TriLoBiTe Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Στειλε μου το μενου και θα το σκεφτω τοτε Όλο στο φαΐ το μυαλό σου εσύ και στο κορίτσι για πυσί!
zio10 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 XAAXAXAXA Έχει έχει, πάντα χάνω μια ώρα στη κουζίνα για τα τηγανητά του κοριτσιού για πισί. Το σωστό το άραγμα περνάει απ' το στομάχι λένε. Καλύτερα όχι τηγανητά, ο Anorymous προσέχει τη διατροφή του
Anorymous Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Όλο στο φαΐ το μυαλό σου εσύ και στο κορίτσι για πυσί! μου κανει ζηλιες και εσενα σε αγαπαω
TriLoBiTe Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 και εσενα σε αγαπαω Aλλά τον ήβο πιο πολύ! :mad:
Anorymous Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Aλλά τον ήβο πιο πολύ! :mad: οχι ρε εσενα πιο πολυ εσυ εισαι το καμαρι μου και ο αντωνακης φυσικα που ειναι το στερνοπουλι μας
TriLoBiTe Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 οχι ρε εσενα πιο πολυ εσυ εισαι το καμαρι μου και ο αντωνακης φυσικα που ειναι το στερνοπουλι μας DAT name..! DAT hameno kormi..! Αυτό ήταν.. έπαθα χριστουγεννιάτικη κατάθλιψη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα