Liverpool89 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Το καλυτερο που χεις να κανεις για μενα παιρνεις μπιμ περικυκλωνεις τον φραχτη με.αποσταση ενος μετρου οχι κοντα στο φραχτη γιατι μπορει να το αποφυγουν, οταν περασουν θα χτυπισει και δεν θα χουν πλησιασει καν το σπιτι σου... αμολας και το σκυλο και ολα κομπλε...
Miracle Worker Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Βρηκα λυκακι. Γερμανικο ποιμενικο τωρα γεννησε. Μακαρι να συμφωνησουνε ολοι και να τον παρω. Δεν παλευεται αλλο η κατασταση.... Τωρα φταιω να την πω τη χαζομαρα μου? οχι πες μου.Θα παρεξηγηθει κοσμος και κοσμακης αλλα αδικο δεν θα εχω. Ριχ' το γιατί δεν μου πάει στο μυαλό κάτι. Εγώ προσωπικά πάντως δεν παρεξηγώ. 1
Στεφανος123 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Θεωρειται οτι κανοντας πλακα σε ενα τετοιο προβλημα βοηθατε τον αλλον?Αν δεν εχετε να προτεινετε κατι ουσιαστικο απλα μη γραφετε χαζομαρες,γιατι κανεις μας δεν θα ηθελε να ειναι στη θεση του παιδιου.Και αμα το θεωρειται αστειο,να δω εσας σε μια παρομοια κατασταση πως θα το χειριστειτε. 1
Silverage Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Θεωρειται οτι κανοντας πλακα σε ενα τετοιο προβλημα βοηθατε τον αλλον?Αν δεν εχετε να προτεινετε κατι ουσιαστικο απλα μη γραφετε χαζομαρες,γιατι κανεις μας δεν θα ηθελε να ειναι στη θεση του παιδιου. Και αμα το θεωρειται αστειο,να δω εσας σε μια παρομοια κατασταση το πως θα το χειριστειτε. 1
Miracle Worker Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Είναι όντως άσχημο πράγμα η διάρρηξις ή η απόπειρα αυτής. Έχω πέσει θύμα στο παρελθόν. Κατ' εμέ θα έπρεπε να τιμωρείται και να αντιμετωπίζετε πιο σοβαρά απ' όσο φαίνεται να γίνεται στην πράξη.
Silverage Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Σε εμάς πέρυσι σακατέψαν την ξύλινη πόρτα της εισόδου της πολυκατοίας αλλά δεν κατάφεραν να μπούνε. Πρέπει να είχαν κατσαβίδι γιατί ξυλώθηκε ένα κομμάτι απο την άκρη της και έσκαψε και τον τοίχο απο την μέσα μεριά μέχρι το μπετό. Μετά δεν μπορούσαμε να την ανοίξουμε γιατί είχαν λυγίσει τα σίδερα στο πλάι.
JohnConstantine Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Ριχ' το γιατί δεν μου πάει στο μυαλό κάτι. Εγώ προσωπικά πάντως δεν παρεξηγώ. Μπεσα για μπεσα πολυ αστυνομικοι χωρις παρεξηγιση ειναι μονο για Everest. Αν ειχε γινει κατι εκει εγω σου λεω θα πηγαιναν πετωντας. Και αν πειραξε καποιον οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται και οποιος δεν την θελει ας την φερει πισω. Είναι όντως άσχημο πράγμα η διάρρηξις ή η απόπειρα αυτής. Έχω πέσει θύμα στο παρελθόν. Κατ' εμέ θα έπρεπε να τιμωρείται και να αντιμετωπίζετε πιο σοβαρά απ' όσο φαίνεται να γίνεται στην πράξη. Θεωρειται οτι κανοντας πλακα σε ενα τετοιο προβλημα βοηθατε τον αλλον?Αν δεν εχετε να προτεινετε κατι ουσιαστικο απλα μη γραφετε χαζομαρες,γιατι κανεις μας δεν θα ηθελε να ειναι στη θεση του παιδιου. Και αμα το θεωρειται αστειο,να δω εσας σε μια παρομοια κατασταση πως θα το χειριστειτε. Παιδες μια βδομαδα ακριβως τωρα το σοκ μου εχει μεινει. Καθε μερα κοιμαμαι 4 ωρες και τα εχω φτυσει δεν παει αλλο.
MT60RS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 μην παρεις σκυλο μονο και μονο για προστασια, λιγοτερα λεφτα θα σου φυγουν (συνολικα) σε συναγερμο υπαρχουν τροποι για αθορυβο elimination του σκυλου, ακομα κι αν ειναι μονιμα μεσα στο σπιτι
Haldol Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Όπως και να μην πάρεις όπλο για εκφοβισμό. Δε θα βγει σε καλό. Αν το βγάλεις για "μπου" θα σοβαρέψει το πράγμα, και θα στην ανάψει αυτός επειδή θα τρομάξει. Οπότε: έχεις τα κότσια όταν δεις εισβολέα να του αδειάσεις 5 μονόβολα στο στήθος; Πάρε καραμπίνα, γνωρίζοντας βέβαια ότι κατά 99% θα βρεις το μπελά σου με το νόμο. Δεν έχεις τα κότσια, και θα ρίχνεις στον αέρα κενές σαν τον βλάκα μπας και φύγει; Ούτε να το σκεφτείς για όπλο.
petros_samurai Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα,εγώ δεν θα σου δώσω κάποια συμβουλή για το πως να αντιμετωπίσεις τους κλεφτες μιας και πιστεύω πως οι ερωτήσεις σου είναι περισσότερο ρητορικές και οι απαντήσεις μάλλον χωρίς κάποια ιδιαίτερη σημασία. Από κει και πέρα,προτείνω να πας σε κάποιον ειδικό ψυχολόγο ώστε να κανεις μερικές sessions μαζί του και να του εξηγήσεις πως αντιμετώπισες μια δύσκολη κατάσταση χωρίς μεγάλες βοήθειες,ίσς και εντελώς μονος και δεν θέλεις να σου μείνει κάποια φοβία.Μην δεχτείς τίποτα άλλο εκτος από απλή κουβέντα και μέσα από την συζήτηση θα σε βοηθήσει να κοιμηθείς στο μέλλον και να χαλαρώσεις.Καλή τύχη 1
ZELDA Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα,εγώ δεν θα σου δώσω κάποια συμβουλή για το πως να αντιμετωπίσεις τους κλεφτες μιας και πιστεύω πως οι ερωτήσεις σου είναι περισσότερο ρητορικές και οι απαντήσεις μάλλον χωρίς κάποια ιδιαίτερη σημασία. Από κει και πέρα,προτείνω να πας σε κάποιον ειδικό ψυχολόγο ώστε να κανεις μερικές sessions μαζί του και να του εξηγήσεις πως αντιμετώπισες μια δύσκολη κατάσταση χωρίς μεγάλες βοήθειες,ίσς και εντελώς μονος και δεν θέλεις να σου μείνει κάποια φοβία.Μην δεχτείς τίποτα άλλο εκτος από απλή κουβέντα και μέσα από την συζήτηση θα σε βοηθήσει να κοιμηθείς στο μέλλον και να χαλαρώσεις.Καλή τύχη αυτό ακριβώς θα έγραφα και εγώ απλά αντί για session πεστου να σου δώκει 1-2 χαπακια και σε κανενα 6μηνο θα εισαι κομπλε αδερφέ μου μην ανυσηχείς!
petros_samurai Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα,εγώ δεν θα σου δώσω κάποια συμβουλή για το πως να αντιμετωπίσεις τους κλεφτες μιας και πιστεύω πως οι ερωτήσεις σου είναι περισσότερο ρητορικές και οι απαντήσεις μάλλον χωρίς κάποια ιδιαίτερη σημασία. Από κει και πέρα,προτείνω να πας σε κάποιον ειδικό ψυχολόγο ώστε να κανεις μερικές sessions μαζί του και να του εξηγήσεις πως αντιμετώπισες μια δύσκολη κατάσταση χωρίς μεγάλες βοήθειες,ίσς και εντελώς μονος και δεν θέλεις να σου μείνει κάποια φοβία.Μην δεχτείς τίποτα άλλο εκτος από απλή κουβέντα και μέσα από την συζήτηση θα σε βοηθήσει να κοιμηθείς στο μέλλον και να χαλαρώσεις.Καλή τύχη
ZELDA Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Φιλε μου καλησπέρα επιδεί σε λίγο καιρό μετακομίζω εξω απο την πόλη σε μονοκατοικία και μένο μόνος μου, εχω παραγγίλει εναν καλό συναγερμό olympian electronics κιτ μαζί με κάτι extra radar και θα τα εγκαταστήσω μόνος μου εγώ θα χρισημοποιήσω μόνο τα radar μιας και έχω παραγγίλει 4 εξτρα, το κιτ έχει ενα radar και 10 μαγνιτηκές που εγώ δεν θα χρισημοποιήσω και το ενα radar κοστίζει 25 ευρώ εγώ επιδεί θα παραγγείλω και αλλα πραγματα οπως gsm κάρτα και πληκτρολόγιο εξτρα μου κόστισε 450 ευρώ διαφορετικά απο εγκαταστατη υπολογισε κανενα 800αρι εσύ μπορείς να χρισημοποιήσεις αρκετες μαγνητικές 2.40 ευρώ η μία αλλα θα γεμίσεις καλώδια! Επιδεί όμως σε βρίσκω σε ζόρικη φάση και έχω προσωρινά σε γκαρσονιέρα μεγάλοσωμο σκύλο (rotweiller) επίτρεψε μου να σε συμβουλεύσω καταρχην πρόσεχε απο που θα αγορασεις σκύλο γιατί αυτα τα σκυλιά πάσχουν σε μεγάλο ποσοστό απο δυσπλασία ισχείων οπωτε δώσε μεγάλη προσοχή! επίσης τα συγκεκριμένα σκυλιά θέλουν πολυ κλής ποιότητα τροφής η mparf οπώτε υπολόγισε 65 ευρώ τον μήνα και φυσικά πρεπει να έχεις τον χρόνο να το βγάζεις 2-3 φορές βόλτα να σκουπίζεις λογο τρίχας και φυσικά μεγαλόσωμο σκυλί πρεπει να κανει βασική υπακοή οπότε χρόνο και κόστος. Εγώ πιστευω οτι τα νευρα σου ειναι πολύ ταραγμενα και οπως πολύς κόσμος εχεις καποια διαταρχή οπως είναι το ocd ιδεοψυχαναγκασμόι προτείνω να ρίξεις μια ματιά και μετά να επισκευθείς εναν ψυχίατρο και όχι ψυχολόγο . Σκυλάκι μπορείς να πάρεις ενα μικρό μαλτζεζάκι η κατι τετοιο να γαυγίζει σαν συναγερμό και να το εχεις για παρέα!
IgnaKing Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Ισως φανω λιγο ακραιος αλλα σε αυτα τα θεματα θελω να πιστευω οτι δεν ακουω καμια χαλαροτητα, πανε Βουλγαρια αγορασε ενα πιστολι κροτου (50ευρω) και οταν ξανα ερθουν βγαινεις στο μπαλκονι ριχνεις 4-5 πιστολιες και αμα ξανα ερθουν γραψε μας... γιατι δεν παει αλλο...
Haldol Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Ισως φανω λιγο ακραιος αλλα σε αυτα τα θεματα θελω να πιστευω οτι δεν ακουω καμια χαλαροτητα, πανε Βουλγαρια αγορασε ενα πιστολι κροτου (50ευρω) και οταν ξανα ερθουν βγαινεις στο μπαλκονι ριχνεις 4-5 πιστολιες και αμα ξανα ερθουν γραψε μας... γιατι δεν παει αλλο... Το ξανάγραψα και πάνω: ότι χειρότερο! Δεν τρομάζουμε ποτέ τον κλέφτη, με μαθηματική ακρίβεια τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Είτε μόκο και τον αφήνεις να κάνει δουλειά του ή αδειάζεις το δίκανο στη μούρη του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα