Kostas_xolargos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 παντως δεν ειναι καθολου σωστοι σαν να θελουν να χασουν πελατες απο την Ελλαδα. Εχουν καταργησει την ζωντανη επικοινωνια και δεν απαντουν σε κανενα μειλ που χω στειλει απο πριν τα χριστουγεννα να πουμε, πανω απο 15 μειλ για ενημερωση, και ετσι μαθαινω μονο οτι βρισκω απο αναζητηση στο νετ. Αλλα μαλλον θα τους παρω κανα τηλεφωνο μολις παρω τα απαιτουμενα χαρτια και τα εχω στειλει και ας με βαλουν και 3 ωρες αναμονη.
krom281 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Πήγα πριν καμια ώρα στα ΚΕΠ και έκανα τη δήλωση, δύο λεπτά υπόθεση. Από την άλλη υπάρχει και η βεβαίωση κατοικίας όπως μου είπε ο υπάλληλος που βγαίνει από τη δημαρχεία, εκεί θέλουν λογαριασμό ΔΕΚΟ είτε στο όνομά σου είτε στων γονιών. Αυτή η διαδικάσία από τα ΚΕΠ αργεί αλλά από τη δημαρχεία βγαίνει αμέσως. Εγώ έστειλα την υπεύθυνη δήλωση και την ταυτότητα. Λογαριασμο ΔΕΚΟ θελουν απο το δημαρχειο ή απο ΚΕΠ? Με λιγα λογια σου ζητησαν λογαριασμο ΔΕΚΟ στα ΚΕΠ οταν πηγες με την υπευθυνη δηλωση? Σου ειπαν τι την θες μηπως? Και επισης τι εγραψες ακριβως?
mentoras99 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Οταν λετε 'εκκαθαριστικο', εννοειται αναλυτικο αντιγραφο κινησεων;
panos2171 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Λογαριασμο ΔΕΚΟ θελουν απο το δημαρχειο ή απο ΚΕΠ? Με λιγα λογια σου ζητησαν λογαριασμο ΔΕΚΟ στα ΚΕΠ οταν πηγες με την υπευθυνη δηλωση? Σου ειπαν τι την θες μηπως? Και επισης τι εγραψες ακριβως? Λοιπόν θα σου πω πως έγιναν τα πράγματα...Λέω στον υπάλληλο θέλω μια βεβαίωση μόνιμης κατοικίας, μου απαντάει πως θέλει λογαριασμό ΔΕΚΟ στο όνομά μου ή στων γονιών μου για να το στείλει στη δημαρχεία να το εκδόσουν, έπειτα με ρώτησε τι το θέλω, του εξήγησα και με ρωτάει μήπως αυτό που ζητάω είναι μια υπεύθυνη δήλωση οπότε θυμήθηκα αυτό που έγραψες και του είπα ναι. Έχουν στα ΚΕΠ υπέυθυνες δηλώσεις, συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και από κάτω γράφεις πως η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας σου είναι η τάδε, τα τσεκάρει, στην σφραγίζει και φεύγεις. Εγώ φεύγοντας τον ρώτησα πόσο καιρό κάνει να εκδοθεί η βεβαίωση μόνιμης κατοικίας (σε περίπτωση που δε δεχτεί η Bet την υπέυθυνη δήλωση) και μου λέει πως αν πάνω στη δημαρχεία την παίρνω απευθείας φαντάζομαι δείχνοντας και εκει λογαριασμό ΔΕΚΟ. 1
sir_alex Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 παντως δεν ειναι καθολου σωστοι σαν να θελουν να χασουν πελατες απο την Ελλαδα. Εχουν καταργησει την ζωντανη επικοινωνια και δεν απαντουν σε κανενα μειλ που χω στειλει απο πριν τα χριστουγεννα να πουμε, πανω απο 15 μειλ για ενημερωση, και ετσι μαθαινω μονο οτι βρισκω απο αναζητηση στο νετ. Αλλα μαλλον θα τους παρω κανα τηλεφωνο μολις παρω τα απαιτουμενα χαρτια και τα εχω στειλει και ας με βαλουν και 3 ωρες αναμονη. Σε πια εταιρια αναφερεσαι για εγω προσωπικα και στην βετ365 και στην στοιχημαν δεν εχω κανενα παραπονο απο την επικοινωνια.
mylo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 στη βετ365 το έχω παρατηρήσει και εγώ πως και στα μαιλ αργούν να απαντήσουν αλλά και το live κόψανε
tasos_ninja Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Λοιπον, πηγαιντε σε ενα ΚΕΠ με την ταυτοτητα σας και εναν λογαριασμο τηλεφωνου (Δεν χρειαζεται να ειναι στο ονομα σας αλλα να λεει την διευθυνση που εχετε κατοχυρωσει στην bet365) και πειτε οτι θελετε μια δηλωση μονιμης κατοικιας (Σε 1' κυριολεκτικα θα εχετε τελειωσει).Βγαλτε το φωτογραφια και στειλτε το στην bet365 και ειστε κομπλε. Εγω αυτο εκανα και μου ειπαν οτι η ταυτοποιηση ολοκληρωθηκε
Kostas_xolargos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Σε πια εταιρια αναφερεσαι για εγω προσωπικα και στην βετ365 και στην στοιχημαν δεν εχω κανενα παραπονο απο την επικοινωνια. για την βετ365 λεω απλα απαραδεκτοι αρκετες φορες βεβαια οχι παντα. παντως εμενα με φραξανε δεν μπορω να κανω εισοδο και ειχα αρκετα λεφτα υπολοιπο γαμω το
krom281 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 για την βετ365 λεω απλα απαραδεκτοι αρκετες φορες βεβαια οχι παντα. παντως εμενα με φραξανε δεν μπορω να κανω εισοδο και ειχα αρκετα λεφτα υπολοιπο γαμω το Κατι πρεπει να εγραψες λαθος εδω. Σε φραξανε και δεν μπορεις να κανεις αναληψη ναι. Σε φραξανε και δεν μπορεις να κανεις καταθεση ναι. Σε φραξανε και δεν μπορεις να παιξεις στοιχημα ναι. Να σε φραξανε και να μην μπορεις να κανεις εισοδο στο λογαριασμο σου δεν νομιζω...
tasos_ninja Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Λογαριασμο ΔΕΚΟ θελουν απο το δημαρχειο ή απο ΚΕΠ? Με λιγα λογια σου ζητησαν λογαριασμο ΔΕΚΟ στα ΚΕΠ οταν πηγες με την υπευθυνη δηλωση? Σου ειπαν τι την θες μηπως? Και επισης τι εγραψες ακριβως? Φιλαρακο πηγαινε με την ταυτοτητα σου και εναν λογαριασμο νερου (Δεν εχει σημασια σε ποιανου ονομα ειναι αλλα να εχει την διευθυνση σου) σε ενα ΚΕΠ και ζητα μια υπεθυνη δηλωση μονιμης κατοικιας. Θα σου την γραψει ο υπαλληλος. Δεν ρωταει για ποιον λογο την θες. Στην γραφει και τελος. Το στελνεις και τελος εισαι κομπλε!
Kostas_xolargos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Κατι πρεπει να εγραψες λαθος εδω. Σε φραξανε και δεν μπορεις να κανεις αναληψη ναι. Σε φραξανε και δεν μπορεις να κανεις καταθεση ναι. Σε φραξανε και δεν μπορεις να παιξεις στοιχημα ναι. Να σε φραξανε και να μην μπορεις να κανεις εισοδο στο λογαριασμο σου δεν νομιζω... και ομως απο εχτες προσπαθω και τιποτα ενω βαζω τα στοιχεια σωστα. Εχτες λιγο πριν τις 12 τα μεσανυχτα παω να παιξω ενα στοιχημα σε μια μαλακια χοκει δανιας και μου εβγαζε ενω το ριχνα οτι δεν ειμαι ταυτοποιημενος κλπ και δεν το ριχνε και ετσι ξαφνικα στα γρηγορα ειδα να μου μηδενιζουν το υπολοιπο και να με αποσυνδεουν αυτοματα μεσα σε λιγα δευτερολεπτα. Και απο τοτε δεν συνδεεται στο λογαριασμο μου. το μονο που μου στειλανε αγαπητε πελατη ευχαριστουμε για το μειλ κλπ και θα θελαμε να σας ενημερωσουμε οτι θα χρειαστει νβα επικοινωνησετε μαζι μας σχετικα με τον λογαριασμο σας. ετσι απλα μου ριξανε ακυρο σαβατοκυριακο που εχει ενα σκασμο ματς στα σπορ. το θεμα ειναι ειχα 400 ευρα υπολοιπο και μου τα μηδενισαν.
tasos_ninja Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 για την βετ365 λεω απλα απαραδεκτοι αρκετες φορες βεβαια οχι παντα. παντως εμενα με φραξανε δεν μπορω να κανω εισοδο και ειχα αρκετα λεφτα υπολοιπο γαμω το Μηπως εισαι ανηλικος και ειχες δωσει ψευδη στοιχεια μονο και μονο για να γινεις μελος? Οταν δινεις ψευδη στοιχεια, σου φραζουν τον λογαριασμο και δεν μπορεις να μπεις μεχρι να γινεις (Δεν θυμαμαι ποσο ειναι η ηλικια που πρεπει να κανεις εγγραφη) νομιζω 21 δεν ειναι?
Kostas_xolargos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 επισης το θεμα ειναι γιατι εχουν μονο τα μειλ για επικοινωνια οι ατιμοι ε? ουτε τηλεφωνο σηκωνουν τα εχουν κλεισει και αυτα πως στο διαολο θα επικοινωνησουμε? με τα μειλ που απαντανε ενα το 10ημερο πανω κατω? αυτοι μπορει να ανοιξουν τα τηλεφωνα παλι και το τσατ το καλοκαιρι να πουμε.
krom281 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Τα λεφτα δεν θα τα χασεις παντως. Στειλε τα εγγραφα ταυτοποιησης στο email και ολα καλα. Εκτος αν εισαι ανηλικος οποτε κλαψτα απο τωρα...
Kostas_xolargos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μηπως εισαι ανηλικος και ειχες δωσει ψευδη στοιχεια μονο και μονο για να γινεις μελος? Οταν δινεις ψευδη στοιχεια, σου φραζουν τον λογαριασμο και δεν μπορεις να μπεις μεχρι να γινεις (Δεν θυμαμαι ποσο ειναι η ηλικια που πρεπει να κανεις εγγραφη) νομιζω 21 δεν ειναι? οχι αρχηγε μου σιγουρα τους ειχα δωσει αληθινα στοιχεια ειμαι απο το 08 μελος εκει δεν ξερω τι στο διαολο παθανε ειχα παρει και καλα λεφτα μεχρι και το σεπτεμβρη το θεμα ειναι ποτε θα ανοιξουν τα τηλεφωνα. Τα λεφτα δεν θα τα χασεις παντως. Στειλε τα εγγραφα ταυτοποιησης στο email και ολα καλα. Εκτος αν εισαι ανηλικος οποτε κλαψτα απο τωρα... βασικα ξεχασα να πω οτι πηγα εθνικη και πηρα την κατασταση κινησης λογαριασμου ηταν τρεις σελιδες και τους τον εστειλα, μαλλον τους φανηκε για υποπτος δεν εξηγηται αλλιως αυτο το πραμα. παντως δεν ειμαι ανηλικος 26 χρονων ειμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα