Προς το περιεχόμενο

LG G3 VS iPhone 6+ VS Note 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα....

έχω το εξής θεματάκι. Πρόκειται να δώσω το LG G3, και είμαι μεταξύ Note 4 και iPhone 6+ 

Problem is that; Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την LGαρα, απλά κάποιες φορές και κυρίως σε εφαρμογές μηνυμάτων (Fb Messenger, viber κτλ), όπως και στο άνοιγμα μερικών άλλω, τρώει κολληματάκια, καθυστερήσεις και λαγκς. ( έχω την έκδοση με 2GB ραμ).

Με iphone παλιότερα (5, 5C) δεν είχα ποτέ αυτά τα θεματάκια αλλά εχουμε τα γνωστά άλλα. (μπαταρία, μικρές οθόνες even now, πολύς χώρος για τα κουμπάκια ότι αναφέρουμε κατα καιρούς με λίγα λόγια). 

Μου αρέσει το note 4 μα φοβάμαι μην έχω τα ίδια θέματα με G3.

Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να με βοηθήσει όχι για την επιλογή μου, αλλά αν αντιμετωπίζει τέτοια θέματα σε Note. 

Tι θα μου προτείνατε after all;

iPhone 6 plus.

Για να πω την αλήθεια, και το Note 4 μου αρέσει όσο το έχω δουλέψει, αλλά θα κατέληγα σε iPhone λόγω iOS.

To iOS ακόμα είναι πιο σταθερό/smooth/easy/ergonomic κλπ κλπ σε σχέση με το Android.

Λίγο ή πολύ, αλλά είναι. Για εμένα πολύ.

• Like 1
Δημοσ.

iPhone 6 plus.

Για να πω την αλήθεια, και το Note 4 μου αρέσει όσο το έχω δουλέψει, αλλά θα κατέληγα σε iPhone λόγω iOS.

To iOS ακόμα είναι πιο σταθερό/smooth/easy/ergonomic κλπ κλπ σε σχέση με το Android.

Λίγο ή πολύ, αλλά είναι. Για εμένα πολύ.

συμφωνω και γω! ουτε θα ψαξεις να αλλαξεις launcher Ουτε τιποτα! iphone 6 plus και απο μενα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...