Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

ενδέχεται από τη νέα χρονιά να μου ανατεθεί ένα project. Το ερώτημα μου είναι ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να λάβω κάποια λεφτά για ξεκίνημα και στο τέλος να πάρω τα υπόλοιπα. Σκέφτηκα το paypal αλλά υπαρχει περίπτωση ο άλλος να ανοίξει case, μέτα την ολοκλήρωση του έργου και να τα πάρει πίσω με refund; Από την άλλη, δε θέλω να μπω στη διαδικασία να δώσω αριθμό λογαριασμού για να κάνει κατάθεση. Ίσως όμως το κάνω έτσι, αν δεν υπάρχει κάποια άλλη ασφαλή εναλλακτική. Πλατφόρμες τύπου freelancer απορρίπτονται εξαρχής οπότε τι έχετε να προτείνεται με σκοπό μετά την παράδοση να μη τρέχω με resolution centre; Υπάρχει περίπτωση να μπορεί να στείλει και καλά donation σε μένα το οποίο δεν επιστρέφεται;

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Καλημερα,

άκυρο τελικά το project αλλά θα τα έχω κατά νου αν προκύψει κάτι άλλο μελλοντικά.

Πάντως από ό,τι είδα, δεν λες και ασήμαντη την προμήθεια τους! :/

Δημοσ.

Επειδή αναφέρεις ενδοιασμούς περί dispute μετά την πληρωμή κλπ: Αν θυμάμαι καλά, η διαδικασία dispute του PayPal καλύπτει μόνον πληρωμές για προϊόντα/αγαθά με φυσική υπόσταση και όχι για παροχή υπηρεσιών.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή αναφέρεις ενδοιασμούς περί dispute μετά την πληρωμή κλπ: Αν θυμάμαι καλά, η διαδικασία dispute του PayPal καλύπτει μόνον πληρωμές για προϊόντα/αγαθά με φυσική υπόσταση και όχι για παροχή υπηρεσιών.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Αν χρειαστεί κάπου μελλοντικά, θα το έχω κατά νου.

Ακόμα, υπάρχει κάποια διαδικασία με την οποία το Paypal στέλνει e-mail στον άλλο με ένα λινκ το οποίο, όταν συνδεθεί με τα στοιχεία του στο Paypal ο άλλος, απαιτεί την μεταφορά χ ποσού προς εμένα. Πόσο το οποίο έχει προφανώς συμφωνηθεί νωρίτερα.

Έτυχε να στείλω έτσι λεφτά σε κάποιον πριν 10 μήνες περίπου και το θυμάμαι. Δε γνωρίζω βέβαια πως ονομάζεται η όλη διαδικασία και τη προμήθεια υπάρχει.

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Ακριβώς αυτό ήταν. Σε αυτή τη περίπτωση δηλαδή. όπως θυμάσαι, δεν υπάρχει δυνατότητα μετά την αποστολή να τα ζητήσει ο άλλος πίσω με refund έτσι;
Και εγώ πιστεύω πως δε θα μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο καθώς στην ουσία με αυτή τη διαδικασία απλά προτρέπω τον άλλο να με πληρώσει, αν θέλει το κάνει, δε τον υποχρεώνει κανένας απλά υποτίθεται πως έχει υπάρξει μια συμφωνία το δύο μερών πιο πριν.
Και όπως το βλέπω, έχει χαμηλότερη προμήθεια από Western Union/Moneygram, οπότε  μελλοντικά και αν χρειαστεί, δε βλέπω το λόγο να μη προτιμήσω το Paypal και τη διαδικάσια του request money.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...