Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 188
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν αντιλεγω,για να το λεει ο κοσμος,ετσι θα ειναι.Προσωπικα δεν μου εχει τυχει δυσκολη περιπτωση στο e-shop.Αλλα και στο Msystems που μου ετυχε μια φορα μονο δυσκολη περιπτωση δεν με εξυπηρετησαν σωστα. Οποτε απο την προσωπικη μου πειρα και απο οτι καταλαβαινω,νομιζω οτι κανενα Ελληνικο καταστημα δεν ειναι αξιοπιστο την συγκεκριμενη περιοδο τουλαχιστον.

Το θεμα ομως ειναι αγαπητε Benign,οτι το Msystems θα του κατσουν 2 στραβες περιπτωσεις αλλα στις περισσοτερες θα ειναι ενταξυ ενω στο eshop δυστηχως ειναι αρκετα τα κρουσματα....Σιγουρα η ποικιλια που εχει ειναι στα θετικα του αλλα πολλες φορες αυτο εχει λειτουργησει και σαν αρνητικο οσον αφορα εγγυησεις,παραδοση κλπ..

Το Πλαισιο ας σοβαρευτει καποια στιγμη με τις τιμες που βαζει σε μερικα προιοντα του και μετα τα ξανα λεμε.

• Like 2
Δημοσ.

Το θεμα ομως ειναι αγαπητε Benign,οτι το Msystems θα του κατσουν 2 στραβες περιπτωσεις αλλα στις περισσοτερες θα ειναι ενταξυ ενω στο eshop δυστηχως ειναι αρκετα τα κρουσματα....Σιγουρα η ποικιλια που εχει ειναι στα θετικα του αλλα πολλες φορες αυτο εχει λειτουργησει και σαν αρνητικο οσον αφορα εγγυησεις,παραδοση κλπ..

Το Πλαισιο ας σοβαρευτει καποια στιγμη με τις τιμες που βαζει σε μερικα προιοντα του και μετα τα ξανα λεμε.

Δεν ξερω,οπως ειπα εγω δεν ειχα κανενα προβλημα ποτε με e-shop,παρολο οτι αλλα παιδια εδω σιγουρα ειχαν.Ενω με το Msystems μια φορα που ετυχε προβλημα στις 10 αγορες που εχω κανει και απο εκει,δεν με εξυπηρετησαν,οποτε με βαση την προσωπικη μου πειρα ειναι πιο αξιοπιστο το e-shop.

Αλλα με βαση τις μαρτυριες πολλων μελων που διαβαζω εδω μεσα κανενα απολυτως Ελληνικο καταστημα δεν ειναι αξιοπιστο 100%.Εχω διαβασει παραπονα δικαιολογημενα για ολα τα 3-4 καταστηματα που θεωρουνται εδω στο ινσομνια τα καλυτερα.

Δημοσ.

Δεν ξερω,οπως ειπα εγω δεν ειχα κανενα προβλημα ποτε με e-shop,παρολο οτι αλλα παιδια εδω σιγουρα ειχαν.Ενω με το Msystems μια φορα που ετυχε προβλημα στις 10 αγορες που εχω κανει και απο εκει,δεν με εξυπηρετησαν,οποτε με βαση την προσωπικη μου πειρα ειναι πιο αξιοπιστο το e-shop.

Αλλα με βαση τις μαρτυριες πολλων μελων που διαβαζω εδω μεσα κανενα απολυτως Ελληνικο καταστημα δεν ειναι αξιοπιστο 100%.Εχω διαβασει παραπονα δικαιολογημενα για ολα τα 3-4 καταστηματα που θεωρουνται εδω στο ινσομνια τα καλυτερα.

Ναι προφανως και θα υπαρξουν παραπονα,το θεμα ειναι ομως ποσα παραπονα μαζευει ας το πουμε το ενα καταστημα και ποσα το αλλο,ετσι αλλωστε βγαινουν και τα καλυτερα καταστηματα. Και δυστηχως τα Plaisio,eshop,Ebw κλπ εχουν την τιμητικη τους σε αυτο.Φυσικα υπαρχουν και αρκετοι ικανοποιημενοι πελατες,πραγμα απολυτα λογικο καθως αν ειχε μονο δυσαρεστημενους πελατες θα ειχε κλεισει το καταστημα.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν ξερω,οπως ειπα εγω δεν ειχα κανενα προβλημα ποτε με e-shop,παρολο οτι αλλα παιδια εδω σιγουρα ειχαν.

εννοείς ότι δεν έκανες RMA κάτι για αυτό δεν είχες πρόβλημα ή δεν είχες πρόβλημα με RMA?

Δημοσ.

εννοείς ότι δεν έκανες RMA κάτι για αυτό δεν είχες πρόβλημα ή δεν είχες πρόβλημα με RMA?

Και τα δυο εχουν συμβει.Εχω κανει rma μονο την περπτωση της μητρικης του φιλου μου,που του ειχα στησει το μηχανημα εγω και την ειχα αγορασει απο e-shop. Κατα τα αλλα,δεν μου εχει τυχει μεχρι στιγμης τιποτε με προβλημα απο το συγκεκριμενο καταστημα και μαλιστα εχω στησει και φτηνα μηχανηματα αγοραζοντας απο το στοκ τους και ολα εχουν βγει μεχρι τωρα τουλαχιστον,αριστα.Αλλα ενταξει μπορει να ειμαι τυχερος,εχω ομως και κριτηρια επιλογων,δεν παιρνω οτι να ειναι,ειμαι οπως και εσυ γνωστης και υποψιασμενος και καποια προιοντα τα αποφευγω,οχι ειδικα απο το e-shop αλλα απο καθε καταστημα. :)

• Super Moderators
Δημοσ.

για το ότι έχουν βγει άριστα τα προϊόντα που πήρες δεν ευθύνεται το κατάστημα αλλά ο κατασκευαστής :P

Δημοσ.

Ξέρει κανείς σε πόσο καιρό γίνεται η αντικατάσταση μετά από DOA από το e-shop;

Είχα πάρει έναν σκληρό δίσκο WD black και ήταν χαλασμένος τον επέστρεψα πίσω μετά από 2 μέρες λόγο γιορτών και περιμένω..... 

Δημοσ.

Να πω την αλήθεια έχω πάρει πάρα πολλές φορές απο e-shop και ποτέ δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα. To crazy Sundays είναι ξελογιάστρα, καμια φορά έχει πολύ καλές ευκαιρίες.

Βέβαια για tv, monitor, ολοκληρωμένα συστήματα, θα έπαιρνα απο φυσικό κατάστημα ώστε αν προέκυπτε πρόβλημα να είχα κάπου πιο συγκεκριμένα να απευθυνθώ.

Προϊόντα που έχω πάρει μέχρι τώρα απο e-shop χωρίς πρόβλημα είναι πχ σκληροί δίσκοι,SSD, τροφοδοτικό, μνήμη για λαπτοπ, ηλεκτρική κουβέρτα, αερόθερμο, τοστιέρα, ρούτερ, usb sticks, κάρτα γραφικών, και αλλα παρόμοια.

Πάντως πιστεύω ότι αν κάποιος έχει το γκαντεμομαγνήτη απο ώπου και να πάρει θα τον βρεί το κακό. Τον είχα κατα διαστήματα στο παρελθόν και ξέρω....

Δημοσ.

@gtsamour

Και εγώ χρόνια τώρα αγοράζω από το e-shop αλλά για πρώτη φορά μου έτυχε αυτό με τον δίσκο.

Ε και σε ποιόν που ψωνίζει δεν έχει τύχει κάποια στραβή.... τον περασμένο μήνα είχα πάρει μια LG 55LB731V απο Πλαίσιο και ΝΑΑΑΑΑ μια στάμπα ανομοιόμορφου φωτισμού στην πάνω γωνία. Ευτυχώς η LG μου την αντικατέστησε γρήγορα με καινούργια σφραγισμένη. Αλλά ΟΚ αυτό θεωρείται DOA οπότε αναμενόμενο.

Άλλη φορά παλιά απο Πλαίσιο πήρα όλα τα εξαρτήματα (και ήταν απο τα καλύτερα και ακριβότερα μάλιστα), έστησα το μηχάνημα και τίποτα.... ούτε post δεν έκανε. Δοκίμασα διάφορα, τίποτα. Τους το πήγα όπως ήταν συναρμολογημένο το πρωί και σε μερικές ώρες το πήρα πίσω με αντικατεστημένη μητρική (που παρεπιπτόντως ήταν μια Asus P5Q Deluxe) που ήταν DOA.

• Super Moderators
Δημοσ.

Να πω την αλήθεια έχω πάρει πάρα πολλές φορές απο e-shop και ποτέ δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα. To crazy Sundays είναι ξελογιάστρα, καμια φορά έχει πολύ καλές ευκαιρίες.

Βέβαια για tv, monitor, ολοκληρωμένα συστήματα, θα έπαιρνα απο φυσικό κατάστημα ώστε αν προέκυπτε πρόβλημα να είχα κάπου πιο συγκεκριμένα να απευθυνθώ.

Προϊόντα που έχω πάρει μέχρι τώρα απο e-shop χωρίς πρόβλημα είναι πχ σκληροί δίσκοι,SSD, τροφοδοτικό, μνήμη για λαπτοπ, ηλεκτρική κουβέρτα, αερόθερμο, τοστιέρα, ρούτερ, usb sticks, κάρτα γραφικών, και αλλα παρόμοια.

Πάντως πιστεύω ότι αν κάποιος έχει το γκαντεμομαγνήτη απο ώπου και να πάρει θα τον βρεί το κακό. Τον είχα κατα διαστήματα στο παρελθόν και ξέρω....

πάμε πάλι...

για το ότι έχουν βγει άριστα τα προϊόντα που πήρες δεν ευθύνεται το κατάστημα αλλά ο κατασκευαστής :P

δεν κατηγορεί κάποιος το κατάστημα επειδή χάλασε κάτι, αλλά για το τι γίνεται μετά...

Δημοσ.

πάμε πάλι...

δεν κατηγορεί κάποιος το κατάστημα επειδή χάλασε κάτι, αλλά για το τι γίνεται μετά...

Thresh εκανες quote τον εαυτο σου.  :P 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...