Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σ ποια περιοχη μενεις? Εχουν και αλλοι γείτονες το ιδιο προβλημα με σενα?

Χαλκιδα μενω προσωπικα. Αλλοι γεινοτες δεν ξερω δεν εχουνε πει κατι. Βασικα τα σπιτια ειναι κολλητα μεταξυ τους σχεδον ολα και ειναι δυσκολο να μπει καποιος. Μονο το δικο μου ειναι σε περιεργη φαση. Διοτι εχει αριστερα βουνο δεξια οικοπεδο και διπλα μια γιαγια. Οποτε κανεις παρτι....

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σόρυ για το οφ τόπικ,αλλά τούτο μου έβγαλε το μάτι.

Στησε θανατηφορες παγιδες στον κηπο και κατσε απεναντι σε καποιο δεντρο καμουφλαρισμενος να τους παρακολουθεις με κυαλια.Στον κηπο βαλε glaymore,[..]

Σιγά μην βάλει και gloryholes... :rolleyes:

Claymore λέγονται.

• Like 3
Δημοσ.

Όπως είπα και χθες το βράδυ, οτι και να κάνεις άμα έχουν όπλα, μπαίνουν σαν κύριοι όπου γουστάρουν και δεν τους ενοχλεί κανείς.

Το δίπλα σπίτι απο αυτό που έχουν κλέψει 4 φορές, είναι ενός ζάπλουτου, ο οποίος το έχει κάνει φρούριο, τοίχος 3 μέτρα, κάμερες παντού συναγερμοί, κάγκελα κτλ κτλ. Ε λοιπόν οι άλλοι μπήκαν μέρα μεσημέρι, με το πάσο τους, με τα όπλα, να τους πέρνουν οι κάμερες ανφάς/προφίλ κτλ (του άλλου) και έφυγαν και σαν κύριοι (σκέψου οτι υπήρχε κόσμος σε μπαλκόνια και το έχει δει το σκηνικό live). Ε άρα τι να λέμε τώρα.

Δημοσ.

Όπως είπα και χθες το βράδυ, οτι και να κάνεις άμα έχουν όπλα, μπαίνουν σαν κύριοι όπου γουστάρουν και δεν τους ενοχλεί κανείς.

Το δίπλα σπίτι απο αυτό που έχουν κλέψει 4 φορές, είναι ενός ζάπλουτου, ο οποίος το έχει κάνει φρούριο, τοίχος 3 μέτρα, κάμερες παντού συναγερμοί, κάγκελα κτλ κτλ. Ε λοιπόν οι άλλοι μπήκαν μέρα μεσημέρι, με το πάσο τους, με τα όπλα, να τους πέρνουν οι κάμερες ανφάς/προφίλ κτλ (του άλλου) και έφυγαν και σαν κύριοι (σκέψου οτι υπήρχε κόσμος σε μπαλκόνια και το έχει δει το σκηνικό live). Ε άρα τι να λέμε τώρα.

Για να κλεψεις ενα τετοιο σπιτι ομως θελεις και επαγγελματιες. Αυτοι σιγουρα θα πανε σε ενα σπιτι το οποιο ειναι πλουσιοι. Στο δικο μου ρε συ τι να κανουνε. Φαινεται στη κυριολεξια οτι δεν εχει τπτ να παρεις. Αυτους που εχω εγω ειναι ερασιτεχνες. Αλλα θελει προσοχη. Οταν εχεις σιδερολοστο παιρνεις πολλα "bonus" και ας εισαι και 8 χρονων κλεφτης.

Δημοσ.

Τους ερασιτέχνες, πιστεύω οτι καλός φωτισμό, κλειστά παράθυρα όλη την μέρα (εκτός αν είσαι στον χώρο), πατζούρια με πείρους, παράθυρα με πείρους και θα είσαι αρκετά καλα. Στο μέλλον αντί για κάγκελα καλύτερα βάλε τζάμια ασφαλείας εκεί που φοβάσαι για είσοδο (το να σπάσει ένα τζάμι ασφαλεία πιστεύω είναι πιο αργό και θορυβώδες απο το να κόψει με το πάσο του ένα σίδερο) και έναν συναγερμό πακέτο που να στέλνει σήμα στους μπάτσους.

Παιδιά αυτό δεν ξέρω αν ισχύει σε όλα τα πακέτα συναγερμών. Πχ. εμας πριν 2 χρόνια χτύπαγε ο συναγερμός αρκετή ώρα και μέσα σε 10 λεπτά σκάσανε μπάτσοι με μοτοσικλέτες και χτυπάγανε το κουδούνι (που σημαίνει οτι η εταιρία έστειλε σήμα στους μπάτσους). Ενώ πχ. του θείου μου χτύπαγε τις προάλλες δεν πήγε κανείς (απλα τον πήρε η εταιρία στο κινητό να τον ενημερώσει).

Υ.Γ. Σε τζάμια τι είναι καλύτερο; Το triplex με 2 ή 3 παράθυρα στην σειρά ή απλα ένα μονό τζάμι ασφαλείας;

Δημοσ.

λαικες = γυφτοι/ρομα = ληστειες

και στην γειτονια μου ειχαν ρημαξει τα ισογεια και ειδικα οπου μεναν γιαγιαδες παππουδες η αδεια επειδη οι ιδιοκτητες δουλευαν.

τους πιασανε τελικα μετα απο δεκαδες καταγγελιες

rottenlungs νταξει αμα ειναι να βαλουμε και σακια με αμμο γυρω απο το σπιτι.. συρματοπλεγματα και πολυβολεια ..

Δημοσ.

Σόρυ για το οφ τόπικ,αλλά τούτο μου έβγαλε το μάτι.

Σιγά μην βάλει και gloryholes... :rolleyes:

Claymore λέγονται.

Εχω πολυ καιρο να παιξω COD. :-)

Δημοσ.

τουλάχιστον ο ts το πέρασε πιο γλυκά το ρατσιστικό του υπονοούμενο περί ρομά

παρακαλώ να διαγραφούν όλες οι αναφορές στους αγαπημένους μας ρομά

Δημοσ.

και στην γειτονια μου ειχαν ρημαξει τα ισογεια και ειδικα οπου μεναν γιαγιαδες παππουδες η αδεια επειδη οι ιδιοκτητες δουλευαν.

τους πιασανε τελικα μετα απο δεκαδες καταγγελιες

rottenlungs νταξει αμα ειναι να βαλουμε και σακια με αμμο γυρω απο το σπιτι.. συρματοπλεγματα και πολυβολεια ..

Καλα εγω αυτά που λέω είναι οτι πιο απλό. Δεν βλεπω καμία υπερβολή. Εμείς παρότι δεν έχουμε πράγματα αξίας και ρευστό (καθαρά απο άποψη μην μπούν και μας φάνε λάχανο) τα είχαμε βάλει στο σπίτι μας προ 15ετίας.

Τώρα είναι άλλοι που τα θεωρούν υπερβολή.(η κοπέλα μου πχ. αφήνει ανοιχτές μπαλκονόπορτες και λείπει απο το σπίτι) Εγω όμως γενικά στην ζωή μου είμαι την πρόληψης.

Δημοσ.

Καλα εγω αυτά που λέω είναι οτι πιο απλό. Δεν βλεπω καμία υπερβολή. Εμείς παρότι δεν έχουμε πράγματα αξίας και ρευστό (καθαρά απο άποψη μην μπούν και μας φάνε λάχανο) τα είχαμε βάλει στο σπίτι μας προ 15ετίας.

Τώρα είναι άλλοι που τα θεωρούν υπερβολή.(η κοπέλα μου πχ. αφήνει ανοιχτές μπαλκονόπορτες και λείπει απο το σπίτι) Εγω όμως γενικά στην ζωή μου είμαι την πρόληψης.

Αυτην την ανεση ποτε δεν την καταλαβα. Το εχω δει και σε αλλους. Χαλαρα και παμε!

Δημοσ.

τουλάχιστον ο ts το πέρασε πιο γλυκά το ρατσιστικό του υπονοούμενο περί ρομά

παρακαλώ να διαγραφούν όλες οι αναφορές στους αγαπημένους μας ρομά

Καλως τη, και την τρολοαπαντηση της μερας..

Δημοσ.

Και εκει ειναι που εισαι σε φαση "τι κανεις ρε φιλε εκει; αυτα ειναι δικα μου". Και αν τους φας κιολας με καμια καραμπινα εσυ θα βρεις τον μπελα σου (τι κι αν 2 αγνωστοι σκοτωθηκαν στο σπιτι σου 2 τα μεσανυχτα;; :P) Κατι τετοια ατομα ειναι να τα βρεις να τα σαπισεις στο ξυλο να νιωσεις λύτρωση  B) . Το σκυλι παντως ειναι καλη ιδεα.. Εγω θα προτιμουσα αυτη την επιλογη!

• Like 1
Δημοσ.

Θα θελα να ξερα αυτοι που παροτρύνουν για χοντρο αλάτι με οπλα κτλ.. Θελουν και τα λενε? Τι θα γίνει αν εσυ εχεις χοντρο αλατι και ο αλλος εχει χοντρο.. 9 χιλιοστών?

Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App

Γνωστός μου πριν 5 χρονια, ακουσε κλεφτες μεσα στο σπιτι του, και ειχε την φαεινή ιδέα να τους εκ φοβίσει με αεροβόλο οπλο. Η συνέχεια? Κατέληξε με διαμπερες τραύμα στη γάμπα..

Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App

Γι'αυτό παίρνεις και το υπόλοιπο σετάκι

post-202580-0-30740100-1419026453_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...