Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.

Είμαι κάτοχος μιας MasterCard της eurobank της οποίας τα ψηφία στην μπροστά όψη έχουν ξεβαψει με τον καιρο.

Υπαρχει περίπτωση να εμφανιστούν αν παω σε κάποιο κατάστημα η θα βγάλουν καινούργια; Πρέπει να την κανω verification σε site κι έχω θέμα.

Δημοσ.

Οταν λες να εμφανιστουν προφανως εννοεις να σου πει η τραπεζα τον αριθμο.Αν ναι,τοτε καλως,αλλιως πες τους να σου βγαλουν καινουρια.Αλλα λογικα θα κανει καποιες ημερες να βγει και αν δεν εχεις παρει τον αριθμο και βιαζεσαι να περασεις την καρτα ειναι προβλημα.

Τα νουμερα στην καρτα ειναι βαμμενα και οχι χτυπημενα απο πισω?

Δημοσ.

Την κάρτα την έχω στην κατοχή μου απλά το 16ψηφιο στην μπροστά όψη έχει ξεβαψει. Μόνο στην mastercard της eurobank το έχω συναντήσει αυτό.

Καινούργια δεν θέλω, μια χαρά λειτουργεί. Απλά πρέπει να την στείλω με φωτογραφία καπου κ έχω θέμα από εχθες.

Δημοσ.

Πιστευω οτι αν πας το πρωι στην τραπεζα θα σου δωσουν τον αριθμο.

Εγω πχ πηγα με 1 Visa card της Alpha bank και μου εδωσαν τον αριθμο λογαριασμου και το Iban.Για το 1ο δεν ζητησαν ταυτοτητα,για το 2ο ναι.Αλλα τα ζητησα απο διαφορετικους υπαλληλους.Αυτα επειδη δεν θυμαμαι που εχω το βιβλιαρακι.

Δημοσ.

Οπότε λογικα βλεπω να μου δίνουν ένα χαρτί το οποίο να "πιστοποιεί" ότι είμαι κάτοχος της τάδε κάρτας. Για επανεκτυπωση στοιχείων ούτε λόγος.

Δημοσ.

Απλά πρέπει να την στείλω με φωτογραφία καπου κ έχω θέμα από εχθες.

Πρέπει να την κανω verification σε site κι έχω θέμα.

Τι σοι site ζητά verification με φωτογραφία; Δεν το έχω ξανακούσει και θα το απεφευγα..

Δημοσ.

Ε, άμα ζητάνε φωτογραφία ρίξε μια φωτοσοπιά, έτσι κι αλλιώς δικιά σου είναι η κάρτα.

Δημοσ.

Το γνωρίζω, όμως δεν θέλω καινούργια γιατί δεν θα μπορέσω να ξανακάνω ανάληψη από εκεί.

Αν μπεις στο ebanking και πας στην κίνηση της κάρτας, στις αναλήψεις/καταθέσεις που έχεις κάνει στις "Λεπτομέρειες Συναλλαγής" στην "Αιτιολογία" γράφει τον κωδικό

Edit:Άκυρο, τώρα είδα ότι θες να την βγάλεις φωτογραφία και όχι απλά να βρεις τον κωδικό

Δημοσ.

Φωτοσοπια λιγο δυσκολο, μιας και δεν το κατεχω και ιδιαιτερα. Η πλακα ειναι οτι δεν φαινεται το ονοματεπωνυμο ΜΟΝΟ και η ημερομηνια ληξεως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...