Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

''Ο ναγουάλ Ροσέντο αναγκάστηκε να πάει με το υλικό του σώμα σε εκείνο τον κόσμο για να τους βρει''

Κάρλος Καστανέντα_Η Ενεργός Πλευρά του Απείρου

Δημοσ.

"" Τραβιόταν από μέσα της εντελώς, έτσι ώστε να μεγαλώσει η ηδονή της κάθε φορά που βυθιζόταν μέσα της ξανά και ξανά και είχε δίκιο όταν είχε πει ότι θα τους χρειαζόταν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κρεβάτι. Ήταν αποφασισμένος να δοκιμάσουν όλες τις στάσεις που τόσο φιλόδοξα είχε απεικονίσει η Κάρλι στα σκιτσάκια της, μέχρι να βρουν εκείνες που την ευχαριστούσαν περισσότερο. "Αχόρταγο κορίτσι" της ψυθίρισε σιγανά και χάιδεψε τα ερεθισμένα χείλη της ""

Δημοσ.

The conjunctions are omitted.

:blink: η ερωτική μου ζωή χωρίς συνδετικές λέξεις λοιπόν. Τί θέλει να πει ο ποιητής;

Δημοσ.
Αντ' αυτού, υπέθεταν ότι οι άμεσες ξένες επενδύσεις, όπως οι επενδύσεις χαρτοφυλακίου, μπορούσαν να ερμηνευτούν κυρίως λόγω των διαφορών που παρατηρούνταν στα επιτόκια των οικονομιών προέλευσης και υποδοχής, ενώ η έλλειψη ενός γενικού μοντέλου ενθαρρύνει τις επαμφοτερίζουσες και αντιφατικές στάσεις μεταξύ των οικονομολόγων έναντι των πολυεθνικών εταιριών.

Οι διάφορες στάσεις της ερωτικής μου ζωής λοιπόν είναι επαμφοτερίζουσες και αντιφατικές.

Δημοσ.

το πρωτοκολλο tcp στην συνεχεια στελνει ενα τμημα SYN + ACK και μεταβαινει στην κατασταση λειτουργιας SYN-RCVD περιμενοντας την αποστολη απο τον πελατη ενος τμηματος ACK. Μετα την ληψη του ACK , το πρωτοκολλο TCP μεταβαινει στην κατασταση λειτουργιας ESTABLISHED οπου μπορει να αρχισει την ανταλλαγη δεδομενων.

η ερωτικη μου ζωη ειναι και περιπλοκη και κουραστικη θα ελεγα

Δημοσ.

Λήμμα 7.14 Sp(k)=O(2^k*logk)

Απόδειξη. Με επαγωγή μπορεί να δειχτεί ότι 
                          (logk)-1
  Sp(k)<=c*2^k*   Πl=1 (1+1/2^(2^l))log(2k)

και επειδή 

(logk)-1

Πl=1 (1+1/2^(2^l))=Ο(1)

προκύπτει η απόδειξη για το Λήμμα.

(7.2 Δομες για το μοντελο RAM

Δομες Δεδομενων, Αθανάσιος Κ. Τσακαλίδης, Πανεπιστήμιο Πατρών)  :-(

• Like 1
Δημοσ.

An example of a report of trading on 31 August 2007 is shown in Table 5.3, covering the rate for the C4 Capesize bulk carrier route from Richards Bay to Rotterdam

Martin Stopford, Maritime Economics

δηλαδή η ερωτική μου ζωή συνοψίζεται σε αυτή την εικόνα;;;

Bulk_carrier_www_final.jpg

Δημοσ.

An example of a report of trading on 31 August 2007 is shown in Table 5.3, covering the rate for the C4 Capesize bulk carrier route from Richards Bay to Rotterdam

Martin Stopford, Maritime Economics

δηλαδή η ερωτική μου ζωή συνοψίζεται σε αυτή την εικόνα;;;

Bulk_carrier_www_final.jpg

BBW lover δηλαδής;

Δημοσ.

''Τότε, ξαφνικά, άκουσα εκεί κοντά ένα σκυλί να ουρλιάζει''.

(Τάδε έφη Ζαρατούστρα, Φ.Νίτσε - το μόνο στο οπτικό μου πεδίο με τόσες σελίδες).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...