Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικά θα είχαν 6-7 κομμάτια και θα φύγαν, μέχρι τις 10 το πρωί έδειχνε ότι είχε στοκ. Και οι 3 τηλεοράσεις πάντως στο crazy sundays έχουν καλή τιμή. Ψάχνω να βρω κριτικές για την Toshiba 55'' αλλά του κάκου.

Δημοσ.

τρελο crazy sunday......ολο εκπληξεις το κιτρινομαγαζο :-D :-D .....φοβερο στοκκκκκκκκ.... :D :lol:

Υ.Γ.

(paylidis την προλαβες.....τοσο καιρο ψαχνεις για tv)

Δημοσ.

Υπάρχει και η 48αρα σε καλή τιμή 649 http://www.e-shop.gr/samsung-ue48h6400-48-3d-led-smart-tv-full-hd-p-PER.157456. Οποιος δεν πρόλαβε πιστεύω αξίζει και αυτή η διαφορά είναι στις ίντσες νομίζω μόνο.Εγω παρήγγειλα μια 50αρα χτες το βράδυ,περιμένουμε λογικά από εβδομάδα τωρα..

Δημοσ.

Αν παραβλέψουμε το μεγεθος, ξερει κανεις αν ειναι καλύτερη απο την ΤΧ-55AS640E 3d Πανασονικ που ειχε βραδυνη προσφορα το mediamrkt πριν 5μερες?

Δημοσ.

τρελο crazy sunday......ολο εκπληξεις το κιτρινομαγαζο :-D :-D .....φοβερο στοκκκκκκκκ.... :D :lol:

Υ.Γ.

(paylidis την προλαβες.....τοσο καιρο ψαχνεις για tv)

Δε χωράει... 46-47 smart γύρω στα 350 περιμένω!

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπερα. Χρονια Πολλα!!!

Τελικα δε θα την παραλαβω (αφορουσε γνωστο μου ο οποιος δε τη θελει τελικα λογω μεγεθους) τη συγκεκριμενη. Βρισκεται σε καταστημα εντος Αττικης ετοιμοπαραδοτη.

Οποιος ενδιαφερεται σοβαρα και τη θελει να μου στειλει pm για τις λεπτομερειες (με σειρα προτεραιοτητας). Αλλιως παει για ακυρωση...

Καλες Γιορτες σε ολους!!!

Δημοσ.

Ναι εχει μέσα τα γυαλιά και το χειριστήριο σμαρτ!

Ευχαριστώ!

Τελικά παρέλαβα και εγώ σήμερα μετά από μια 3ημερη ταλαιπωρία (η συνεννόηση μεταξύ τμημάτων λογιστηρίου & παράδοσης είναι για κλάματα, χρονιάρες μέρες με κάνανε να φωνάζω...), ήθελα να ξέρω τι να περιμένω. Οντως και μένα είχε τα 3d γυαλιά x2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...