ntany Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 εχω ενα λαπ τοπ Λενοβο και στη διαρκεια πλοηγησης ξαφνικα κατεβαινει η οθονη σαν να εχω πατημενο το ποντικι .... (δεν εχω συνδεδεμενο ποντικι ...) το touch δεν ανταποκρινετε σε αυτη την κατασταση... μερικες φορες κατα την εκινηση κανει συνεχομενο θορυβο... αλλαξα σκληρο εκανα φορματ και παλι το ιδιο προβλημα μερικες φορες...υπαρχει καποια λυση ?
coolerman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 το έχεις καθαρίζει ποτέ εσωτερικά(μιάς και λές κάνει θόρυβο);; δοκίμασε απο λάπτοπ vga σε άλλη οθόνη,να δείς αν εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα.
ntany Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 το εχω καθαρισει ολο αλλα το θεμα ειναι οτι κολλαει το down και κατεβαζει συνεχεια τη σελιδα κατω εννοω φιλε μου.. σαν να εχω πατημενο το ποντικι προς τα κατω να κατεβαζω τη σελιδα... αναρωτιεμαι μηπως φταιει το touch η το πληκτρολογιο η κατι αλλο???
coolerman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 ίσως να έχει κολλήσει,πρέπει να το δείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα