maddoctor Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Από ενημερωτικό email που μου ήρθε σήμερα, όσοι έχουν Vodafone RED από 25/12 έως και 31/12 επικοινώνησε ξέγνοιαστα & δωρεάν με τα Vodafone RED γιατί έχεις δώρο: επιπλέον 1500', 1500sms και 2GB Mobile Internet! Θα πρέπει να στείλετε ένα δωρεάν SMS στο 1339 με την λέξη "RED" Πηγή: http://www.vodafone.gr/portal/red-xmas 3
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Αυτές τις γιορτές ΟΛΟΙ ζουν τη μοναδική εμπειρία των Vodafone RED, επικοινωνώντας ξέγνοιαστα και εντελώς δωρεάν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα την περίοδο των γιορτών! Από τις 25/12 έως και 31/12 όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου θα μοιραστούν τις ευχές τους με ΟΛΟΥΣ γιατί θα έχουν δώρο: •1.500 λεπτά προς όλους •1.500 SMS προς όλους • 2GB Internet Αλλαζω τον τιτλο λοιπον απο το προμοταριστικο "Eπικοινώνησε ξέγνοιαστα & δωρεάν με τα Vodafone RED" σε [vodafone] για συνδρομητες συμβολαιου δωρεαν λεπτα/sms/2GB απο 25-31 Δεκεμβριου 2
sintalkas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 matrix εγώ που δεν έχω red ,το δικαιούμαι επίσης για τους μη red συνδρομητές τι λέξη στέλνεις ?
volleyball Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Από τις διευκρινήσεις στη σελίδα τους:7) Η προσφορά ισχύει για όλους τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας (υπάρχοντες και νέους) Vodafone συμβολαίου (ιδιώτες & επαγγελματίες) και Vodafone καρτοπρογράμματος (ιδιώτες & επαγγελματίες)
maddoctor Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 matrix εγώ που δεν έχω red ,το δικαιούμαι επίσης για τους μη red συνδρομητές τι λέξη στέλνεις ? Ότι λέει ο από πάνω + αυτό: Από την προσφορά εξαιρούνται τα προγράμματα Vodafone ΚαρτοInternet, Vodafone για το σπίτι, Vodafone για το γραφείο, Internet 4Sharing, Vodafone Mobile Broadband, Telemetry, M2M.
antonl Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 matrix εγώ που δεν έχω red ,το δικαιούμαι επίσης για τους μη red συνδρομητές τι λέξη στέλνεις ? Ναι, RED @ 1339.
Konstantin77 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 επιασε και σε εμενα, ειστε φοβεροί. Εχω εταιρική συνδεση
mikelos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 VODAFONE: TO AITHMA ΣAΣ ΓIA ΞEΓNOIAΣTH EΠIKOINΩNIA ΠPOΣ OΛOYΣ AYTA TA XPIΣTOYΓENNA KATAXΩPHΘHKE EΠITYXΩΣ! ΘA ENHMEPΩΘEITE ME ΔΩPEAN SMS ΓIA THN ENEPΓOΠOIHΣH THΣ ΠPOΣΦOPAΣ! Μια χαρά
antonl Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 το sms ειναι δωρεαν? [...] Θα πρέπει να στείλετε ένα δωρεάν SMS στο 1339 με την λέξη "RED" [...] Ναι, είναι.
iliasbass Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 αν και δεν εχω vodafon πιο πολυ ρωταω μηπως υπαρχει εξαπατηση με μηνυματα που κοστιζουν... (ειχα ρωτησει το ιδιο και στο νημα της cosmote του νοεμβριου αλλα εκει εχω συνδεση)
saltjon Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 VODAFONE: TO AITHMA ΣAΣ ΓIA ΞEΓNOIAΣTH EΠIKOINΩNIA ΠPOΣ OΛOYΣ AYTA TA XPIΣTOYΓENNA KATAXΩPHΘHKE EΠITYXΩΣ! ΘA ENHMEPΩΘEITE ME ΔΩPEAN SMS ΓIA THN ENEPΓOΠOIHΣH THΣ ΠPOΣΦOPAΣ! Μια χαρά σε ολα τα τζαπα μεσα εισαι Μικε
kwma Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 "Η προσφορά ενεργοποιήθηκε..." Ευχαριστώ τον maddoctor! Καλά Χριστούγεννα
Savouromanis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Ρε παιδιά σας ήρθε μήνυμα που να λέει ότι ενεργοποιηθηκε;
pp6210 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Ρε παιδιά σας ήρθε μήνυμα που να λέει ότι ενεργοποιηθηκε; εμένα δεν μου ήρθε παρόλο που έστειλα σμσ απο χτές... ξαναέστειλα το red στο 1339 και μου απάντησε οτι το έχω ενεργό. πήρα στην εξυπηρέτηση κ μου είπαν οτι όντως είναι ενεργό και οτι είχαν πρόβλημα με τα εξερχόμενα σμσ επιβεβαίωσης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα