Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το να έχει ένα άτομο ή ένα Brand πολλά Likes στο facebook ή πολλούς followers στο twitter, θεωρείτε από τη πλειοψηφία της ”Ιντερνετικής κοινότητας” ως μεγάλο επίτευγμα αφού δείχνει ότι το brand ή το άτομο που τα κατέχει είναι πολύ δημοφιλές.

Διάφοροι Internet Marketers στη προσπάθεια τους να αποκτήσουν τα πολυπόθητα Like και followers, καταφεύγουν σε διάφορες ιστοσελίδες από τις οποίες αγοράζουν ψεύτικα Like/followers ή ακόμα και Youtube views σε πολύ χαμηλές τιμές, ξεγελώντας έτσι τους εαυτούς τους, τους πελάτες τους και τα αφεντικά τους.

Δυστυχώς ήμουν και εγώ ένας από αυτούς τους Internet Marketers που χρησιμοποιούσαν αυτές τις μεθόδους.

Όταν είχα αρχίσει να ασχολούμαι με το Ίντερνετ Μάρκετινγκ ήθελα να δείχνω δημοφιλής και να κερδίζω την εμπιστοσύνη του κοινού που έρχονταν σε επαφή με τη τότε facebook page μου και το twitter account μου.

Κακά τα ψέματα, ακόμα και σήμερα, άμα δεις το προσωπικό twitter account κάποιου ή το facebook page ενός brand να έχει 10 000 followers,  θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρων.

Έτσι και εγώ είχα υποπέσει σε αυτό το μεγάλο λάθος..

Εχω γράψει ενα αρθρο στην ιστοσελίδα μου οπου δείχνω τις διάφορες μεθόδους που αποκτούνται τα ψεύτικα Likes/followers /video views και επίσης διαφορα εργαλεία και μεθόδους που θα σε βοηθήσουν να τα ανγνωρίζεις.

post-323919-0-34380000-1419173260_thumb.jpg

Δημοσ.

Γράψε και ένα άρθρο για το πως να υποκλέπτεις traffic από αλλα sites. Π.χ. λες «υπάρχει τρόπος να ανιχνεύονται τα ψευτικά likes» και μετά λες «ελάτε στη σελιδα που το γράφω αναλυτικά».

Καλό να γράφεις άρθρα (το επικροτώ πραγματικά), αλλά τουλάχιστον έχε την ειλικρίνεια να δίνεις το link οταν κάποιος ζητήσεις πληροφορίες, οχι να ρίχνεις δολώματα. 

• Like 3
Δημοσ.

Δυστυχώς ήμουν και εγώ ένας από αυτούς τους Internet Marketers που χρησιμοποιούσαν αυτές τις μεθόδους.

Τώρα δηλαδή ξέκοψες από αυτές τις μεθόδους και σου έμειναν οι subscribers;

Ή παλιά μου τέχνη κόσκινο;

309is0x.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...