Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να παρακολουθήσω μια εξ αποστάσεως επιμόρφωση του κεκ του Πανεπιστημιου Αθηνας.Εχει παρακολουθήσει κανείς κατι αντίστοιχο?αξίζει?γιατινειναι πολλά τα δίδακτρα(γύρω στα 500 ευρω).

απ την άλλη λένε οτι του ΕΚΠΑ είναι πολύ καλά(αν και έχω βρει σε άλλα φορουμ κριτικές...

θα ήθελα τη βοήθεια και τη άποψη οσων εχουν παρακολουθήσει κατι τετοιο στο παρελθόν γιατί το σκεφτομαι κι εγω!!!

• Like 1
Δημοσ.

Ανεργη πτυχιουχος αισθητικης ειμαι και θελω να μπω στη βιομηχανια καλλυντικων γιατι με ενδιαφερει να κανω καριερα σε αυτο το κομματι.

απ τη στιγμη που δεν βρισκω δουλεια σε αυτο το κομματι θελω να εμπλουτισω τις γνωσεις μου και φυσικα με καποια πιστοποιηση...(καποιο μεταπτυχιακο ειναινπολυ μακρινο)

βρηκα προγραμμα απο το Εκπα σχετικο με το αντικειμενο μου, προτεινε η μητερα μου να μου το κανει δωρο για τα γενεθλια μου.

απλα ηθελα να μου πει καποιος αν εχει κανει αντιστοιχο προγραμμα απο το εκπα και τι εντυπωσεις του χουν μεινει.

Δεν ξερω αν θα με βοηθησει μακρυπροθεσμα,αλλα και το να μην κανω τιποτα σιγουρα δεν θα βοηθησει....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...