Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τόσο που κάνει κακή αγορά δεν το λες...αλλά για να το δοκιμάσω πρέπει να δοκιμάσει κάποιος να παραβιάσει την πόρτα και ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω  :P 

σαν λογική, αυτό που λέει με τις 45 μοίρες παίζει να ισχύει πως όντως δεν παραβιάζεται αν μείνει εκεί το κλειδί;

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω σκεφτηκα την αλλη λυση. Η πορτα μου π.χ του κηπου μου εχει 5 εκκατοστα βαθος. Δηλαδη σκεψου μια πορτα κανονικη μονο που να ειναι προς το βαθος και αριστερα δεξια τοιχος. Παιρνεις  2 λαμαρινες σιδερα χοντρα σε παχος αρκετα χοντρα ωστε να μην λυγιζουν και να κανουν το βιο αβιωτο και το βαζεις στο τοιχο αριστερα και δεξια με 2 λουκετα αλλα τα σιδερα να μην απεχουνε απο την πορτα. Με κανενα κενο. Πανω και κατω. Σαν να εχεις 2 συρτες ασφαλειας και κατι παραπανω. Και τα λουκετα σε σημειο να μην φαινονται ειδικα αν ειναι νυχτα που κοιμουνται. Δεν μπορεις να κανεις τιποτα απολυτως θεωρω. Η πορτα δεν μπορει να μετακινιθει ακομα και αν πυροβολισεις πανω στο σιδερο. Τι να πω αν φερουνε αλισοριονο μαγκια τους. Και μετα εχουμε το plan b με σειρινες μαγνητακια. Τα οποια θα βαρανε σαν μαλακισμενα με το που μπεις μεσα. Αν τα καταφερουνε και αυτα μαγκια τους. Επειτα μετα καγκελα στα παραθυρα για αρχη αυτα που ειναι προσβασιμα. Μετα βλεπεις τι κανεις.......

Y.Γ Θα χαλαει λιγο την αισθιτικη του σπιτιου αλλα ερχεται η καρδια μου στη θεση της και ο υπνος μου επισης το ιδιο που εχω να κοιμηθω κοντα 6 μερες. Και κοιμαμαι συνεχεια 4-6ωρα :/

• Like 1
Δημοσ.

http://www.lockitnow.gr/metaloc-blockbar-door-security-bar.html

κάτι σαν αυτό εννοείς αν κατάλαβα σωστά. εγώ πάντως το σκέφτομαι πολύ σοβαρά για κάτι σε τέτοιο στυλ. 

Ναι πολυ σωστα αλλα η μεση προς τα μεσα και οι ακρες ευθεια και μαλιστα με 2 χοντρα λουκετα !!! Αλλα και αυτο πολυ καλο. Απλα ο πατερας μου ασχολειται με σιδερα και μπορει να το φτιαξει αυτο. Δεν ειναι τιποτα. Λεφτα να εχεις μονο!

Δημοσ.

ε τότε εφόσον ασχολείται νομίζω αυτό είναι το ιδανικό. από τη μέσα πλευρά βέβαια νομίζω είναι πιο ασφαλές γιατί δεν θα καταλαβαίνουν τι τους κρατάει κόντρα και θα βαρεθούν  :P  

Δημοσ.

ε τότε εφόσον ασχολείται νομίζω αυτό είναι το ιδανικό. από τη μέσα πλευρά βέβαια νομίζω είναι πιο ασφαλές γιατί δεν θα καταλαβαίνουν τι τους κρατάει κόντρα και θα βαρεθούν  :P  

Φιλε μου εννοειται απο μεσα και μαγνητακι συναγερμου κιολας. Μην σου πω να το κολισω στη κλειδαρια στο τζαμι με το που σπασει να αρχισει να τσιριζει. Απλα κανω υπομονη......

Δημοσ.

και για τα παράθυρα πάντως υπάρχουν αντίστοιχα για να πάρει ιδέες ο πατέρας σου. είτε ως ασφάλειες κουφωμάτων τα γράφουν είτε ως αντικλεπτικό κουφωμάτων. ρίξε μια ματιά.

Δημοσ.

οτι μα οτι και να κανεις δεν γλιτωνεις αμα καποιοι σε εχουν βαλει στο στοχο.

Πουλα ή νοικιασε το και φυγε.

Δημοσ.

οτι μα οτι και να κανεις δεν γλιτωνεις αμα καποιοι σε εχουν βαλει στο στοχο.

Πουλα ή νοικιασε το και φυγε.

Κανεις μεγαλο λαθος ρε φιλε. Προτιμω να παιξω ανταρτοπολεμο μαζι τους παρα να φυγω. Αν εφευγα ετσι με καθε κλεφτη ληστεια θα ζουσα μεσα σε σπηλια. Απλα ειναι ωρα για ενεδρα.

Το σπιτι φαινεται οτι κατοικοιται;

Μηπως οχι απλα θελουν να το κλεψουν αλλα να μεινουν κιολας;;;

Ναι κανονικα υπαρχει και αυτοκινητο απεξω.

Δημοσ.

Για αεροβόλο το σκεφτόμουν και εγώ στο μέλλον.

Επίσης, η αστυνομία και να τους πιάσει, στην βδομάδα πάνω δεν είναι ξανά ελεύθεροι; Έτσι είχε γίνει σε εμάς σε χωριό στην Χαλκιδική που είχαν πάρει σβάρνα όλο το χωριό.

Δημοσ.

Για αεροβόλο το σκεφτόμουν και εγώ στο μέλλον.

Επίσης, η αστυνομία και να τους πιάσει, στην βδομάδα πάνω δεν είναι ξανά ελεύθεροι; Έτσι είχε γίνει σε εμάς σε χωριό στην Χαλκιδική που είχαν πάρει σβάρνα όλο το χωριό.

Αν ειναι ετσι τοτε τι τους πληρωνει το ελληνικο κρατος? Δηλαδη τους κανατε μηνυση και παλι μεινανε ελευθεροι?

Δημοσ.

Αν ειναι ετσι τοτε τι τους πληρωνει το ελληνικο κρατος? Δηλαδη τους κανατε μηνυση και παλι μεινανε ελευθεροι?

Αυτή είναι ευθύνη της ελληνικής δικαιοσύνης νομίζω.

Δημοσ.

λοιπόν φιλε μια είναι η λύση παίρνεις 2-3 σκύλους γερμανικούς ποιμενικούς κατά προτίμηση,συναγερμούς σε πόρτες και παράθυρα(κάτι κινεζικοί μικροί),μια καραμπίνα,ένα τσεκούρι διπλα σου όταν κοιμάσαι και έναν σουγιά μόνιμος μαζί σου

• Like 1
Δημοσ.

λοιπόν φιλε μια είναι η λύση παίρνεις 2-3 σκύλους γερμανικούς ποιμενικούς κατά προτίμηση,συναγερμούς σε πόρτες και παράθυρα(κάτι κινεζικοί μικροί),μια καραμπίνα,ένα τσεκούρι διπλα σου όταν κοιμάσαι και έναν σουγιά μόνιμος μαζί σου

Βρηκα λυκακι. Γερμανικο ποιμενικο τωρα γεννησε. Μακαρι να συμφωνησουνε ολοι και να τον παρω. Δεν παλευεται αλλο η κατασταση....

Αυτή είναι ευθύνη της ελληνικής δικαιοσύνης νομίζω.

Τωρα φταιω να την πω τη χαζομαρα μου? οχι πες μου.Θα παρεξηγηθει κοσμος και κοσμακης αλλα αδικο δεν θα εχω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...