JohnConstantine Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα σε ολους και σε ολες Παιδες ανοιγω αυτο το θεμα απο προσωπικη μου εμπειρια. Τον περασμένο Φεβρουάριο ειχανε ερθει 3 αθιγγανοι οι οποιοι θελανε να παραβιασουνε το σπιτι μου το κατω. Με τα πολλα ακουω θορυβους βγηκα εξω και τους "πηρα στο κυνηγι" που λεει ο λογος. Απλα φωναξα και τους απειλησα με την αστυνομια. Το προβλημα μου ειναι το εξης. Την περασμενη Δευτερα καποιος ειχε ερθει απο τη πορτα του κηπου παλι για να την παραβιασει. Ειχε συρτη και τους σταματησε εκεινος και με το που αναψα φως κλειδωσα. Αλλα δεν βγηκα γτ οσο να ειναι τα εκανα πανω μου. Δεν το κρυβω. Διοτι λεω μπορει να εχουνε ενα σωρο πραγματα μαζι τους. Η πορτα ειχε λυγισει με κλειδαρια. Το θεμα ειναι οτι το καλοκαιρι παλι ειχα ακουσει το παραθυρο το μπαζουρι να παει καποιος να το ανοιξει αλλα παλι αναψα φως. Και μετα απο 1 λεπτο που βγηκα εξω ειδα παλι 3 ατομα να κατεβαινουνε απο μακρια απο το σπιτι μου κατι σκαλες. Που ειναι το πρωτο προβλημα? Αυτοι εχουνε ερθει ωρες για εμενα μη φυσιολογικες. Δηλαδη η μια ηταν 19:30 το απουγεμα την Δευτερα. Η 2 Ηταν 21:45 του φεβρουαριου και η 3η που σας ειπα ηταν γυρω στις 21:30 το βραδυ. Γιατι να ερθουνε τοσο νωρις και να μην ερθουνε λιγο πιο αργα? Η την ωρα που κοιμομαστε. Υ.Γ Καθε Τριτη εχει Λαικη και ολα τα περιστατικα τα 2/3 εχουνε γινει Δευτερα και Τριτη. Οποτε ειναι καποιοι που ισως πηγαινουν λαικη η απλα πανε επειδη λειπει ολη η γειτονια. Πηρα την αστυνομια στο τελευταιο την Δευτερα και λεω πηγανε να μπουνε σπιτι μου στη ταδε περιοχη πριν 5 λεπτα.! Μου λενε θα στειλουμε περιπολικο. Ναι λεω παιδια ευχαριστω αλλα δεν θα ανεβειτε σπιτι για δακτυλικα αποτυποματα? Και λενε οχι φιλε πρεπει να κανεις μηνυση. Και αν τα βρουμε κιολας. Παρε το αυγο και κουρευτο. Εγω τι μπορω να κανω τωρα μου λετε? Εχω στο νου μου μαγνητακια-συναγερμους , συρτες επιπλεον και μια πατεντα για την πορτα με 2 λαμαρινες πανω και κατω ετσι ωστε να τους εμποδισει με ενα χοντρο λουκετο. Ξερω ισως ειμαι πλ εως παρα πολυ υπερβολικος αλλα δεν μπορω αλλο να χανω τον υπνο μου. Και τελευταια λυση και ακραια για εμενα ειναι καγκελα στα παραθυρα που δεν εχω αλλα απο την αλλη δεν εχω μια για να το φτιαξω.Τα υλικα τουλαχιστον και θελω να ρωτησω ποσο πανε τα καγκελα μηπως και φτιαξω για αρχη τπτ τα πιο ακραια παραθυρα.Και επισης κουφαρια απο καμερες να τα βαλω στις γωνιες του σπιτιου. Για εκφοβισμο με φωτοκυτταρο. Ακουω γνωμες πανω σε ολα αυτα που ειπα και πανω απο ολα καμια λυση ωστε να κανω κατι με αυτους τους 3 *^#*(^@%!@*&%. Γτ αν τα πιασω στα χερια μου με ακομα 2 ατομα 3 vs 3 δεν ξερω και εγω τι θα το κανω. Η να με προστατεψω. Υ.Γ Παιδες γιορτες ειναι ο κοσμος εχει ξεφυγει στη κυριολεξια. Προσεχτε σπιτια τα παντα. Και εγω φτωχος ειμαι δεν εχω σχεδον τπτ απο εμενα να μου παρουν. Καλα για ρευστο κλαιμε
GreekMonkey Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Είχα βρει παλιά ένα τόπικ εδώ στο ινσόμνια με πολλές σελίδες που έλεγαν για ληστείες, τρόπους αντιμετώπισης κτλ. Βρες το, διάβασε το και θα βρεις πολλές ιδέες.
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Χέστα κι άστα με τους κλέφτες. Έχουμε και εμείς πρόβλημα κάθε Αύγουστο τα 3 τελευταία χρόνια. Στις 30 Αυγούστου μας έσπασαν και μια πόρτα από το ισόγειο που δεν έχει τίποτα μέσα, έβγαλαν και 2 πόμολα από εσωτερικές πόρτες και έφυγαν. Μας ειδοποίησε γείτονας οτι έβλεπε την πόρτα μονίμως ανοιχτή.... δεν παίζει να κάνεις τίποτα με αστυνομίες, εμείς πήραμε μια φορά το 100 και μια φορά το τοπικό Α.Τ. και δεν έστειλαν καν περιπολικό, για να ψάξουν για δακτυλικά αποτυπώματα θέλουν 100ευρώ. Προχτές ο πατέρας ενος φίλου πήγε σε ένα μαγαζί με υδραυλικά και την ώρα που έμπαινε στην είσοδο έφευγαν τρέχοντας από μέσα 2 ληστές με αντικείμενα.
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Γιατι να ερθουνε τοσο νωρις και να μην ερθουνε λιγο πιο αργα?
JohnConstantine Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Χέστα κι άστα με τους κλέφτες. Έχουμε και εμείς πρόβλημα κάθε Αύγουστο τα 3 τελευταία χρόνια. Στις 30 Αυγούστου μας έσπασαν και μια πόρτα από το ισόγειο που δεν έχει τίποτα μέσα, έβγαλαν και 2 πόμολα από εσωτερικές πόρτες και έφυγαν. Μας ειδοποίησε γείτονας οτι έβλεπε την πόρτα μονίμως ανοιχτή.... δεν παίζει να κάνεις τίποτα με αστυνομίες, εμείς πήραμε μια φορά το 100 και μια φορά το τοπικό Α.Τ. και δεν έστειλαν καν περιπολικό, για να ψάξουν για δακτυλικά αποτυπώματα θέλουν 100ευρώ. Προχτές ο πατέρας ενος φίλου πήγε σε ένα μαγαζί με υδραυλικά και την ώρα που έμπαινε στην είσοδο έφευγαν τρέχοντας από μέσα 2 ληστές με αντικείμενα. Το προβλημα ειναι οτι ειμαι μονος (απο αγορια). Εχουνε χωρισει οι δικοι μου και το σπιτι μου αριστερα δεν εχει αλλο σπιτι. Βουνο και δρομος και δεξια ενα οικοπεδο και μια γιαγια αρκετα μεγαλη μονη. Το θεμα ειναι βοηθεια δεν προλαβαινω να φωναξω. Και αυτο ειναι ενα μεγαλο προβλημα Είχα βρει παλιά ένα τόπικ εδώ στο ινσόμνια με πολλές σελίδες που έλεγαν για ληστείες, τρόπους αντιμετώπισης κτλ. Βρες το, διάβασε το και θα βρεις πολλές ιδέες. Φιλε μου πριν απο 5 λεπτα νομιζα οτι ειχε ρθει καποιος παλι.... Οχι στο παρα 1 στο παρα 0.1 να καλουσα την αστυνομια ειμουν. Το σταθερο στο χερι και ετοιμος να κανω κληση ειμουν. Εχω γεμισει αγχος. Στο τελος θα παθω και τιποτα και θα με τρεχουνε στα νοσοκομεια. Πιστεψε με φιλε μου δεν ειναι ωρα για τρολλαρισμα. Τουλαχιστον με εκανες και γελασα λιγο.
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Πιστεψε με φιλε μου δεν ειναι ωρα για τρολλαρισμα. Τουλαχιστον με εκανες και γελασα λιγο. Σαφώς, άλλωστε τι μέρα ξημερώνει::: 1
JohnConstantine Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Σαφώς, άλλωστε τι μέρα ξημερώνει::: Ξερεις τι? Κατω μενει η γιαγια μου. Αναψε το φως και μετα απο λιγο το εκλεισε. Και ακουστηκε το πατζουρι το συρρομενο. Ωχ λεω να τα μας.! Εχω βουτιξει και το κονταρι και το τηλ και παμε. Να δω τι θα κανω λεω αν βγουνε παραπανω απο εναν. Υ.Γ το στομαχι μου θα σπασει στο τελος. Ολα αυτα που σου λεω εγιναν πριν λιγο.
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Το προβλημα ειναι οτι ειμαι μονος (απο αγορια). Εχουνε χωρισει οι δικοι μου και το σπιτι μου αριστερα δεν εχει αλλο σπιτι. Βουνο και δρομος και δεξια ενα οικοπεδο και μια γιαγια αρκετα μεγαλη μονη. Το θεμα ειναι βοηθεια δεν προλαβαινω να φωναξω. Και αυτο ειναι ενα μεγαλο προβλημα Επαρχία είσαι ε? Άσε και εγώ κέντρο Αθήνας τα ίδια σκατά έχω. Από δίπλα μου εγκαταλελειμένο σπίτι, πέρσι έσπασαν την πόρτα του υπογείου πέρασαν στον ακάλυπτο χώρο και από εκεί με σκαλωσιά μπήκαν στον δικό μου ακάλυπτο και σε μια πολυκατοικία, προσπάθησαν να ξυλώσουν τους σωλήνες για να κλέψουν τον χαλκό και προκλήθηκαν διαρροές τόσο σε εμάς όσο και στο εγκαταλελειμένο σπίτι και στην πολυκατοικία. 150 ευρουλάκια σε υδραυλικό στις 16 Αυγούστου και 350ευρώ ΕΥΔΑΠ.... στην διπλανή οικία πήραμε την ΕΥΔΑΠ και τους είπαμε να το κόψουν από το ρολόι γιατί δεν υπήρχε κανένας και είχε πλημμυρίσει το υπόγειό τους. Η αστυνομία τα κλασσικά..... Φίλος μου που μένει στην Ζαχάρω Ηλείας, μπήκαν σε μια αγροτική αποθήκη που είχε και του έκλεψαν μηχανήματα 2000 ευρώ....
JohnConstantine Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Επαρχία είσαι ε? Άσε και εγώ κέντρο Αθήνας τα ίδια σκατά έχω. Από δίπλα μου εγκαταλελειμένο σπίτι, πέρσι έσπασαν την πόρτα του υπογείου πέρασαν στον ακάλυπτο χώρο και από εκεί με σκαλωσιά μπήκαν στον δικό μου ακάλυπτο και σε μια πολυκατοικία, προσπάθησαν να ξυλώσουν τους σωλήνες για να κλέψουν τον χαλκό και προκλήθηκαν διαρροές τόσο σε εμάς όσο και στο εγκαταλελειμένο σπίτι και στην πολυκατοικία. 150 ευρουλάκια σε υδραυλικό στις 16 Αυγούστου και 350ευρώ ΕΥΔΑΠ.... στην διπλανή οικία πήραμε την ΕΥΔΑΠ και τους είπαμε να το κόψουν από το ρολόι γιατί δεν υπήρχε κανένας και είχε πλημμυρίσει το υπόγειό τους. Η αστυνομία τα κλασσικά..... Φίλος μου που μένει στην Ζαχάρω Ηλείας, μπήκαν σε μια αγροτική αποθήκη που είχε και του έκλεψαν μηχανήματα 2000 ευρώ.... Aααα μιλαμε για τοσο ομορφα πραγματα. Επαρχια μενω και εγω. Το αστυνομικο τμημα απο το σπιτι μου με το ρολοι ειναι ακιβως 4 λεπτα αν ερθεις πατημενος και πολλα σου βαζω. Αλλα το θεμα ειναι να ερθει εγκαιρως. Πραγματικα αν τους πιασει κανας γειτονας θα πληρωσω το παραβολο των 100 ευρω για μηνυση και θα την κανω δεν με νοιαζει καθολου. Και η υπομονη εχει τα ορια της.
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Ξερεις τι? Κατω μενει η γιαγια μου. Αναψε το φως και μετα απο λιγο το εκλεισε. Και ακουστηκε το πατζουρι το συρρομενο. Ωχ λεω να τα μας.! Εχω βουτιξει και το κονταρι και το τηλ και παμε. Να δω τι θα κανω λεω αν βγουνε παραπανω απο εναν. Υ.Γ το στομαχι μου θα σπασει στο τελος. Ολα αυτα που σου λεω εγιναν πριν λιγο. Eγώ φίλε σε πιστεύω. Και χαίρομαι που σε βοήθησα λίγο να ξεχαστείς και να γελάσεις. Τώρα ως προς το πρόβλημα προσοχή και κουράγιο .. Μείνε συντονισμένος στο ινσόμνια και κάποια λύση θα βρεθεί. 1
JohnConstantine Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Eγώ φίλε σε πιστεύω. Και χαίρομαι που σε βοήθησα λίγο να ξεχαστείς και να γελάσεις. Τώρα ως προς το πρόβλημα προσοχή και κουράγιο .. Μείνε συντονισμένος στο ινσόμνια και κάποια λύση θα βρεθεί. Πιστεψε με πιο ευκολα θα βρω μια ιδεα απο εδω μεσα. Παρα με την αστυνομια. Χωρις πλακα το πιστευω...
AntiCambeR Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Στησε θανατηφορες παγιδες στον κηπο και κατσε απεναντι σε καποιο δεντρο καμουφλαρισμενος να τους παρακολουθεις με κυαλια.Στον κηπο βαλε glaymore,mines και παγιδες για μεγαλα ζωα.Επισης σκαψε μεγαλους λακους καμουφλαρισμενους με χορτα και φυλλα που μεσα θα εχεις βαλει καρφια.Καθε Αααααα!!!που θα ακους θα σημαινει οτι εφαγες 1 απο αυτους. Μεσα στο σπιτι θα βαλεις μπετονιες χαμηλα συνδεδεμενες με αμπουλες με δηλητηριωδες αεριο.Οχι εκρηκτικα και διαλυσεις το σπιτι.Στην εισοδο του σπιτιου βαλε απο πανω κατι πολυ βαρυ με το που ανοιξει να τους ερθει στο κεφαλι. Αν καταφερουν και περασουν ολα αυτα φροντισε να εχεις γεματο το ψυγειο για να τους καθυστερησεις οσο γινεται επειδη θα τρωνε ενω εσυ θα εχεις καλεσει την αστυνομια. Δεν τρολλαρω,ετσι τους ξεφορτωθηκε 1 φιλος μου.Τι budget εχεις? 1
kage Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) αν δεν εχεις λεφτα βαλε dummy συναγερμους+καμερες...https://www.google.gr/search?q=dummy+%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CF%82&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=eXeTVJvOLqXqyQOTzoKgDw αν εχεις βαλε κανονικα http://www.insomnia.gr/topic/497055-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82/?do=findComment&comment=52587262~150e προβολεα led με ανιχνευτη κινησης βγαλε αδεια κυνηγετικης καραμπινας... στα συρομενα πατζουρια βαλε "πιρος ασφαλισης συρομενης" αλλιως δαγκανα συρομενης.(ο σκοπος ειναι να μην εχει μποσικα για να βγει απο τα rails με λοστο).πιροι βγαινουν και για ρολλα... 1-6ε http://www.cleverlok.com/_/img/page/1.jpg αυτο φαινετε καλο.. τα καγκελα στα παραθυρα αν θελουν το λυγιζουν με απλο γρυλο αυτοκινητου οσο χοντρα και να ναι.. https://www.google.gr/search?q=%CF%83%CF%85%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%82&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=zniTVN7RCufeywObpoCwAw#q=%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%82+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CF%83%CF%85%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%82+%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82 Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2014 από kage
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Στην εισοδο του σπιτιου βαλε απο πανω κατι πολυ βαρυ με το που ανοιξει να τους ερθει στο κεφαλι. Και εγώ το έχω σκεφτεί αυτό, να βάλει τίποτα κουβάδες με νερό στο επάνω μέρος της πόρτας και εφόσον την ανοίξουν να τους έρθει στο κεφάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα