Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Ειμαι ενοικιαζομενος και διεκοψα το νικη στον ενα χρονο που ειχα σημβολαιο δυο χρονια. Και μου λεει η ιδιοκτητης οτι απογορευετε και τετοια για να μου κρατησει λευτα απο τη προκαταβολη κ.α. Επισης μου λεει να πληρωσω την αποχετεση για ενα χρονο την οποια δεν την εχει συνδεσει με το γενικο ενω ειναι στο κεντρο της πολης, δεν εχουμε σημφονισει κατι τετοιο. Δευτερον εφτιαξε ενα σπασμενο τζαμι με 50 ευρο χωρις να με ρωτησει (ενω εκανε 25 ευρο σε αλλο μαγαζι) και μου κραταει ολη τη προκαταβολη.. λεγοντας οτι θελει βαψημο οτι δεν τραβαει καλα ο νεροχιτης και αλλα χαζα.. Μπορειτε να μου απαντησετε σωστα με επηχιρηματα και να του το εκτυπωσω να δει γιατι τα λευτα τα χρειαζομαι οπως διποτε για τα εισιτιρια για να φυγω!
Silverage Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Για κάτι τέτοια είναι η εγγύηση οπότε σωστά στα κρατάει.
_chris_ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 . Μπορειτε να μου απαντησετε σωστα με επηχιρηματα και να του το εκτυπωσω να δει γιατι τα λευτα τα χρειαζομαι οπως διποτε για τα εισιτιρια για να φυγω! εδώ ρε φίλε με έκανες και γέλασα. το θέμα είναι ποιος χρειάζεται τα λεφτά; κι αυτή μπορεί να τα χρειάζεται για να πάρει πασατέμπο τι επιχείρημα είναι αυτό δηλαδή; πέρα από την πλάκα, αν το σπίτι θέλει κάποιες επιδιορθώσεις, λογικό να σου κρατήσει το ποσό. δε φτάνει που της σπας το συμβόλαιο, θέλεις και τα λεφτά πίσω; αν ήσουν στη θέση της υποψιάζομαι θα άνοιγες θέμα και ζητούσες και τα υπόλοιπα ενοίκια επειδή σου έσπασε το συμβόλαιο. αυτό με την αποχέτευση δε το κατάλαβα
arc Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Ειμαι ενοικιαζομενος και διεκοψα το νικη στον ενα χρονο που ειχα σημβολαιο δυο χρονια. Και μου λεει η ιδιοκτητης οτι απογορευετε και τετοια για να μου κρατησει λευτα απο τη προκαταβολη κ.α. Στο παρακάτω περιγράφει πότε μπορείς να φύγεις χωρίς να χρειαστεί να δώσεις ουτε ευρω από ενοίκιο. Δες αν ανήκεις εκει. http://www.nomikosodigos.info/el/guide/simple-legal/97-2008-10-13-19-55-12.html Αν δεν ανήκεις σε αυτές τις ομάδες, ενημερώνεις τον ιδιοκτήτη 2-3 μήνες πριν την αναχώρηση σου (ιδανικό ειναι να εχεις μάρτυρα ή να το κάνεις εγγράφως) ώστε να εχει το χρόνο να βρει αλλο ενοικιαστή. Αν δεν τα βρίσκετε για το 2-3 μήνες το πας δικαστικά (αν σε συμφέρει πάντα). Αν τώρα εσύ θες να φύγεις σήμερα και του το είπες εχτές, ξέχνα την εγγύηση γιατί ουτε ο δικαστής δεν θα ασχοληθεί μαζί σου (εκτός αν εισαι στην πρώτη ομαδα). Επισης μου λεει να πληρωσω την αποχετεση για ενα χρονο την οποια δεν την εχει συνδεσει με το γενικο ενω ειναι στο κεντρο της πολης, δεν εχουμε σημφονισει κατι τετοιο. Δεν εχει σημασία που βρίσκεται. Σημασία εχει αν υπάρχει κανονισμός πολυκατοικίας που να το περιγράφει (στυλ κοινόχρηστα) ή αν αναγράφεται στο συμβόλαιο. Αν δεν αναγράφεται πουθενα και ΔΕΝ σε ειχε ενημερώσει ας λεει οτι θέλει. Δευτερον εφτιαξε ενα σπασμενο τζαμι με 50 ευρο χωρις να με ρωτησει (ενω εκανε 25 ευρο σε αλλο μαγαζι) και μου κραταει ολη τη προκαταβολη.. λεγοντας οτι θελει βαψημο οτι δεν τραβαει καλα ο νεροχιτης και αλλα χαζα.. Αν το σπασμένο τζάμι και οι λοιπές βλάβες ειναι δική σου υπαιτιότητα, ορθά σου ζητά μέρος της αποζημίωσης. Αν το τζάμι ήταν σπασμένο απο πριν ή απο υπαιτιότητα τρίτου, τοτε ειναι βλάβη που επιβαρύνει τον ιδιοκτήτη και μόνο. Βέβαια αν έσπασες εσυ το τζάμι και ειπες σε αυτόν να στο φτιάξει, καλα σε χρέωσε το 50αρικο. Ας το έφτιαχνες εσυ με 25. γιατι τα λευτα τα χρειαζομαι οπως διποτε για τα εισιτιρια για να φυγω! Κατανοητό αυτό που λες, αλλά δες το και απο την αλλη πλευρα. Ο εκμισθωτής έχει και αυτός δικαιώματα. Μην ξεχνάς και κάτι αλλο που λέγονται λογαριασμοί (ρευματος, νερό, κοινόχρηστα). Είσαι ενταξει με αυτα; oftopic Ειμαι ενοικιαζομενος Τι είσαι; ... και διεκοψα το νικη 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα