ZELDA Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 καλησπέρα χρειάζομαι την βοήθεια σας για να αποφασίσω το χρώμα της κουζίνας μου η οποία είναι σε σχήμα Γ και τα καπακια θα ειναι απο βαμμένο τζάμι θα ήθελα οποιος εχει φαντασία και μπορεί να συνδιάζει χρώματα ας ρίξει μερικες ιδέες στο τραπέζι. Μερικές πληροφορίες για τον χώρο Ενιαίος χώρος (σαλοκουζίνα). Το δάπεδο είναι laminate 12mm καρυδιά. Κουφώματα λευκα pvc (fail το ξέρω). Εσωτερικές πόρτες/κάσες Δρυς. Εσωτερικό βάψιμο http://colorinteriors.ru/color/russian/src/images/prakticheskie_sovety/morskaya_volna.GI / * στην κουζίνα υπάρχει η δυνατότητα να βαφεί ο τοίχος. Καναπές δερμάτινος εντονος κόκκινος πάγκος είχα αποφασίσει δρυς ρουστίκ ομως με το ολο μοντέρνο που θελω να φτιαξω φοβάμαι οτι δεν θα ταιριάξει οπότε μάλλον κατι σε χαλαζίακο λεω να βάλω. τι χρώμα τα πορτάκια βρε παιδιά σκέφτομαι να βάλω στο παιχνίδι διχρωμία με μαυρο + ? ...
frenzy Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Οι πόρτες/κάσες είναι fail όχι τα κουφώματα για 'μενα. Ο κόκκινος καναπές είναι ωραίος ως αντίθετος στο χρώμα του τοίχου, το μαύρο θα χαλάσει τον συνδυασμό όμως. Αν κρατήσεις τον τοίχο στην κουζίνα έτσι, συνέχισε με ανάλογα χρώματα για τα πορτάκια πχ ...κάτι από tiffany έως teal για ψυχρό ή lemon/yellow για ζεστό - αναλόγως τον τοίχο επειδή δεν ξέρω ακριβώς την απόχρωση του δικού σου μπορεί και το τυρκουαζ. Μην χρησιμοποιήσεις κόκκινο πολύ ακόμη παρά μόνο για την αντίθεση σε συγκεκριμένα πράγματα, πχ μια πολυθρόνα, έναν καθρέπτη, μια καφετιέρα. Όσο περισσότερο κόκκινο θα βάζεις τόσο θα χάνεται και θα δημιουργεί οπτικό χάος στα χρώματα. Βγάλε φωτό και δοκίμασέ τα σε photoshop να δεις τι σου αρέσει.
ZELDA Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 καλησπέρα ευχαριστω για την αμεση απαντηση! οι κασες με το δαπεδο ταίριαξαν αν και σου φαίνετε περίεργο καποια νερά του λάμι δενουν αρμονικά στου γδαρμένου δρύ γιαυτο και τα εβαλα ειχα δείγματα απο πριν , είχα σκεφτεί να βάψω σε λευκο τα δρυινα πορτες κάσες αλλα το άφησα σαν σκεψη γιατι το αντίστροφο δεν γινεται + οτι εχω και δρυινες ντουλαπες οποτε ειναι ποιο fail αν τα έβαφα. πολυ ωραίο χρώμα το οινοπνευματί που αναφέρθικες και το λευκό για διχρωμία αλλα εχω τα ιδια χρωματα στο μπάνιο σε πλακάκι και θα είναι πλεονασμός.. οπότε τα τιρκουαζ και αυτά τα φοβάμαι και λεω να τα αποφυγω. τι θα έλεγες 382 με λευκό διχρωμία και τοιχος κουζίνας λευκος; 382 με 11 και ισως καποια ταπετσαρία στο σαλόνι στο χρωμα cool gray.
frenzy Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Άρα ή πας σε κίτρινα για να μείνεις στο ίδιο χρώμα τοίχο, ή πας σε κόκκινο τοίχο (αντίθεση με τον χώρο σαλονιού)και παίζεις με τα περτικαλί μετά για πορτάκια. Από την στιγμή πάντως που μιλάμε μόνο για πορτάκια σε κουζίνα δεν βλέπω τον πλεονασμό ειδικά σε κάτι σαν το μπάνιο. Να μου έλεγες πως είναι ψυχρό, θα το έβλεπα περισσότερο έγκυρο σαν αφορμή να μην το βάλεις. Γούστα κλπ βέβαια. Edit Nαι, λευκός τοίχος με το 382 είναι η πιο συνετή επιλογή, το γκρι όχι τόσο. Κοίτα το πράσινο με το teal και το λευκό τι καλά που δένει όμως. Αν αυτή η κουζίνα είχε περισσότερο πράσινο θα ήταν και πιο ζεστή.
ZELDA Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Ταιριαζει αλλα θα με κουράσει μπανιο κουζίνα τα ιδια, αν εβαφα τον τοιχο κουζινας κόκκινο τι επιλογές θα μπορουσα να παίξω σε μοντερνο σχέδιο και τι γνώμη εχεις για διχρωμία ναι η όχι;
frenzy Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Απ' όλα όσα επώθηκαν προτιμώ διχρωμία λευκό-πράσινο. Το κόκκινο είναι η λογική επιλογή μετά αλλά δεν θα το έκανα για τον λόγο που σου είπα στο πρώτο ποστ. Με πορτοκαλί και λευκό θα πήγαινε.
ZELDA Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Λοιπον αυριο θα πρέπει να κατασταλάξω στα χρώματα το σχέδιο της κουζίνας είναι αυτό (με το χερι) και τουλαχιστο εχω κατασταλάξει στο χρώμα πορτοκαλί παραθετω και 2 φωτογραφίες https://drive.google.com/file/d/0B7Mwj8RtqHhOMGVVQUNfbUh6dkE/view?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/0B7Mwj8RtqHhOQzd6ZDhOU3RoSGc/view?usp=sharing μου αρέσει πολύ το πορτοκαλί σε συνδιασμό με το νίκελ και λευκο παγκο και τοιχο! Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2014 από ZELDA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα