panos2171 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Θέλω ένα εκκαθαριστικό τραπεζικού λογαριασμού το οποίο φαντάζομαι θα το προμηθευτώ από την τράπεζα. Χρειάζονται κάποια δικαιολογητικά; Έχω έναν λογαρισμό βιβλιαρίου και έναν της prepaid, μπορώ και από τα δύο; Παίζει ρόλο το ότι έχουν 0€ μέσα; :
pge-3- Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 bet365 ε? Και γω τα ίδια άμα τα θες γιαυτό. 3
krom281 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Και εγω θα χρειαστω. Για πειτε αν πατε πως το ζητησατε και αν σας εδωσαν? Θυμαμαι ειχα ρωτησει σε τραπεζα και παλιοτερα για εκκαθαριστικο που αναγραφει την διευθυνση για χρεωστικη καρτα αλλα νομιζω πως μου ειχαν πει πως εκκαθαριστικο υπαρχει μονο για πιστωτικη. Τωρα αν ηταν αληθεια ή βαριοταν δεν ξερω...
Inler Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Εγω ειχα ρωτησει πριν ενα χρονο και δεν ειχα βγαλει ακρη και καταφερα και το εβγαλα αλλιως αλλα με πολλη ταλαιπωρια..Οποιος καταφερει κατι ας μας πει 1
krom281 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Πως το ειχες βγαλει Inler? Για πες να εχουμε καμια εναλλακτικη...
Porg Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Ρωτήσατε μήπως τους κάνει και εκκαθαριστικό εφορίας; Δεν έχουν live chat αυτή τη στιγμή και δεν μπόρεσα να ρωτήσω
panos2171 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Nαι για τη bet. Zητάνε : να είναι σε μορφή εκκαθαριστικού τραπεζικού λογαριασμού, εκκαθαριστικού πιστωτικής κάρτας ή λογαριασμού ηλεκτρικού/νερού και το οποίο να χρονολογείται εντός των τελευταίων 3 μηνών. Αν παράσχετε ένα εκκαθαριστικό πιστωτικής κάρτας, παρακαλούμε αφήστε ορατά μόνο τα πρώτα 6 και τα τελευταία 4 ψηφία του αριθμού της πιστωτικής κάρτας (1234 56XX XXXX 7890) Δυστυχώς ΔΕΗ/νερό δεν είναι στο όνομά μου οπότε δεν παίζει. Επίσης δε λένε κάτι για αυτό της εφορίας.
neggo Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μου ζήτησαν και μένα επικύρωση με τα παραπάνω. Πρέπει να στείλω εκκαθαριστικό τραπεζικού λογαριασμου. Ξέρει κανείς πως αποκτάται;
InsertCoinToJoi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 εμενα μου ειπαν και pdf απο web banking οτι ειναι οκ στο chat
sir_alex Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Αν δεν εχεις λογαριασμο στο ονομα σου πηγαινε στο ΚΕΠ και συμπληρωσε μια υπευθυνη δηλωση με τοπο κατοικιας. Το ιδιο ειναι στην ουσια. Και περα απο αυτα κανε ενα screenshot την χρεωστικη με αυτα που ζηταει. Ειναι τα ιδια εγγραφα που ζηταει και η Στοιχιμαν για την πρωτη αναληψη. Εγω τα εστειλα ηδη απο χτες και απλα περιμενω
xamgk7 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 πηρα τηλ στην εξυπ πελατων της εθνικης και μ ειπαν να παω σε ενα καταστημα και οτι δεν ειναι τιποτα.
panos2171 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Aν πας γράψε εδώ τι έκανες. Εγώ σήμερα πήγα στην Πειραιώς να φορτώσω την prepaid και ο υπάλληλος δεν ήξερε για εκκαθαριστικό, μου είπε να ρωτήσω στα γραφεία αλλά λόγω πολυκοσμίας έφυγα.
neggo Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 εμενα μου ειπαν και pdf απο web banking οτι ειναι οκ στο chat 'Έψαχνα και γω στη winbank αλλά δεν μπορούσα να βρω κάτι. Για τι pdf ακριβώς πρόκειται;
Inler Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Εκκαθαριστικο εφοριας λογικα δεν κανει γιατι ειναι παλαιοτερο απο 3 μηνες..Εγω ειχα βγαλει βεβαιωση απο το Δημο αλλα ειχε λιγο ταλαιπωρια...
nikos73 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 e-Banking support49 says: Μπορείτε να επιλέξτε ταμειακή διαχείρισηe-Banking support49 says: και estatements αυτά μου είπαν εμενα από eurobank και το έχεις σε pdf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα