Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν μερικα χρονια ειχα εμπλακει σε ενα τρακαρισμα,εγιναν αγωγες και απο τις 2 πλευρες και τελικα η αποφαση βγηκε 75%-25% ( να πληρωσει η δικια μου 75% της ζημιας τον αλλο και η δικια του τον δικο μου 25%.

Τον Αυγουστο δεχτηκα τηλεφωνο απο τον δικηγορο που ειχε αναλαβει την υποθεση και μου ανακοινωσε τα ποσοστα και το ποσο.Και τα δυο ηταν λαθος οπως αποδειχτηκε στην συνεχεια.Μου ειπε 50%-50% και  1000 ευρω.

Ειχα ρωτησει ποτε περιπου θα τα παρω και μου πε σε κανα μηνα.Επαιρνα καθε τοσο τηλ και δεν ειχε νεα.

Εφτασε Δεκεμβρης και αρχισα να το ψαχνω μονος μου.Τελικα το ποσο ηταν 1500 ευρω και η επιταγη ειχε ερθει στο καταστημα απο αρχες Ιουλιου.

Αναρωτιεμαι αν ηταν απλα αδιαφορια του δικηγορου η αν ειχε σκοπο να φαει τα λεφτα (πχ την διαφορα 500 ευρω).

Υπηρχε σημειωμα στην επιταγη να την εισπραξει με πληρεξουσιο καποιος απο το δικηγορικο γραφειο αλλα προφανως κανεις τους δεν εμφανιστηκε στην τραπεζα.

Μου ειπαν οτι μετα το εξαμηνο θα υπηρχε θεμα με την ανεισπρακτη επιταγη.Καμια ιδεα?

Θα συνεχισω να παιρνω τον δικηγορο καθε τοσο να μαθαινω νεα απο την υποθεση μου!:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...