mynam3 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα και χρονια πολλα. Ενδιαφερομαι για ενα συγκεκριμενο κινητο, το οποιο θελω να το παραγγειλω σε 3 κομματια, 1 για μενα και 2 για φιλους. Το κινητο ειναι το cubot s200. Εψαξα λιγο στο google για να δω απο που θα τα παραγγειλω και βρηκα το gearbest.com . Οταν μπηκα, μου εδωσε και ενα κουπονι -50$, οποτε νομιζω οτι με συμφερει. Το καθε κινητο κανει 82.98€ προ κουπονιου. Οι αποριες που εχω ειναι οι εξης: 1) Για να μην κολλησω με τελωνεια, πως μπορει να γινει η αποστολη και να μην εχω θεματα, μιας και ειναι 3 τμχ και οχι 1 ως συνηθως; 2) Ξερει κανεις αν τα κανει root η οχι το gearbest; Ειναι αξιοπιστο σε γενικες γραμμες; Ξερω οτι εχω ασφαλεια του paypal αλλα και παλι.. 3) Ποσο καιρο θα κανει περιπου, μιας και μεσολαβουν οι γιορτες τωρα; Υπαρχει τροπος εκτος απο dhl, να τα στειλουν πιο γρηγορα με λιγο παραπανω κοστος; Προς το παρον δεν εχω αλλες αποριες, αν εχω καποια θα επανελθω. Ευχαριστω πολυ.
panos2171 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 1) Επιλέγεις το απλό ταχυδρομείο (SG post) και εννοείται τους λες να τα χωρίσουν τα πακέτα, σαν ξεχωριστές παραγγελίες δηλαδή και όχι μια. 2)Αν τα θες ροοταρισμένα τους το λες. 3)Υπολόγισε μήνα. Νομίζω πως δεν υπάρχει τρόπος για πιο γρήγορα.
mynam3 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Θα τα στείλουν ξεχωριστά η θα έχω θέμα?
panos2171 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Πες τους το. Αν έρθουν σαν μια παραγγελία ίσως κινήσουν υποψίες και τα περάσουν τελωνείο. Γι αυτό για να είσαι πιο σίγουρος ζήτα να χωρίσουν τις παραγγελίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα