rabbitd Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 καλιμερα και χρονια πολλα σε ολους. εχω καπιες αποριες και θελω να κανω 4ης εροτισις: 1 εχω διαβασει καπου οτι δεν μπορω να μεταφερω πανο απο 2.500 εβρο τον χρονο απο το paypal στιν τραπεζα ησχει? διλαδι αν κερδισω καπου 10.000 εβρο δεν μπορω να τα μεταφερω στον τραπεζικομου λογαριασμο ? γιατι ? και τι πρεπει να κανω για να μεταφερω οσα χριματα θελω απο paypal σε τραπεζικομου λογαριασμο ? 2 αν θελισω να κανω καπιες εργασιες οπος το να πουλισω προϊοντα γινετε και με paypal προσοπικις χρισις η θελει paypal για τις επιχιρισις ? πια απο τις 2 επιλογες χριαζετε ? γιατι εαν κανω καμια πολιση εχω σκοπο να κανω με τον προσοπικο λογαριασμο paypal που εχω. 3 μπορω να σινδεσω τον ιδιο λογαριασμο τραπεζις που εχω και τιν ιδια καρτα που εχω σε 2 λογαριασμους paypal ?4 πος μεταφερω λεφτα απο τιν καρτα τις τραπεζας μου στο paypal που πρεπει να παω και τι παταω ? ξερω πος αν κανω αγορα μεσο paypal οτι γινετε και χορις να μεταφερω λεφτα στο paypal γιατι τα τραβαει αφτοματα απο τιν καρτα, αν αγορασω κατι μεσο paypal και 0 εβρο να εχει μεσα τραβαει τα λευτα κατευθιαν απο τιν καρτα ,εγω ομος επιδι θελω να ξερω τι μου γινετε στα λεφτα και ποσα ξοδευω θελω να ξερω πος γινετε η μεταφορα, πχ να τραβιξω απο τιν καρταμου 100 εβρο και να τα στιλω στο paypal και to paypal na γραφει 100 εβρο μεσα, μιν μου πιτε αλες λισις οπος το top up γιατι εκι δεν βγαζω ακρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα