Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mε κυάλια κυκλοφορείς?

Με τιποτα Κατανα πρεπει να κυκλοφορω και οχι με γυαλια ετσι οπως εχει γινει το θεμα.

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντάξει εσύ... Κανένας δικό σου δεν βγαίνει κάποια στιγμή έξω, σε ώρα που να επικρατεί νέκρα;

Γενικά πάντως αν στην έχουν στημένη, σημαίνει οτι τους έχει γυαλίσει κάτι απο το σπίτι σου. Συνήθως ξέρουν που πάνε. Και αν είναι γύφτοι (δεν έχουν και υψιλά στάνταρ), μήπως αγόρασες καμια καινούρια TV και παράτησες το κουτί της στα σκουπίδια; 

Πάντως εμάς έναν διπλανό τον έχουν κλέψει 4 φορές. Αφου η νύφη του, σηκώθηκε και έφυγε, δεν άντεχε άλλο. Οι μπάτσοι δεν κάνουν τίποτα. Ειδικά αν είναι οπλισμένοι οι ληστές, το περιπολικό έρχεται αρκετή ώρα αφότου έχουν φύγει. Και η αλήθεια είναι οτι δεν τους αδικώ, και εγω αν δούλευα για 3 και 60 και με εξοπλισμό που πλήρωνα απο την τσέπη μου, χωρίς καμία προοπτική, σιγά μην τα έβαζα με τα καλάζνικοφ.

Δημοσ.

Ρε φίλε σκέψου να μπαίνει σε ένα σπίτι, σχετικά εύκολα, να παίρνει αυτο που θέλει και οι μπάτσοι να μην κάνουν τίποτα (οχι να μην καταφέρνουν να κάνουν τίποτα ΑΛΛΑ να δηλώνουν εξαρχής στον άνθρωπο που τον έκλεψαν οτι ΔΕΝ μπορουν να κάνουν τίποτα, καταλαβαίνεις γιατι κατάντια μιλάμε). Ε δεν θα ξαναπήγαινες; Τσάμπα είναι, η πιθανότητα ζημιάς απειροελάχιστη.

Η μόνη λύση πλέον είναι να μην έχεις τίποτα. Δυστυχώς, έτσι είναι. Γιατι αν έχεις σε γαμάει το κράτος απο την μία και απο την άλλη κινδυνεύει και η ζωή σου απο τον κάθε "κακομοίρη" που θα πέσει στην ανάγκη.

Δημοσ.

Αυτοί που μπαίνουν πολλές φορές στο ίδιο μέρος είναι κατά 80% οι ίδιοι και οι ίδιοι που έχουν αποθρασυνθεί εντελώς.

Σε λιγο θα μου ερθει κανας αλλος κλεφτης θα ειναι οι συνηθης υποπτοι μεσα και θα ακουσεις το "αλλος" Οπως ελεγε και ο θεοχαρης.

Εντάξει εσύ... Κανένας δικό σου δεν βγαίνει κάποια στιγμή έξω, σε ώρα που να επικρατεί νέκρα;

Γενικά πάντως αν στην έχουν στημένη, σημαίνει οτι τους έχει γυαλίσει κάτι απο το σπίτι σου. Συνήθως ξέρουν που πάνε. Και αν είναι γύφτοι (δεν έχουν και υψιλά στάνταρ), μήπως αγόρασες καμια καινούρια TV και παράτησες το κουτί της στα σκουπίδια; 

Πάντως εμάς έναν διπλανό τον έχουν κλέψει 4 φορές. Αφου η νύφη του, σηκώθηκε και έφυγε, δεν άντεχε άλλο. Οι μπάτσοι δεν κάνουν τίποτα. Ειδικά αν είναι οπλισμένοι οι ληστές, το περιπολικό έρχεται αρκετή ώρα αφότου έχουν φύγει. Και η αλήθεια είναι οτι δεν τους αδικώ, και εγω αν δούλευα για 3 και 60 και με εξοπλισμό που πλήρωνα απο την τσέπη μου, χωρίς καμία προοπτική, σιγά μην τα έβαζα με τα καλάζνικοφ.

Ενα απλο φτωχο σπιτακι....Ουτε αγορασα τιποτα ουτε εχω αξιας... Τι στο ..... θελουνε γμτ. Αυτους ειναι μια μερα να τους πετυχω με κανα 2 φιλους μου την στιγμη που θα ανεβαινουνε τη σκαλα. Εκει να δεις γλεντι. Η θα πηδηξουν απο το μπαλκονι η θα τους τον .......

Δημοσ.

Τι να σου πώ... Μάλλον είσαι απλα άτυχος. Πάντως δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση σου, πρέπει να είναι ψυχοφθόρο. 

Βάλε φώτα αρκετά (λάμπες οικονομίας) που να καίνε όλο το βράδυ στα σημεία που μπορεί να μπει ο άλλος. Αν ο δρόμος απέξω δεν έχει φώς, κάνε αίτηση στον δήμο να σου βάλουν. Γενικά δεν είμαι υπέρ της κάμερα (ούτε ψεύτικη, ούτε τπτ), είναι και λίγο κράχτης (χαμηλό προφίλ θέλει), θα πει ο άλλος για να βάλει κάμερα, κάτι θα αξίζει μέσα. Αν έχεις μπάνικο αμάξι, πούλα το (αυτό και αν είναι κράχτης).

Γενικά απο οτι ακούω τελευταία τα περισσότερα γίνονται τις μη κλασσικές ώρες. Μεσημέρι, απόγευμα κτλ. Οπότε, ποτέ ξεκλείδωτα, ποτέ ανοιχτές μπαλκονόπορτες, βάλε εσωτερικούς πείρους κτλ. Και ο συναγερμός είναι ψιλομάστ αν και πάλι δεν σκάνε οι μπάτσοι, όσο και να χτυπάει. (Ο διπλανός που τον έχουν κλέψει 4 φορές έχει όλα τα παραπάνω και ένα λυκόσκυλο, βέβαια οι τύποι είχαν σκάσει με καραμπίνες αν θυμάμαι καλα)

Τώρα αν δεν ξέρω το σπιτι σου, δεν μπορω να σκεφτώ κάτι άλλο. Υπάρχουν άπειρες λύσεις, ειδικά αν πιάνουν τα χέρια σου. Εμείς έχουμε κάνει αρκετές. 

Δημοσ.
Ενα απλο φτωχο σπιτακι....Ουτε αγορασα τιποτα ουτε εχω αξιας... Τι στο ..... θελουνε γμτ. Αυτους ειναι μια μερα να τους πετυχω με κανα 2 φιλους μου την στιγμη που θα ανεβαινουνε τη σκαλα. Εκει να δεις γλεντι. Η θα πηδηξουν απο το μπαλκονι η θα τους τον ..

.....

Άσε φίλε και εγώ θα γούσταρα ξυλίκι και τέτοια αν τσακώσω κανέναν, αλλά ξέρεις τι μπορεί να γίνει μετά; Να επιστρέψουν ξανά και να σου δώσουν ξύλο ή να έρθουν με κανένα όπλο ή να σου κάνουν ζημιές. Άσε δυστυχώς ζούμε σε μπουρδελοκράτος τι να λέμε, κι αμα χτυπήσεις ή σκοτώσεις κανέναν κλέφτη μετά θα έχεις εσύ τρεξίματα, θα μου πεις και στο εξωτερικό συμβαίνει το ίδιο. Τέσπα ας μην μοιρολογώ άλλο. Καλό ξημέρωμα.

• Like 1
Δημοσ.

Πιστεψε με πιο ευκολα θα βρω μια ιδεα απο εδω μεσα.

Εννοείται φίλε μου.. Το ινσό είναι δω, ενωμένο δυνατό!  Ό,τι πρόβλημα κι αν έχεις μη διστάσεις.. Οι ινσόμνιαξ είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν και να το επιλύσουν. Λειτουργούμε 24 ώρες το 24ωρο (και τη νύχτα πιο καλά -σημαντικό-).

Δημοσ.

Και εγώ το έχω σκεφτεί αυτό, να βάλει τίποτα κουβάδες με νερό Θειικό Οξύ στο επάνω μέρος της πόρτας και εφόσον την ανοίξουν να τους έρθει στο κεφάλι.

fixed

Εναλλακτικά καραμπίνα με φυσιγγια με χοντρο αλατι...

Δημοσ.

παρε λαμπες που ανοιγουν με αισθητηρα.

βαλε τις μαλακιουλες που μολις ανοιγεις μπαλκονι πορτα κανουν φασαρια.

σε πορτες οπου μπορεις βαλε αυτοσχεδιες μπαρες.

βαλε πινακιδα οτι πηρες σκυλο.

αν βαλεις σιδερα μιλα σε 2-3 σιδεραδες να σου δωσουν τιμη.

• Like 1
Δημοσ.

Θα θελα να ξερα αυτοι που παροτρύνουν για χοντρο αλάτι με οπλα κτλ.. Θελουν και τα λενε? Τι θα γίνει αν εσυ εχεις χοντρο αλατι και ο αλλος εχει χοντρο.. 9 χιλιοστών?

Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App

Γνωστός μου πριν 5 χρονια, ακουσε κλεφτες μεσα στο σπιτι του, και ειχε την φαεινή ιδέα να τους εκ φοβίσει με αεροβόλο οπλο. Η συνέχεια? Κατέληξε με διαμπερες τραύμα στη γάμπα..

Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...