Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα MacBook το οποίο έχουν κατασραφεί τα πάσα  της βίδας και μόνο αν χαρακτεί με dremel υπάρχει περίπτωση να ανοίξει.Με το συγκεκριμένο θα γίνει δουλειά,ξέρει κανείς? 

Δημοσ.

εγώ σέγα με πριόνι για μέταλλα θα πρότεινα πάντως, όχι dremel και σίγουρα όχι τροχό (πού θα βάλει το τροχό ρε παιδιά, θα μείνει τπτ στη θέση του αν δουλεύει ένα άτομο με τροχό σε τόσο ελαφρά κομμάτια?)

Δημοσ.

Άρα για μικροδουλιές ως πρωτάρης να πάρω το Einhell ή υπάρχει κάτι καλύτερο αυτήν την στιγμή :) ? (Είμαι Σέρρες, οπότε Leroy Merlin,Praktiker κλπ δεν μου είναι προσβάσιμα εύκολα)

Τσιμπα το πατριωτη, απο την στιγμη που εισαι Σερρες πιστευω οτι ειναι μια εξαιρετικη περιπτωση.

ΥΓ Διαβασα παραπανω οτι η Proxxon ειναι entry level εταιρια; Μηπως εγινε λαθος, μηπως ξεχασε ο φιλος να βαλει το "δεν"; Η Proxxon ειναι πρωτοπορα εταιρια και πιο ποιοτικη απο την Dremel, εχει εργαλεια μοναδικα που δεν τα βρισκεις πουθενα αλλου, για χομπυστες και οσους ασχολουνται με ξυλα ειναι μακραν η καλυτερη εταιρια, πανακριβη βεβαια.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Έχω το κοκκινο του eshop απο crazy. Τα αναλώσιμά του είναι ψεύτικα. Πήρα μια πεντάδα δίσκους dremel με 13 ευρώ απο τοπικό κατάστημα και απολαμβάνω κοπές. Και δεν μπορω να πω πως δεν το ζορίζω.

Δημοσ.

Χρησιμοποιούσα για 2 χρονια ένα παλιό dremel που είχε αγοράσει ο πατέρας μου πριν 15-20 χρόνια και δουλεύει σαν σκυλί. Πριν 4 μήνες μου έκανε δώρο για τα γενέθλια ο πατέρας μου το dremel 3000 μαζί με κάποια εξαρτήματα σαν σετ.

Εξαιρετικό εργαλείο έχω κόψει ακόμα και ατσάλι πάχους 4mm/μήκους 10cm με τους τροχούς που περιλάμβανε...Φυσικά δεν ενδείκνυται για τέτοια χρήση αλλά δεν ζορίστηκε σε μεγάλο βαθμό.

Επίσης έχω αγοράσει από το lidl ένα σετ εξαρτημάτων για "μίνι τροχό", δηλαδή τα εξαρτήματα του αντίστοιχου εργαλείου με 7 ευρώ και τα έχω χρησιμοποιησει πάρα πολύ!

Γενικά πιστεύω αξίζει να δώσει κάποιος 20 ευρώ παραπάνω για να πάρει κάτι δοκιμασμένο που θα αντέξει..

Δημοσ.

skroutz αλλα οι τιμες είναι πάνω κάτω ίδιες ( πάντως για τους τροχούς παίρνω τους αφεντικούς δεν θέλω να έχω και κανένα ατύχημα ..) 

Δημοσ.

skroutz αλλα οι τιμες είναι πάνω κάτω ίδιες ( πάντως για τους τροχούς παίρνω τους αφεντικούς δεν θέλω να έχω και κανένα ατύχημα ..) 

Σκρουτζ εχει μονο γνησια Dremel και οι τιμες ειναι ολες ιδιες και απαραδεκτες. Ζηταω αγνωστη μαρκα ωστε να ειναι πιο φθηνα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απο Δευτερα 01/02/2016 στο Λιντλ φερνει και την κασετινα και μεμονωμενα κομματια απο εξαρτηματα

dremel.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...