Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χελοοοοουυυυ insomniacs.

Λοιπον μάγκες περιπου τους τελευταίους δυο (2) μηνες αντιμετωπιζω ενα πρόβλημα που όλο και επιδεινώνεται.

Όταν σηκωθω απότομα ή χαζεψω λίγο όρθιος ή ξεχαστω πχ μπροστά απτό ψυγείο ή τον καθρευτη (κάπου αφηρημένος τέλος πάντων) ξαφνικά τα παντα σκοτεινιαζουν, νιώθω το κεφάλι μου να πιέζεται απο 100 πλευρες σα να παει να σπασει, το σωμα μου παραλύει και εν τέλη δε με βαστάν τα πόδια μου και σκαω σαν την καρπούζα χάμω. Παλικάρια όσοι έχετε υπ όψην κάτι βοηθηστε σας παρακαλώ. Πφφφ πάω να σκασω..

Δημοσ.

Σε γιατρό (νευρολόγο) έχεις σκεφτεί να πας;

Πήγα σε συγγενή γιατρό και μου είπε υπογλυκαιμία, συγνώμη που ξέχασα να το αναφέρω.

Απλα για να μην τρέχω σε γιατρούς βραδιατικο ίσως μια εκτιμηση απο καποιον γνώστη θα ήταν υπεραρκετή (<συγγενής μεν, αλλά για να λέγεται ή αλήθεια ή διάγνωση του μαλακά δε με πείθει..). Να σαι καλά ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.

Δημοσ.

Το σκηνικό που περιγράφεις φέρνει σε ορθοστατική υπόταση και αν και είναι συνιθισμένη μετά από κάποια ηλικία (πιο πολύ όταν σηκώνεσαι απότομα) το να πέφτεις αναίσθητος από αυτή είναι ιδιαίτερα σοβαρό.

Σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να το είχες κοιτάξει σε παθολόγο ή νευρολόγο από την πρώτη μέρα... Κλείνεις ραντεβού ASAP και αγνοείς ότι ακούσεις/διαβάσεις/δεις online, περισσότερο κακό (ψυχολογικά) θα σου κάνει παρά καλό.

edit: τώρα είδα το δεύτερο post σου. Καλύτερα να πάρεις μια δεύτερη γνώμη κατά την άποψη μου. 

Δημοσ.

Είσαι μέγας άρχοντας!!

Αύριο πρωί πρωί γιατρό για να δουμε σε τι στάδιο ειναι

Το σκηνικό που περιγράφεις φέρνει σε ορθοστατική υπόταση και αν και είναι συνιθισμένη μετά από κάποια ηλικία (πιο πολύ όταν σηκώνεσαι απότομα) το να πέφτεις αναίσθητος από αυτή είναι ιδιαίτερα σοβαρό.

Σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να το είχες κοιτάξει σε παθολόγο ή νευρολόγο από την πρώτη μέρα... Κλείνεις ραντεβού ASAP και αγνοείς ότι ακούσεις/διαβάσεις/δεις online, περισσότερο κακό (ψυχολογικά) θα σου κάνει παρά καλό.

edit: τώρα είδα το δεύτερο post σου. Καλύτερα να πάρεις μια δεύτερη γνώμη κατά την άποψη μου.

Αυτό θα κάνω αδερφέ σευχαριστω.

Αμα με ρωτήσεις γιατί το ανεβαλα θα σου πω γιατί με το πέρας του χρονου το θεωρησα φυσιολογικό.

Γιατί το θεωρησα φυσιολογικό;;

Γιατί είμαι μαλάκας..

Να στε καλά όλοι σας φιλοι μου πραγματικα ευχαριστώ

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχεις τέτοιο πράμα, ψάξ το, αλλά η ορθοστατική υπόταση είναι εκνευριστική (αλλά σχετική ακίνδυνη) πάθηση. Το παρουσίασα κάπου στα 22 μου και μόνο όταν έπινα αλκοολούχο ποτό όρθιος. Κι αυτό όχι πάντα αλλά αρκετά συχνά. Μπορεί να πινα μια γουλιά και μετά από 5 λεπτά να πρεπε να κάτσω επειγόντως γιατί αλλιώς θα σωριαζόμουν (άρχιζε να μαυρίζει ο κόσμος γύρω μου ενώ το στομάχι γινόταν κόμπος), μπορεί και να πινα και μισό μπουκάλι και να μη με πείραζε. Η πρόταση του γιατρού ήταν να πίνω καθιστός ή/και να τρώω κανα (αλμυρό) ξηροκάρπι.

Δημοσ.

(αλλά σχετική ακίνδυνη) πάθηση.

Ναι μέχρι να σκασω με τα μούτρα σε κάνα τοίχο ή πέσω απο κάνα παραθύρι.

Τώρα τι θα πει ο doc να κάνω θα δείξει το απόγευμα.

Δημοσ.

Υποταση.. Ξερω ατομο που το εχει και μου εχει πει οτι το παθαινει οταν ειναι σε αδρανεια(κατασταση ηρεμιας) σε κατασταση δραστηριοτητας δεν το εχει παθει ποτε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...