GreyHorse Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 "Θα πρέπει τώρα να περιγράψουμε την πνευματική παράδοση που προέκυψε, εξετάζοντας συγκεκριμένα είδη της λατινικής γραμματείας τα οποία ασχολούνται με επιστημονικά θέματα ή διαμόρφωσαν το πνευματικό περιβάλλον μέσα στο οποίο έλαβε χώρα η επιστημονική δραστηριότητα, καθώς και ορισμένα ιδιαίτερα σημαντικά έργα".
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Οι μισοί διαβάζετε ξένα βιβλία δηλαδή? Πες μου τώρα ότι εκτός από την ξένη μουσική σου τη δίνει και η ξένη λογοτεχνία..! χαχαχαχαχα απίστευτοςι :mrgreen: 1
zio10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Πες μου τώρα ότι εκτός από την ξένη μουσική σου τη δίνει και η ξένη λογοτεχνία..! χαχαχαχαχα απίστευτοςι :mrgreen: Γιατί μια χαρά βιβλία δεν έχουμε? Απλά μου έκανε εντύπωση, το πιο κοντινό τους βιβλίο ήταν ξενόγλωσσο?!
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 το πιο κοντινό τους βιβλίο ήταν ξενόγλωσσο?! Ινσόμνια είσαι.. 1
lepaterious Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 INGERBORG κουρτινα μπανιου 9,99 € Καταλογος ΙΚΕΑ 2015
ADHD Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δεν έχω κάν Ελληνικά βιβλία κοντά μου, επίσης OS/Apps/smartphone τα πάντα στα Αγγλικά, problem??
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δεν έχω κάν Ελληνικά βιβλία κοντά μου, επίσης OS/Apps/smartphone τα πάντα στα Αγγλικά, problem?? Kάτσε να φέρω τον ζίο και ποπ κορν. 1
ADHD Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Επίσης από μικρός δεν μου αρέσει καθόλου η Ελληνική μουσική και οι ταινίες, moar pop corn.. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Για να ενημερώσουμε το πρόγραμμα ότι θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν τύπο και όχι να καταχωρήσουμε δεδομένα, πληκτρολογουμε πρωτα το συμβολο = και στη συνεχεια τις αναφορες των κελιών ή τις τιμες και τους τελεστες που θα περιλαμβάνει ο τύπος=Α1+Α2 Ε δε παίζω άλλο..Τι να αυτά.δηλαδή αντί για έρωτα μια ζωή θα ερωτοποιώ με υπολογιστή?
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Επίσης από μικρός δεν μου αρέσει καθόλου η Ελληνική μουσική Καταλαβαίνεις τι είπες? Έχεις συναίσθηση?? Θα πέσουν κορμιά.
GreyHorse Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί μια χαρά βιβλία δεν έχουμε? Απλά μου έκανε εντύπωση, το πιο κοντινό τους βιβλίο ήταν ξενόγλωσσο?!Ε, δεν παίζω τότε, γιατί εγώ από τα κοντινά μου βιβλία (τη βιβλιοθήκη δίπλα μου) διάλεξα το πιο κοντινό από τα ελληνικά, αν ήταν έβαζα άλλο.. Για να ενημερώσουμε το πρόγραμμα ότι θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν τύπο και όχι να καταχωρήσουμε δεδομένα, πληκτρολογουμε πρωτα το συμβολο = και στη συνεχεια τις αναφορες των κελιών ή τις τιμες και τους τελεστες που θα περιλαμβάνει ο τύπος=Α1+Α2 Ε δε παίζω άλλο..Τι να αυτά.δηλαδή αντί για έρωτα μια ζωή θα ερωτοποιώ με υπολογιστή? Εγώ κελιά και τελεστές βλέπω, φυλακή και δεσμοφύλακες μυρίζει..Έλα, άσε τα κάλπικα και βγήκαν στη φόρα τα βίτσια με δεσμοφυλάκισσες με μαστίγια και δερμάτινα να σε έχουν στις χειροπέδες... (Τώρα ποιος τύπος θα παίρνει μάτι καταχωρώντας δεδομένα, θα σε γελάσω ) 1
parsifal Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 «Όσο πιο γρήγορα φύγεις από τον τόπο μου, τόσο καλύτερα θα το ευχαριστηθώ». ??? 2
wizzy Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 A request for the re-evaluation of a job should be dealt with by the job evaluation panel.This should be supported by evidence of changes in the role that indicate for consideration by the panel why either the manager, the employee or both believe that regrading is appropriate. Armstrong, Michael "A handbook of employee reward management and practice", 2nd Edition, Kogan Page, 2007 (ελληνικά - Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα