krom281 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Τι το θες το τηλεφωνο. Αν σου μπλοκαραν τον λογαριασμο δεν προκειται να στον ξεμπλοκαρουν αν δεν ταυτοποιηθεις. Στειλε με email τα εγγραφα και εισαι ενταξει. Ταυτοτητα και υπευθυνη δηλωση. Μηπως ησουν ανηλικος οταν ειχες πρωτοεγγραφει και το ειδαν τωρα αν εστειλες ταυτοτητα;
Kostas_xolargos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 το 8 ημουν 19 κλεισμενα και αν θυμαμαι τους ειχα στειλει και τοτε ταυτοτητα. χτες τους εστειλα μαζι ταυτοτητα βιβλιαριο και τρεις σελιδες κινησεων και φρικαρανε, απλα θελω να με ενημερωσουν ρε αδερφε γιατι δεν δεχτηκαν τα χαρτια απο την τραπεζα το βιβλιαριο και την ταυτοτητα καταλαβες? γιατι ετσι οπως τους κωβω ουτε χαρτι απο κεπ θα μου δεχτουν
krom281 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Το βιβλιαριο δεν το δεχονται. Δεν ξερω ακριβως τι κινηση λογαριασμου εστειλες. Ισως να μην την δεχονται και αυτη. Κοιτα σε προηγουμενη σελιδα εχω γραψει τι δεχονται. Απο ΚΕΠ το δεχονται οποτε προσπαθησε με αυτο.
Kostas_xolargos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Το βιβλιαριο δεν το δεχονται. Δεν ξερω ακριβως τι κινηση λογαριασμου εστειλες. Ισως να μην την δεχονται και αυτη. Κοιτα σε προηγουμενη σελιδα εχω γραψει τι δεχονται. Απο ΚΕΠ το δεχονται οποτε προσπαθησε με αυτο. ναι αλλα απο κεπ μετα πως δικαιολογουνται οι αναληψεις?
Kostas_xolargos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 τελικα με πηρανε σημερα τηλεφωνο αυτοι και 15 λεπτα προσπαθουσα να τους πεισω να με ξεφραξουν και τελικα με ξεφραξανε αλλα τους υποσχεθηκα το χαρτι των κεπ. βεβαια λεει θα χω καποιο θεμα σε μεγαλες αναληψεις και τετοια αλλα σιγα τα λεφτα που σηκωνω πιο πολλα δινω απο οτι παιρνω περιπου. παντως ψιλο δεχτηκαν φωτο βιβλιαριου αλλα δεν με ταυοποιησαν θα παω αυριο σε μπατσαρια πρωτα και αν με διωξουν σε κεπ.
panos2171 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Εμένα μόλις μου έκαναν την ταυτοποίηση. Πριν μια βδομάδα περίπου τους έστειλα τα χαρτιά. 1
Kostas_xolargos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 γιουπι επιτελους με ταυτοποιησαν και μενα!
teo418 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά, τα βήματα είναι απλά. Σας παραθέτω επακριβώς τη διαδικασία που ακολούθησα εγώ, που δεν έχω τίποτα στο όνομά μου: 1) Δήμος : Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας. Δικαιολογητικά: Ε1, λογαριασμός ΔΕΚΟ ( εντός τριμήνου ), ταυτότητα. Σε 10 λεπτά είσαι έτοιμος. 2) ΚΕΠ : Υπεύθυνη Δήλωση. Δηλώνεις ότι είσαι μόνιμος κάτοικος της τάδε οδού, με τάδε ταχυδρομικό κώδικα κλπ.. Θεωρείται για το γνήσιο της υπογραφής σου και είσαι έτοιμος. Χρόνος: 5 λεπτά. 3) Τα σκανάρεις ή τα φωτογραφίζεις και τα στέλνεις μαζί με το λογαριασμό ΔΕΚΟ στο [email protected] , συμπεριλαμβάνοντας το username σου καθώς και τον κωδικό ασφαλείας. Ελπίζω να βοήθησα.. Υ.Γ. Τρίτη τα έστειλα, Παρασκευή τα δέχτηκαν. 2
mylo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 εγώ σπάστικα και δεν πάω στα κεπ γιατί α) δεν δεχτηκαν χαρτι τράπεζας για λίγες μέρες (οκ έχουν ένα δίκαιο), β) τους εστειλα 2 μαιλ για το αν δεχονται λογαριασμο τηλεφωνιας στο ονομα του πατερα μου και δεν απαντησαν ποτέ!
panos2171 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Γιατί κάνετε τα εύκολα δύσκολα; Πάτε στα ΚΕΠ με την ταυτότητα, πέρνετε μια υπεύθυνη δήλωση που έχουν μπόλικες εκεί, βάζετε τα στοιχεία σας και από κάτω γράφετε: η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας μου είναι η τάδε, το σφραγίζουν και φεύγετε. Μετά σκανάρισμα και αποστολή στη bet. Γιατί μπλέκετε με λογαριασμούς ΔΕΚΟ κλπ;
krom281 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Τα αντιγραφο ταυτοτητας που θα στειλουμε πρεπει να ειναι εγχρωμο ή μπορουμε να στειλουμε και ασπρομαυρο; Εσεις που ταυτοποιηθηκατε τι ειχατε στειλει;
InsertCoinToJoi Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 εγχρωμο θελουν... παντως σε οσες εταιρειες εκανα ταυτοποιηση εστω και καθυστερημενα απαντησαν. η bet365 καμμια αντιδραση
teo418 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Γιατί κάνετε τα εύκολα δύσκολα; Πάτε στα ΚΕΠ με την ταυτότητα, πέρνετε μια υπεύθυνη δήλωση που έχουν μπόλικες εκεί, βάζετε τα στοιχεία σας και από κάτω γράφετε: η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας μου είναι η τάδε, το σφραγίζουν και φεύγετε. Μετά σκανάρισμα και αποστολή στη bet. Γιατί μπλέκετε με λογαριασμούς ΔΕΚΟ κλπ; Φίλε Πάνο, διότι εάν έχεις κάτι στο όνομά σου ( π.χ. λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας ) , μπορείς να αποστείλεις αυτό μονάχα το έγγραφο και να ξεμπερδέψεις! Σε αυτήν την περίπτωση δεν απαιτείται η Υπεύθυνη Δήλωσή σου από τα ΚΕΠ.. Τα αντιγραφο ταυτοτητας που θα στειλουμε πρεπει να ειναι εγχρωμο ή μπορουμε να στειλουμε και ασπρομαυρο; Εσεις που ταυτοποιηθηκατε τι ειχατε στειλει; Δες το προηγούμενό μου μήνυμα.. Όσων αφορά την ταυτότητα, εγώ ασπρόμαυρη είχα στείλει και τη δέχτηκαν..
Rmacobra Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά λοιπόν πατε Κ.Ε.Π λέτε θέλω να γράψω μία υπεύθυνη δήλωση μόνιμης κατοικίας σου δίνει ενα χαρτί γράφεις και το δίνεις μια σφραγίδα και έφυγες φοτο και το στέλνεται στο μπετ μετα από 1 μέρα μου ήρθε το μήνυμα που λέει ο λογαριασμός σας έχει επικυρωθεί πλήρως αυτο ηταν. 1
NIRVANAGRE Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Παιδιά, τα βήματα είναι απλά. Σας παραθέτω επακριβώς τη διαδικασία που ακολούθησα εγώ, που δεν έχω τίποτα στο όνομά μου: 1) Δήμος : Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας. Δικαιολογητικά: Ε1, λογαριασμός ΔΕΚΟ ( εντός τριμήνου ), ταυτότητα. Σε 10 λεπτά είσαι έτοιμος. 2) ΚΕΠ : Υπεύθυνη Δήλωση. Δηλώνεις ότι είσαι μόνιμος κάτοικος της τάδε οδού, με τάδε ταχυδρομικό κώδικα κλπ.. Θεωρείται για το γνήσιο της υπογραφής σου και είσαι έτοιμος. Χρόνος: 5 λεπτά. 3) Τα σκανάρεις ή τα φωτογραφίζεις και τα στέλνεις μαζί με το λογαριασμό ΔΕΚΟ στο [email protected] , συμπεριλαμβάνοντας το username σου καθώς και τον κωδικό ασφαλείας. Ελπίζω να βοήθησα.. Υ.Γ. Τρίτη τα έστειλα, Παρασκευή τα δέχτηκαν. Καλησπέρα παιδιά λοιπόν πατε Κ.Ε.Π λέτε θέλω να γράψω μία υπεύθυνη δήλωση μόνιμης κατοικίας σου δίνει ενα χαρτί γράφεις και το δίνεις μια σφραγίδα και έφυγες φοτο και το στέλνεται στο μπετ μετα από 1 μέρα μου ήρθε το μήνυμα που λέει ο λογαριασμός σας έχει επικυρωθεί πλήρως αυτο ηταν. καλησπερα ωραιες αυτες οι συμβουλες που δινετε , χρειαζεται τιποτα και απο την τραπεζα ? κανενα χαρτι για τον λογαριασμο ? ειμαι στην eurobank με καρτα prepaid.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα