JohnConstantine Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 αν δεν εχεις λεφτα βαλε dummy συναγερμους+καμερες... αν εχεις βαλε κανονικα Κατι σε ψευτικο. Για αληθινο απο οτι ειχα ρωτησει μου λεγανε θες καμια 200αρα την μια.!!! (μιλαω για ip καμερες)
d_gkal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Σκυλο εχεις? Γιατι δε παίρνεις 3 4 να βρισκονται? 2
παπι Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Ερώτηση. Ποιος δεν έχει κατσαβίδια στην εξώπορτα;
JohnConstantine Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Σκυλο εχεις? Γιατι δε παίρνεις 3 4 να βρισκονται? Aν σου πω οτι εχω ενα κοκκερακι και πρεπει να τα κλασε?Ουτε γαβ δεν εκανε. Οχι οτι κανει αλλα οποιον βλεπει χαρες κανει. Αν θα παω σε κατι θα παω σιγουρα σε λυκο. Για πολλους λογους. Περαν το οτι ειναι πανεξυπνα σκυλια. Ερώτηση. Ποιος δεν έχει κατσαβίδια στην εξώπορτα; Εννοεις για να φρακαρει η πορτα? Η μου φαινεται?
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Ξαναδιάβασα το κείμενο και ήρθα αντιμέτωπος με μια νέα λέξη.. το ''μπαζούρι'' τι είναι?
kage Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Η πορτα ειχε λυγισει με κλειδαρια =η κλειδαρια της πορτας ειχε λυγισει με λοστο ?
JohnConstantine Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Ξαναδιάβασα το κείμενο και ήρθα αντιμέτωπος με μια νέα λέξη.. το ''μπαζούρι'' τι είναι? Λαθος γραψε πατζουρι
bluesattack Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μου αρεσει που λες οτι μπορει να εισαι υπερβολικος.Εσυ ζεις θριλερ καθε μερα Τουμπανιασε τα παντα με συρτες , καγκελα και λουκετα σε πρωτη φαση.Εχουν ενα κοστος αλλα μπροστα στο πολυτιμοτερο αγαθο ... 1
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Λαθος γραψε πατζουρι Ok man thanks. Tώρα βγάζει νόημα το όλο κείμενο..
bluesattack Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Και μην αψηφεις τονκινδυνο γιατι μπορει καποια στιγμη να μην ειναι μλκισμενα αλλα να κουβαλει τιποτα κανεις , η να ειναι μαστουρωμενος κλπ.. 1
Donalhioy Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 βγαλε αδεια κυνηγετικης καραμπινας... και τι θα κανει? θα βαλει το ψιλο και στο ψαχνο? θα μπει και μεσα.. ασε που μπορει να ερθουν μετα και αυτοι με καραμπινες.. ενα newfoundland απο τα μεγαλα βαλε και ενα mastiff... βαλε και μια ηλεκτονικη πορτα να ανοιγει με κουμπακι και οταν ακουσεις τιποτα πατα το να ανοιξει... problem solved 1
JohnConstantine Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Και μην αψηφεις τονκινδυνο γιατι μπορει καποια στιγμη να μην ειναι μλκισμενα αλλα να κουβαλει τιποτα κανεις , η να ειναι μαστουρωμενος κλπ.. Υπαρχει ατομο μεγαλο σε ηλικια και ενα ατομο με προβληματα αναπηριας. Ειναι πολυ μεγαλο προβλημα και παιζω μπαλα με τη πλατη στο τοιχο στη κυριολεξια ομως.
RottenLungs Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Εντάξει με 2-3 τρόπους μπορείς να ασφαλίσεις λίγο καλύτερα το σπίτι σου. Θα κάνω ένα ερώτημα και όποιος μπορεί ας το απαντήσει. ΤΙ τον εμποδίζει να σε περιμένει να βγείς έξω απλα να στην πέσει και να μπεί με τα κλειδάκια σου; (ειδικά αν φεύγεις ξημερώματα για δουλειά, δεν θα τον πάρει κανείς χαμπάρι) Εμένα αυτό είναι το μόνιμο άγχος μου. 1
JohnConstantine Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Εντάξει με 2-3 τρόπους μπορείς να ασφαλίσεις λίγο καλύτερα το σπίτι σου. Θα κάνω ένα ερώτημα και όποιος μπορεί ας το απαντήσει. ΤΙ τον εμποδίζει να σε περιμένει να βγείς έξω απλα να στην πέσει και να μπεί με τα κλειδάκια σου; (ειδικά αν φεύγεις ξημερώματα για δουλειά, δεν θα τον πάρει κανείς χαμπάρι) Εμένα αυτό είναι το μόνιμο άγχος μου. Για δουλεια δεν φευγω διοτι ειμαι ανεργος. Οταν βγαινω τωρα τις τελευταιες μερες κοιταω το παραμικρο γυρω μου σε ακτινα 500 μετρων. Και παρατηρω το παραμικρο ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα