kuriakostop Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Συγνώμη για τον τίτλο δεν ήξερα τι ήταν σωστό να βάλω σύμφωνα με αυτό που ψάχνω... συνήθιζα λοιπόν να αγοράζω ρούχα από τα ίδια καταστήματα, Symbol, Delire κτλ. (Εγνατία/ Κέντρο Θεσσαλονίκης) πέρσι είχα αγοράσει ένα καφέ παντελόνι (όχι jean) το οποίο ήτανε ελαστικό και μακράν το ωραιότερο και ποιο άνετο παντελόνι που έχω φορέσει ποτέ, δυστυχώς άρχισε να σκίζετε, το κάναμε μερικά μπαλόματα αλλά το παντελόνι δεν έχει και πολύ ζωή ακόμα.... προσπάθησα να πάω στο Delire όπου το είχα αγοράσει αλλά το κατάστημα έχει κλείσει... προσπάθησα να το βρω στο διαδίκτυο αλλά τζίφος... :/ Επισυνάπτω 1 φωτογραφία (την ετικέτα του παντελονιού) και 2 συνδέσμους από το facebook που δείχνουν το παντελόνι πως είναι φορεμένο... Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμένω να το ξανά βρω αλλά η ερώτηση μου είναι, γνωρίζει κανείς τίποτα για το delire? τι απέγινε αν μεταφέρθηκε κτλπ ή αν ξέρετε αυτή την μάρκα ή οτιδήποτε άλλο που θεωρείτε ότι θα με βοηθήσει.. .δεν θέλω να πάρω παρόμοιο παντελόνι θέλω το ίδιο γιατί εκτός απο την εμφάνιση ήτανε και πολύ άνετο... Φωτογραφία από Facebook 1 Φωτογραφία από Facebook 2
mylo Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 έπρεπε να βγαλεις φωτο ενω το φοράς, να μπορούμε έστω να σου πουμε αν σου παει ή οχι
Porg Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Κάτι μου θυμίζει αλλά δεν είμαι σίγουρος, μπορείς να ανεβάσεις και μία να το δω απο πίσω; υγ σε έκανα add
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα