο έτος φίλε. Λαθος πληροφοριες σου εδωσαν
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Το καλό που σου θέλω γιατί οι δικοί μου κάνουν sculp-skinning σε κάθε ευκαιρία.
Razor_7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Να σπέυδω αμέσως να επικοινωνήσω μαζί σου για να έρθεις να αράξουμε να γνωρίσεις και το γκέτο μου να σου γεμίσουν το κάλενταρ, και τελικά να μαθαίνω για σένα όλο ελληνικό ποδόσφαιρο, ελληνικό ποδόσφαιρο και ελληνικό ποδόσφαιρο. Τι 'α σε κάνω; θα μου τους τρομάξεις όλους. Θα μείνω στο χαρούμενο το νέο έτος φίλε. Σε μένα πρόσκληση δεν έχει ΚορίτσιΓιαΠισί?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Με συγκινείς τώρα αλλά το θέμα ήταν να συμπαρασταθούμε στον αδερφό. 1
Anorymous Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Το καλό που σου θέλω γιατί οι δικοί μου κάνουν sculp-skinning σε κάθε ευκαιρία. τσαμπα φαι θα εχει αν εχει ολα οκ
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 XAAXAXAXAΈχει έχει, πάντα χάνω μια ώρα στη κουζίνα για τα τηγανητά του κοριτσιού για πισί. Το σωστό το άραγμα περνάει απ' το στομάχι λένε.
Anorymous Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 XAAXAXAXA Έχει έχει, πάντα χάνω μια ώρα στη κουζίνα για τα τηγανητά του κοριτσιού για πισί. Το σωστό το άραγμα περνάει απ' το στομάχι λένε. Στειλε μου το μενου και θα το σκεφτω τοτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα