doctor_667 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Ακριβώς επειδή βγήκες παλιότερα δεν σου έχει επιβληθει αν και έχω την εντύπωση ότι είχαν πει ότι θα το βάλουν και στους παλιούς κάποια στιγμή. Μακάρι να μη γίνει και μην το πάρεις σαν δεδομένο αλλά έχε το στο πίσω μέρος του μυαλού σου. 1
Anubis13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Aν βγεις μονιμος κατοικος εξωερικου το προστιμο ανυποταξιας δεν παραγραφεται?
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Παραμένει ως χρέος στην εφορία εδώ και το κράτος θα καραδοκεί αν ποτέ γυρίσεις στην Ελλάδα και δουλέψεις ή φέρεις χρήματα ή κληρονομήσεις κανένα ακίνητο και θα σου κάνει κατάσχεση... 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 πάρε Ι5 και μην τους δώσεις μία, που θέλουν και λεφτά οι γελοίοι.
pontios16 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά και εγώ σκοπεύω να φύγω αμερική, η κοπέλα μου εκεί γεννήθηκε αλλά μεγάλωσε Ελλάδα (κάνει ανανέωση στην αμερικάνικη πρεσβεία και μπορεί όποτε θέλει να πάει να γίνει μόνιμος κάτοικος εκεί!) Εγώ από μέρους μου τι θα μπορούσα να κάνω ώστε να πάω εκεί για δουλειά? Τι χαρτιά θα χρειαστεί περίπου? και πιο είναι το συνολικό κόστος στο περίπου?
Peleus17 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά και εγώ σκοπεύω να φύγω αμερική, η κοπέλα μου εκεί γεννήθηκε αλλά μεγάλωσε Ελλάδα (κάνει ανανέωση στην αμερικάνικη πρεσβεία και μπορεί όποτε θέλει να πάει να γίνει μόνιμος κάτοικος εκεί!) Εγώ από μέρους μου τι θα μπορούσα να κάνω ώστε να πάω εκεί για δουλειά? Τι χαρτιά θα χρειαστεί περίπου? και πιο είναι το συνολικό κόστος στο περίπου? Την αφηνεις εγκυο....φευγει αυτη...μαθαινει οτι ειναι εγκυος.....ποιος ειναι ο πατερας? Εσυ!!! Ωραια....ελα στο Αμερικα
NikosKallithea Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Για να πας Αμερικη πρέπει να περάσεις απο 40 κύματα ...και αν
mylo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 πάρε Ι5 και μην τους δώσεις μία, που θέλουν και λεφτά οι γελοίοι. Γελοίος είναι αυτός που ζητάει λεφτά ή αυτός που κοιτά να γλυτώσει υποχρεωτική θητεία?
The_Judas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δυστυχώς αυτή είναι η ελληνική νοοτροπία. Οποιος νόμος δεν μας αρέσει τον αποφεύγουμε με διάφορους τρόπους. Στο εξωτερικό βέβαια δεν πιάνουν αυτά και εκεί όλοι κάνουν τις πάπιες. Οποιος πηγαίνει στις ΗΠΑ για παράδειγμα, δεν θα διαμαρτυρηθεί που τον περνάνε για έλεγχο στο αεροδρόμιο σαν κοινό τρομοκράτη. Επί του θέματος, η στρατονομία ζητάει κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει ότι είσαι κάτοικος εξωτερικού. 1
pontios16 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Την αφηνεις εγκυο....φευγει αυτη...μαθαινει οτι ειναι εγκυος.....ποιος ειναι ο πατερας? Εσυ!!! Ωραια....ελα στο Αμερικα Από τα 24μου δε πιστεύω να θέλω παιδάκι σοβάρα τώρα αυτός είναι ο τρόπος? δε γίνεται με απλά χαρτιά? ο γείτονας μου πήγε αμερική για ένα μήνα με την κοπέλα του χωρίς πολλά χαρτιά! μόνο με την visa νομίζω! Ακόμα και η κοπέλα μου όταν πάει στην πρεσβεία, την κάνουν μεγάλο έλεγχο!
tsakonas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Γελοίος είναι αυτός που ζητάει λεφτά ή αυτός που κοιτά να γλυτώσει υποχρεωτική θητεία?Σωπα ρε μεγάλε, εμείς δλδ που λειπουμε 15 χρόνια στο εξωτερικό και έχουμε στρωμενες δουλειές να τις παρατησουμε; γιατί; για να υπηρετησουμε τον οίκο ανοχής που μας εδιωξε; για ξανά σκέψου ποιος είναι ο γελοίος... 4
ThePumpkinKing Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Συνήθως αυτοί που δεν θέλουν να πάνε μια χαρά λεφτά έχουν Εχεις δίκιο!Υπάρχουν πολλοί που έχουν την οικονομική άνεση να πληρώσουν.Εγώ προσωπικά δεν τα έχω,μιας και πληρώνω σταθερά σχολές ενοίκια και λοιπά μόνος μου μέχρι στιγμής.Για να είμαι ειλικρινής, κανω οικονομίες αν καταφέρω να φύγω να έχω κάποια λεφτά εκεί. Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια,είναι παρα πολύ βοηθητικά.Θα κάτσω να τα μελετήσω στο σπίτι πιο αναλυτικά.Θα πάω με το καλό να βγάλω διαβατήριο σε κάνα μήνα.Δεν πολυκατάλαβα οτι αφορά το "χαρτι" που σου στέλνουν αν δεν εχεις παει στρατό και είσαι εξωτερικό.Θα πρέπει να φτιαξω εγώ(π.χ. απο το ΚΕΠ ή έρχεται όπως και να χει αν είμαι εξωτερικό;(Και παλι ευχαριστώ για την ανταπόκριση ) 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Γελοίος είναι αυτός που ζητάει λεφτά ή αυτός που κοιτά να γλυτώσει υποχρεωτική θητεία? Μιας και ειναι η ημερα, μαζευουν φαντάρους και τους βάζουν να λένε τα καλαντα στους μεγαλοκαραβανάδες. Μαντραχαλοι 25 χρονών, λένε τα καλαντα σαν παιδάκια του δημοτικού σε κάτι κοιλαράδες ζητιανεύοντας ουσιαστικά καμια τιμητική. Όποιος λοιπον έχει άλλα πραματα να κάνει απο τον καραγκιόζη στα χακι πρέπει να πληρώσει και προστιμο. Ναι, έχεις δίκιο δεν ειναι γελοιο...
ThePumpkinKing Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Εμένα προχτές μου είπαν από τη στρατολογια ότι το πρόστιμο δεν επιβάλλεται εφόσον προσκομισεις όλα τα έγγραφα. Προφανώς κάπου υπάρχει ασαφεια.. Όντως εγώ βγήκα το 2008 άρα για αυτό την γλιτωσα. Τώρα που το σκέφτομαι, τι ταλαιπωρία να έχει φάει ο κόσμος που δεν έχει λεφτά.. Ντροπή Μιλάμε για έγγραφα τα οποία θα πρέπει να φτιαξω πριν φύγω για εξωτερικό, έτσι;
tsakonas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Θα πας στο πλησιέστερο στρατολογικο γραφείο να ρωτήσεις... Έχουν αλλάξει τα πράγματα. Κανονικά θα σου έλεγα όχι δε χρειάζεται τώρα, τα υποβάλλεις όταν έρθει το χαρτί για να καταταγεις αλλά όπως είπαν τα παιδιά πιο πάνω πλέον δεν ισχύει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα