peritrima Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ψάχνω εδώ και κάποιο διάστημα για ένα κινέζικο κινητάκι.. Αφού πουλήσω βέβαια το iphone 4 που έχω τώρα, και να κοτσάρω από πίσω κανά κατοστάρι. Από πέρυσι γενικά κοιτούσα πολύ τα zopo γιατί και φίλοι που πήραν τους βγήκαν πολύ καλά τηλέφωνα, οπότε πιστεύω μπορώ να διατηρήσω ένα βαθμό εμπιστοσύνης στη συγκεκριμένη εταιρία. Το μοντελάκι που κοιτάω τώρα είναι το zopo 3x το οποίο έχει πάνω τον MT6595M οχταπύρηνο επεξεργαστή στα 2GHz για τον οποίω έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και 3GB μνήμη (το max δεν είναι αυτό αφού το σύστημα είναι 32bit?) και χώρο 16GB επεκτάσιμο βέβαια γι' αυτό και δεν κοιτάω την έκδοση zp999 Lion Heart και τα λοιπά διότι για 16GB παραπάνω δεν αξίζει να δώσεις 100 δολάρια.. Επίσης σημαντικό είναι που (υποτίθεται) τρέχει το KitKat το λογισμικό, ενώ ένα review που είδα είχε πάνω το προηγούμενο.. Δεν υπάρχει θέμα αν μου το στείλουν με το JellyBean έτσι? Όμορφο κινητάκι εμφανισιακά, ενώ τα Huawei που πέρασα και από κει μου φαίνονται πολύ τετραγωνικά... Εσείς που είστε και πιο ψαγμένοι γενικά έχετε κάποιο άλλο να μου προτείνετε με πάνω κάτω τα ίδια χαρακτηρηστικά? Από οθόνη σε θέματα χρωμάτων και καθαρότητας είναι comple? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Θωμάς! [Edit] αυτό που έγραψα για το λογισμικό δεν έχω ξαναδουλέψει android και έχω την εντύπωση ότι με ό,τι σου έρχεται απλώς παίζεις με τις αναβαθμίσεις πάνω σε αυτό.. Δεν ξέρω αν ισχύει.. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2014 από peritrima
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα