Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

e-Banking support49 says:

Μπορείτε να επιλέξτε ταμειακή διαχείριση

e-Banking support49 says:

και estatements

αυτά μου είπαν εμενα από eurobank και το έχεις σε pdf

Το estatement και η ταμειακή διαχείρηση τι είναι?  :wacko:

Δημοσ.

Το statement στο ebanking της εθνικής βρίσκετε στην καρτέλα statements(ουαου!) - statement λογαριασμού. Διαλέγεις ημερομηνία και σου βγαζει κάτι τέτοιο:

post-202580-0-10082400-1419395835_thumb.png

Δημοσ.

Αν δεν εχεις λογαριασμο στο ονομα σου πηγαινε στο ΚΕΠ και συμπληρωσε μια υπευθυνη δηλωση με τοπο κατοικιας. Το ιδιο ειναι στην ουσια.

Και περα απο αυτα κανε ενα screenshot την χρεωστικη με αυτα που ζηταει.

Ειναι τα ιδια εγγραφα που ζηταει και η Στοιχιμαν για την πρωτη αναληψη.

Εγω τα εστειλα ηδη απο χτες και απλα περιμενω

Φίλε μπορείς να μου πεις τι έγινε τελικά? Στο δέχτηκε η Bet το χαρτί από τα ΚΕΠ?

Δημοσ.

Η stoiximan δέχεται χαρτί απο κεπ, το γράφουν στο email τους λογικά κάνει και για την bet365

Μόλις πήρα στη πειραιώς και μου είπαν να περάσω απο κάποιο κατάστημα και ότι δεν γίνεται μέσω winbanking

Δημοσ.
  • • Η συναλλαγή δεν εμφανίζει statements για λογαριασμούς ταμιευτηρίου.

Tι κανουμε σε αυτην την περιπτωση παιδες? Για την εθνικη κ το ebanking π γραψε ο φιλος απο πανω, πηγα κ σε καταστημα στην Καλαμαρια κ δεν ειχαν ιδεα

Δημοσ.

και εμενα το ζητησαν και δεν εχω καταλάβει γιατι το θελουν. εγω έχω eurobank αν στειλω ενα χαρτι που με εστειλε η τράπεζα με το τη αγορες έχω κάνει (σαν κίνηση λογαριασμου να το πω) θα το δεχτούν?

Δημοσ.

Βρηκε τελικα κανεις ακρη; Θελω να πιστοποιησω τον λογαριασμο μου μεχρι τελος του μηνα γιατι μετα φραζει. Στην εθνικη τι ρωτας βασικα αυτο ειναι χαρτι για τις κινησεις του λογαριασμου σου τους τελευταιους τρεις μηνες;

Μια φωτο απο απλο λογαριασμου τηλεφωνου τους κανει και αυτο το δοκιμασε κανεις;

Eν τω μεταξυ δεν δουλευει και το τσατ,ενω και μειλ που τους εστειλα,καμια απαντηση...

ναι το τσατ τι το κλεισαν τε παιδια περιεργα πραματα ε;

Στο μειλ απαντουν πανω απο 6 μερες δυστηχως λες και θελουν να σε φραξουν επιτηδες.

Απο αναζητηση στο google.

Ελαβα το εξης μηνυμα-απαντηση σε ερωτηση μου στην εταιρεια...:

"Το καλύτερο έγγραφο για να παράσχετε είναι ένα αντίγραφο της κίνησης του τραπεζικού λογαριασμού, καθώς για μεγαλύτερες αναλήψεις θα χρειάζεται να επαληθεύουμε την μέθοδο πληρωμής σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να υποβάλετε ένα αντίγραφο της κίνησης της πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας, λογαριασμό ηλεκτρικού/νερού ή έναν λογαριασμό τηλεφώνου. Το έγγραφο αυτό χρειάζεται να αναφέρει καθαρά το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνσή σας και τα στοιχεία αυτά να ταιριάζουν με τα στοιχεία που είναι καταχωρημένα στον bet365 λογαριασμό σας. Όλα τα έγγραφα πρέπει να χρονολογούνται εντός των τελευταίων 3 μηνών και χρειάζεται να σταλούν με email, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected]. Πρέπει να είναι αποκλειστικά στο όνομά σας και μόνο τα έγγραφα που σας αναφέρουμε (όχι εκκαθαριστικό εφορίας, ούτε συμβόλαιο ενοικίασης σπιτιού, όχι φωτογραφία του βιβλιαρίου ή της κάρτας κλπ). Αν δεν έχετε σκάννερ μπορείτε να φωτογραφίσετε τα έγγραφά σας. Παρακαλούμε αποφύγετε να τα στείλετε με φάξ.

Αν δεν έχετε στείλει τα έγγραφά σας μέχρι την 01/01/15, ο λογαριασμός σας θα τελεί υπό περιορισμό και δεν θα μπορείτε να κάνετε αναλήψεις. Επίσης, θα έχετε ένα ανώτατο όριο κατάθεσης των €800. Αν εξακολουθήσετε να μην υποβάλλετε τα έγγραφά σας έως τις 30/01/15, ο λογαριασμός σας θα τεθεί σε φραγή και δεν θα μπορείτε πλέον να κάνετε καταθέσεις ή να τοποθετήσετε στοιχήματα.

Θα κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας. Παρακαλώ δεχτείτε τις απολογίες μας για όποια αναστάτωση έχει προκληθεί με τυχόν καθυστέρηση. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και σας ενημερώσουμε αναλόγως όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος.

Aν έχετε επιπλέον ερωτήματα , μπορεί να σας ζητήσουμε να επιβεβαιώσετε τον τετραψήφιο αριθμό ασφαλείας σας. Αν δεν μπορείτε να θυμηθείτε τον τετραψήφιο αριθμό ασφαλείας σας, μεταβείτε στις Υπηρεσίες στην επάνω δεξιά γωνία της ιστοσελίδα μας, κλικάρετε στη Βοήθεια, επιλέξτε Συνήθεις Ερωτήσεις - Λογαριασμός και αναφερθείτε στο Το τι συμβαίνει αν ξεχάσω τον τετραψήφιο αριθμό ασφαλείας."

Δημοσ.

τελικά ρε παιδιά τη κάνατε? εγώ έστειλα κίνηση λογαριασμού με ημερομηνία έκδοσης 30-9-2014 και δεν το δέχτηκαν. λογαριασμός άλλος δεν υπάρχει στο όνομα μου

Δημοσ.

Εστειλα μηνυμα στην bet365 τι πρεπει να στειλω για ταυτοποιηση.

Μετα απο αρκετες μερες (πρεπει να γινεται χαμος απο ερωτησεις) μου απαντησαν.

Χρειαζεται ταυτοτητα ή διαβατηριο. Το διπλωμα δεν ειναι αποδεκτο πλεον.

Για ταυτοποιηση διευθυνσης τα εξης:

1. Κατάσταση-Κίνηση τραπεζικού λογαριασμού
2. Κατάσταση-Κίνηση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας
3. Λογαριασμός κινητού/σταθερού τηλεφώνου
4. Λογαριασμός ηλεκτρικού/νερού
5. Υπεύθυνη δήλωση επικυρωμένη από το Κ.Ε.Π/ Αστυνομικό Τμήμα (που να αναδεικνύει την πλήρη διεύθυνση και το ονοματεπώνυμο σας)

Ολα τα παραπανω πρεπει να ειναι με ημερομηνια εντος των 3 τελευταιων μηνων.

Επομενως δεχονται και αυτοι δηλωση απο ΚΕΠ και επισημα πλεον...

Δημοσ.

Σοβαρα απο 30 σεπτεμβρη κ δεν στο εγκριναν; Γαμησε τα. Εγω θα παω αυριο εθνικη να παρω ενα κολοχαρτο και να τους το στειλω με την ταυτοτητα.

Παντως και αυτο με την υπευθυνη δηλωση βολευει, δεν εχω ξανακανει ποτε ομως αλλα την εκτυπωνεις απο νετ και τι γραφεις πανω ακριβως για να την πας στους μπατσους η κεπ;

Μια που το ψαξα θελουν και αυτοι στο ονομα σου λογαριασμο για να σου εγκρινουν την υπευθυνη δηλωση κατοικιας.

Δημοσ.

Πήγα πριν καμια ώρα στα ΚΕΠ και έκανα τη δήλωση, δύο λεπτά υπόθεση. Από την άλλη υπάρχει και η βεβαίωση κατοικίας όπως μου είπε ο υπάλληλος που βγαίνει από τη δημαρχεία, εκεί θέλουν λογαριασμό ΔΕΚΟ είτε στο όνομά σου είτε στων γονιών. Αυτή η διαδικάσία από τα ΚΕΠ αργεί αλλά από τη δημαρχεία βγαίνει αμέσως.

Εγώ έστειλα την υπεύθυνη δήλωση και την ταυτότητα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...